Prostor X

Zpět na článek

Michálek: Lipavského si chce někdo koupit. ODS má interní problémy, Fiala je náladový

8 komentářů

giorgio287
Považovat hloupoučkého Lipánka za schopného může jen imbecil. Tak se o něj imbecilové poperte!
lug70
Lipavský je člen Aspen institute, tudíž prodejný šmejd. Tady to už celá léta chodí tak, že US ambasáda si cíleně mezi námi vytipuje nadějné kádry, jinými slovy ty nejhorší kariéristy a moci a peněz chtivé šmejdy bez morálky a s velmi silným žaludkem, ochotné sloužit komukoliv. Ty potom US ambasáda pošle na vymývací stáž do Aspen institute nebo na stáž do USA, placenou přímo americkou vládou International visitor leadership či jiné zaoceánské stáže. Tam si ty šmejdy naprogramují ke službě americkým zájmům a umetají jim cestičku do vysoké politiky nebo i jiných důležitých pozic v českém státě. A takových šmejdů, lépe řečeno trojských koní tu máme v politice, ale i státních úřadech, médiích, neziskovkách atd. plno. Stačí se podívat jen na stránky Aspen institute, kolik těch ksichtů zaprodaných šmejdů tam najdete. Potom se nedivte, že je tady všechno podřízeno americkým zájmům a zájmům nadnárodních korporací a jinak jde tu všechno do kopru.
Pavel Nyklíček
@giorgio287
Na můj vkus byl Lipavský až příliš dominantní a pevný v kramfleku na to aby doslova hloupoučký....
Není to ani tak o vzdělání, ale jeho jistota při vyřizování státních zájmů byla na jeho mladí příkladná.
Pavel Nyklíček
@lug70
Jsme mezi dvěma kameny.
Z jedné strany Rusko a z druhé strany US.
Silnějši zvitězí. Ale kdo?
Richard Šebesta
@lug70 v podstatě souhlasím. Je to tak.
Radek Kocvelda
@Pavel Nyklíček ty to nebudeš,ňoumo!
jerryx
@giorgio287 Tak náhodou slib Zemanovi, že nebude dělat protiizraelskou politiku ,dodržel. A nepřipojil se k protislovenské a protimaďarské hysterii. Na Piráta dobrý. Zachovat si mezi těmi prolhanými a sobeckými fanatiky jistou lidskost je těžší, než si myslíte.
Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
Doporučuji pirátům seznámit se rozpadem Věcí veřejných, dnes to ODS opakuje jako přes kopírák. Bartoš se dáním do spolku STAN samozřejmě poslal Piráty také do kopru.