Reflex podcast

Zpět na článek

Vládní krize: Kam přestoupí Lipavský? Zachrání Piráty nechutný Hřib, nebo bohatý ženich ze Senátu?

50 komentářů

Avatar - našinec
našinec
Lipavský je takový papírový kapesníček. Někdy se hodí na nos, někdy na pipinku, někdy na zadeček a někdy na něco jiného. Akorát, že papírový kapesníček je chytřejší než Lipavský. ))
Avatar - našinec
našinec
@jerryx Dvořák by byl v nejhorším případě to samé, co Lipavský.
jerryx
Objevil se názor, že by Lipavského mohl nahradit ministr pro nic Dvořák, tak na tuhle komedii bych byl zvědavý. To bychom ještě na Lipavského rádi vzpomínali.
Radek Kocvelda
Prosím vás Lipavský už ne!
Petr Plhal
A jak byste si vy kritikové představovali ministra v této těžké době - třeba Stropnického?
Richard Šebesta
@TCerny Gut Herr Tcerny ! Pirat Lipavský je mladý nezkušený ,umí jednu řeč,podrazácký ale je stejně politicky naladěn jako ta vaše Ursula. Tedy podpora migrace,greendealu i nekonečné války na Ukrajině. Takže ? Oblíbenost Ursuly a Lipavského je u české veřejnosti zhruba stejně malá.
Ladislav Soukup
@našinec Ale pořád ne 100x chytřejší než dezoláti s VŠŽ a IQ tykve tvého typu.
Avatar - našinec
našinec
Tak za Bartoše to přejmou Jurečka a Kupka. Opravdu někdo viděl portál MPSV? Je to tragédie a tihle tragédi mají dělat digitalizaci stavebního řízení? Takže budeme mít další Bartoše, ale bez dredů­....­....­....­....­....­.MPSV bylo opakovaně z různých míst upozorňované na chyby v portálu. Nestalo se nic. Často se jednalo jen o drobné pozměnění kódu. A vím, o čem píši. Jenže IT oddělené reaguje na problém, který je jim dán k řešení. Pokud žádný požadavek nedostanou, tak ....
Richard Šebesta
Lipavský ví,že za rok až tato demoliční a válečná vláda skončí ani si neškrtne. Je na 90 % jisté že Fialova grupa vládu sestavovat nebude,ale spíše dnešní opozice.Ta o Lipavského nezavadí už jen kvůli jeho názorům na válku vůbec na koncepci zahraniční politiky. Proto se bude Lipánek snažit zůstat u vesla aspoň ještě rok a nahrabat si co jde.
Vlastní stranu zradil a odkryl karty.Je něco jiného opustit svou stranu proto,že po jisté době se s ní názorově nekryji a něco jiného je opustit jí v době kdy té straně teče do bot a potřebuje podporu svých členů. Tedy v době krize .Tomu se říká podraz nebo hajzlovina jak kdo chce. Čili logicky Lipavský je podrazák.. nebo to druhé opět jak kdo chce
Avatar - epr3
epr3
@TCerny Pane Černý, směšujete dvě různé věci se stejným názvem. Poválečná emigrace a další vlna v šedesátých létech minulého století směrem ze zemí bývalého sovětského bloku na Západ, nebyla ani náhodou to samé, co se dnes děje směrem z Arabského a Afrického světa do Evropy. Vy jste tenkrát považoval za samozřejmé, že se naučíte jazyk, své vzdělání potvrdíte na škole, kterou v zemi vašeho přijetí uznávají a že budete celý zbytek života tvrdě pracovat na svém blahobytu. Ty milióny, kterým Merkelová doširoka otevřela vrata Evropy o tomto neuvažují ani náhodou. Jdou sem vyžírat sociální systém a zneužívat bezbřehou naivitu dnešního Západu a sluníčkářů, kteří nám momentálně vládnou. Uršula je v tomto úplně stejná, jako Merkelová, ačkoli si už před léty mohla, při svém vzdělání a inteligenci, že se sem s migranty valí nebezpečí a situace, která už za krátký čas nepůjde řešit a skončí občanskou válkou a rozvratem evropského blahobytu.
Frank51482
Jeden blbec větší, než druhý.
Saša Krach
@Richard Šebesta Pan prezident Zeman mluvil o hlodavci lodním.😂
Avatar - Arnošt Kvasnička
Arnošt Kvasnička
Kdyby bylo na mě tak bych novým MZV místo Lipavskébo navrhl Jiřího Kobzu. Ten má bohaté diplomatické zkušenosti a zná více jazyků takže by nás respektoval mnohem lépe.
giorgio287
Pirátský nemehlo Rambo Lipánek skončí na zamini a potáhne na Rusa - Putin už v hrůze prchá za Ural
Avatar - našinec
našinec
@Ladislav Soukup Další typický provládní dezolátní příspěvek. Vy dezoláti nemáte ani názor k diskuzi.
jerryx
@TCerny Ta představa o rasistických a xenofobních Češích je jen obvyklý progresivistický mýtus. Já žil na koleji a s kolegy s ciziny jsme byli všichni na jedné lodi. Nejde tady o barvu pleti, ale o to, v čem ti lidi vyrůstají. Pokud tam vládne právo silnějšího , přenášejí to i sem. Pokud se tam někdo nemůže uživit, nebo je pronásledován, rozumím mu, že to zkusí. Musí ale přijít s pokorou a ptát se , co musí udělat, aby mohl zústat. Ve skutečnosti západní vlády kašlou na migranty stejně jako na vlastní občany, je to jen v módě dávat najevo falešný soucit, stejně jako ty duhové vlajky a boj proti změnám klimatu. Jak s tím nějaký politik začne , nevolím ho. Ve skutečnosti jezdím většinou na kole, nikdy jsem nic neměl proti lidem s jinou sexuální orientací ani proti cizincům. Jenže u nás máme tak pokrytecké politiky ,že pořád někam zbytečně létají, vyvěšují duhové vlajky, i když homosexuály nesnáší a už jsou jim dobří jako příznivci i ti ,co nesnášejí Slováky.
jerryx
@TCerny No jenže, vy jste nepřišel krást , loupit, znásilňovat a vraždit jako oni. Nesoudím, tam doma u nich se nic dobrého nemohli naučit, ale je povinnost politiků před takovými vlastní občany chránit. Pokud to nedělají, tak k čemu takoví politici?
Richard Šebesta
@Richard Šebesta epr3 . Souhlas. Je to přesné. Lépe bych to nenapsal .
jerryx
@TCerny Co se týká Vaší oblíbené Ursuly, ano ,má asi vyšší IQ než já, jako lékařka byla o třídu výš než já , jako ženská vypadá velmi dobře a přes to všechno je lidsky hloupá a emocionálně chladná. Představa, že bych já vstoupil do politiky a diktoval lidem, o kterých nic nevím, jak mají žít, co si mají myslet a tvářit se jako odborník v oborech, o kterých nic nevím, to je papaláštví hodné Brežněva. Ano , současná EU je pro mě Sovětský Svaz před perestrojkou.
TCerny
@Richard Šebesta jinak je mi Selenskyj take odporny.
TCerny
Usmrkany a baculaty , teprve 36 lety Lipavsky nestacil za ten svuj kratoucky zivot vystudovat ani jednu normalni vysokou skolu a zustal po 3 letech nejakeho studia pouhym bakalarem.
Tento nejmladsi cesky pirat z Karibiku se take dokazal naucit dokonce 1 cizi jazyk coz je jiste obdivuhodne!
Ve srovnani treba s Ursula von der Leyen, ktera umi perfektne anglicky (vystudovala medicinu v GB a USA a je gynekolozka), francouzsky ( narodila se v Bruselu a zakladni skolu absolvovala ve francouzstine) , jeji otec je byvaly nemecky spickovy politik Albrecht a tak je jeji materstina nemcina ,a umi jeste velmi dobre italsky a spanelsky) a porodila sama 7 deti!!! a je puvabna a krehka i v 60 letech.
Ten pirat Lipavsky nevystudoval nic ( Zeman mel pravdu, kdyz takove ho truhlika nechtel jmenovat ministrem zahranici Ceska ) ale gros ostatnich rozhodlo , ze pro Cesko je usmrkany Lipavsky s jednim cizim jazykem dost dobry.
Jestli se vubec stacil tak mladicky ozenit a mit treba i dite nevim .
Ja jsem 81 lety dedek , promoval jsem poprve na FVLKU v r. 66 na MUDr , podruhe pak v Hannoveru v r. 85 na Dr.med. delam chirugii uz 58 let a cely svuj predlouhy zivot jsem se ucil po valce anglicky, francouzsky , povinne rusky, vysoce nadoprumerne latinu , pak spanelsky a samozrejme nemecky neb zde ziji poslednich 50 let.
Ten baculaty pirat je nejen v zemanovych ale i v mych ocich ostuda, jak jej ukazovali v nasi TV v Nemecku rikaje
" ze se uz tesi az bude zase brzy koupat na Krymu" !
Jeho naivita je ale pathognomonicka pro takoveho snutty boy ( Rotznase , mocoso).
Pan jeste mladicky kolega Jerry x ale podobne mladeho snutty boy Lipavskeho obdivuje
Adam Otte
@Ladislav Soukup To je ale i lejno z nutrie.
Frank51482
@našinec Musíme vydržet do konce jejich volebního období a pak je poslat do septiku, kam patří.
Theo2
Když už sám vytáhl ty podobnosti - ten týpek ve světlé košili je úplně dokonalej Miloš Zeman zamlada
Avatar - našinec
našinec
Když posloucháte vládu Izraele a vidíte její chování v praxi, tak obdobný vzorec chování mají mafiáni. Nelze se proto divit, že je podporuje česká vláda, jejíž chování vypadá jako návrat do 90tek.
Avatar - našinec
našinec
Jan "Blembák" Lipavský podporuje bombardování dětských nemocnic Izraelem, stejně jako ostatní vládní politici, a tak jsou dle výroku Blembáka všichni lidský odpad. Svůj k svému.
Peter Hosek
@jerryx ja se pod to podepisuji.
jerryx
@TCerny Většina Čechů rasisticky nesmýšlí, ale taky si nedá nic namluvit od pokryteckých a zbabělých politiků, kteří se jen snaží zločiny migrantů zametat pod koberec. Kde máte v Německu tu krajní pravici, co Vás tak všechny ohrožuje, že se proti ní nedávno tak mohutně demonstrovalo?
Avatar - našinec
našinec
@TCerny Spíše si pletete pojmy a dojmy. Pud národní sebezáchovy není to samé, co rasismus. V předminulém sčítání lidu se k české národnosti z 11 miliónů občanů ČR přihlásilo něco přes 6 miliónů. Myslíte, že Češi nejezdí na zahraniční dovolené mezi "barevné" a neobchodují s "barevnými"? Na druhou stranu je pravda, že hodně lidí je zblblá z propagandy a ani si neuvědomují, jaké pitomosti plácají. Například podpora vraždění arabského obyvatelstva, a to dokonce i na vládní úrovni. Sice je to trestné chování, ale v ČR vždy zákony platily jen pro někoho.
TCerny
@jerryx Paklize jste presvedcen, ze muj nahled na nas cechy je pouze cliche, ja neznam jedineho cecha , ktery by sympatisoval s multikulturelni spolecnosti vsech ras, barev kuze a nabozenstvi jako ja.Mne muze byt jak nejaky Allah tech 2 miliard muslimu, tak nejaky Jezis tech 2 miliard krestanu ,Budha , Buh zidu i ostatni bozi zcela ukradeni .Znaty snad Vy jedineho cecha ktery by byl muj svetonahledovy protagonista ? Ja neznam jedineho , nicmene obcan Ceska nejsem a zde neziji a v me pritomnosti nikdy mlcky neprechazim, kdyz cesi mluvi o "zlocinnych cmoudech, pricmoudlych migrantech etc. Ja se po me migraci naucil velmi dobre nemcinu, udelal jsem si 2.doktorat mediciny v nemcine uz v r. 85 a pruzpusobil se zcela , neb v tydnu jsem dokonce nejedl cesnek, protoze to nemci nemeli radi a intensivne jsem studoval 7 jazyku.
Lec ne kazdy ma takovy dar prizpusobivosti a proto nasi p. Merkel velmi obdivuji a migrantu se vzdy zastavam.
Samozrejme ze sympatisuji s homos , jsem motorkar a bojovniky za klima vubec v lasce nemam , neb proti prirode jsme bezmocni.
Ja jsem behem meho studia mediciny 1960-1966 mel take strasnou spoustu velmi prijemnych arabskych spoluzaku a v nemecku pak strasnou spoustu arabskych a tmavych vynikajicich kolegu.
Vsichni cesi co znam smysleji rasisticky , zadneho co by smyslel jako ja positivne o migrantech , nasi p. Merkel, cernosich , homos , asietech , arabech ,zidech muslimech etc.
Lec nejsem Vas spoluobcan.
Avatar - našinec
našinec
@jerryx 👍
jerryx
@TCerny U Zelenského chybí objektivní portrét. A připomínám, že ho vyznamenal Zeman. Tak určitě je lepší, než Porošenko. Je to rodilý Rus a povoláním komik. Situaci s nešťastným Majdanem nezavinil , vzhledem ke svému židovskému původu asi Banderu neobhajuje, ale nikdo ho nenutil stát se prezidentem. To, že neutekl, je pro většinu zápasních politiků, kteří se rozklepou i před pubertální Grétou, asi nepochopitelné,ale on ani utéct nemohl. Stal by se totiž štvancem a měl by už možná zabavený majetek a taky jako herec miluje publikum a záři reflektorů. Odvaha k jeho povaze patří, stejně jako zbabělost k bruselským špičkám.
Radek Kocvelda
@TCerny jen mě zaráží, že tahle dáma podporuje válku na Ukrajině.A tahle zkorumpovaná země a Kyjevská chunta (nackové jak bota).A jelikož víte jak se to odehrálo 2014Pro mě nevěrohodná ženská.Dobře víme co se děli za zvěrstva.
TCerny
pane Jerry,quo ad uprchlici a migranti :generalisovat zlociny jednotlivcu na cely narod nebo rad neni dobre.
Zcela jiste ne vsichni z tech mnoho100 milionu migrantu na nasi planete "neznasilnuji, nevrazdi , nekradou - proste hledaji neco lepsiho pro sve deti , nez maji u sebe doma , coz je naprosto normalni-
to jsem my v CSR take delali.
Asi v r. 80, jeden uprchlik z CSR , ing. ktery se nemohl uplatnit a jezdil jako taxikar , sel do jedne materske skolky , tam postrilel par deticek a pak sam sebe.
Druhy den stalo v tabloidech : " cechoslovaci vrazdi nase deti"
Ja velmi sympatisuji s multikulturelni spolecnosti vsech ras, barev kuze a nabozenstvi jako je ten nadherny Schmelztiegel USA,Francie, GB.Spanelsko Holandsko i nase Nemecko.
Vase 10 mil. Cesko multikulturelni spolecnost nechce , coz je cesky nazor.
Ti co znasilnuji kradou a vrazdi musi byt potrestani podle stejnych zakonu at pochazeji z Ugandy , z Ceska nebo Holandska.
No a prijem dalsich migrantu se musi regulovat, na cem se u nas pracuje.
Nasi p. Merkel prave kvuli jejimu vztahu k migrantum velmi obdivuji !
Byla take zvolena 4x na dohromady 16 let , jako maloktery kancler , takze
v 84 milionovem Nemecku nejsem sam.
Frankly speaking- tolik rasistu jako v tomto Cesku jsem ja , ktery umim i cesky jinde nezazil.
Pripojil jsem svuj podpis proti nebezpecne vzrustajicimu rasismu v Cesku vzesly z ceske prirodovedecke fakulte asi pred 15 lety , ale ta tendence se od te doby themaimanentne dale zhorsila .
jerryx
@Petr Plhal Jako Jiřího Dienstbiera, samozřejmě seniora , syn se nepotatil.
TCerny
@Radek Kocvelda to bylo asi 90% vsech nemcu pred 90 lety !!!
Radek Kocvelda
@TCerny Takže to je lež,že její dědeček byl zapálený hitlerovec?
MKzB
@Richard Šebesta Volby bohužel dopadnou tak, že se ve sněmovně sejdou 3 nestejně velké třetiny a asi jedna z nich nedá dohromady většinu.
MKzB
@Frank51482 No jo, jenže víte o někom, kdo by to dělal lépe? Estébák Bureš? Tomio? Ta mladá soudružka?
TCerny
@jerryx p.Jerry, s Ursulou von der Leyen se v mnohem rozchazim ( strasne nemam rad toho maleho napoleona Selenskeho, greendeal povazuji take za hovadinu ) ale jinak ji coby polyglottku obdivuji , neb jsem se cely muj prelouhy zivot intensivne ucil take 7 jazyku a neuveritelnou rodicku 7 deti!!!! coz je unikatni..
Kvuli postoji k Ukrajine soucasnou EU uz take v lasce nemam.
Na leta v komunisticke CSR prvnich 30 let po valce a zejmena na chirurgii na Bulovce kde jsem od r. 66 pracoval a i tam si udelal 2 atestace z chirurgie ale vzpominam s laskou a Ruda Armada mi v kvetnu 45 zachranila zivot.
kosmos kosmos
@TCerny ty a doktor?😄ty jsi dezolát original🤦
TCerny
@TCerny ad " epr 3": pod Vasim prispevkem se mi neobjevilo " odpovedet" a tak nevim zda je to mozne .Je mi totiz 81 let a v internetu se eo ipso samozrejme nevyznam.
TCerny
@Jan Bejšovec to je jiste Vas legitimni nahled. Ja p. Ursulu von der Leyen velmi obdivuji ale v nahledu na Ukrajinu a na Greendeal se diametralne lisim.
P. Bejsovec nebyl Vas tatinek , dedecek nebo pribuzny lekar , ktery promoval v r. 1966 jako treba muj kamarad Dr.Bejsovec a ja?
Oba jsem byli dlouhani se 192 cm.
Jan Bejšovec
@TCerny To je brekotu progresivistické lůzy Nechť Uršula mluví třeba 27 jazyky, nebo klidně tolika jazyky kolik je podle ní pohlaví, raději sáhnu po Lipavském, který ministerstvo řídí skvěle, zatímco Uršula na co šáhla to jde do kopru. Viz její rozklad Bundeswehru, kdy sice vojáci neměli samopaly, tak cvičili s násady od košťat, ale díky Uršule měli dostatek maskáčů pro těhotné
TCerny
@Richard Šebesta ja jsem velky sympatisant illegalnich migrantu, neb pred 50 lety jsem byl jeden z nich .
Greendeal v lasce nemam , neb jsem presvedcen , ze proti prirode se da tezko bojovat a jsem tudiz fatalista.
Coby narodivsi se v Praze uprostred valky jsem toho za tech 81 let hodne zazil a nekolikrat objel nasi Zemi kolem dokola.
TCerny
@Richard Šebesta ja , coby lekar uz 58 let ,Ursulu von der Leyen velmi obdivuji predevsim , ze sama porodila 7 deti a zustala tak neuveritelne krehka a umi perfektne 7 jazyku,A navic nejsem Vas spoluobcan coz me osobni afinity a averse vysvetluje, neb mladsi kolegyni Ursulu von der Leyen obdivuji ne rozdil od toho ceskeho baculateho Rotznase , pirata z Karibiku.
TCerny
Jeste jsem zapomnel na dosavadni vysoke oceneni baculateho snutty boy pirata z Karibiku Lipavskeho, kteremu Selenskij udelil
"vysoky ukrajinsky rad za zasluhy"!
TCerny
@Miroslav Rys velmi spravne! Ale i to" kopyto, klopytati, trpytiti se zpytovati , pyriti se , pykati, pyr"
jak jsem se to ucil po valce na obecne skole na Rokosce v Praze 8 a jak si to vsechno i 75 letech pamatuji dodnes( i kdyz to dnes jiste zni jinak )
Miroslav Rys
@Frank51482 To jsi spíš ty, kopyto. Stačí se podívat na tu čárku před "než" 😀😀
Saša Krach
Lipavský....myslím si zůstane.
A bude u toho, kousat škrábat a kopat....Z lodě vyskočí.😂😂😂😂
Pro mně minimálně nevděčnost.