Analýza

Zpět na článek

Rakety versus atomová bomba. Ukrajina vytrvale bojuje o povolení ostřelovat Rusko, Západ je zdrženlivý

36 komentářů

tempter
@Richard Šebesta Prostě na jedné straně jsou na světě lidi, kteří neumí žít v hanbě, nesvobodě a ponížení a na druhé straně jsi ty a tobě podobní.
tempter
@Saša Krach No Alexandro, musím uznat, že přinejmenším tvá první věta je pozoruhodná. Ten oxymóron do ní vnáší tolik tajemna a napětí... Obsah jako vždy nula, ale ta forma je brilantní.
King I
@Pavlína Klimešová To je jasný, sám si vybíjí svoje lidi a svádí to na rusy. Tobě solidně hrabe.
PEtr Tobes
@našinec jakoze kulturne je UA na strane sveho uhlavniho nepritele? na tak urci­te..­.kola­boran­ti jsou v kazdem narode, ale na ukrajine jich je uz opravdu minimum, vidi denne v primem prenosu zkazu co jim prinasi putinova agresivni valka, a ta zkaza dosahuje opavdu obludnych rozmeru. toto dokaze hajit opravdu jen totalni hlupak, nebo kolaborant
tempter
@PEtr Tobes Jméno, nebuď slušnej, řekni to jméno! Sv.ně, sv.ně to jsou
PEtr Tobes
@King I no tak kolaborantum s putlerovym zlocinnym rezimem bud musi opravdu hrabat, nebo jsou to zli a zapskli lide, nebo oboji dohromady..ale ze existuji to tady vidime bohuzel live
Avatar - našinec
našinec
Nyní jsem se díval na luhaňskou skupinu Partyzán-Fm a hraje ve stejném stylu jako Západoukrajinské skupiny obdobného ražení. Rozdíl je v jazyku a ve vztahu k Putinovi. Jinými slovy, kulturně je UA jednotná. To jen potvrzuje mé tvrzení, že Majdan byl zvenčí.
Miroslav Rys
@Pavlína Klimešová Tvoje kydy jsou trestný čin, víš to?? To schvalování ruské agrese je.
kosmos kosmos
@Richard Šebesta ty jsi tak na hlavu 🤦
kosmos kosmos
@Pavlína Klimešová ty jsi na hlavu dezoši 🤦
tempter
@Richard Šebesta Ty haj. Asi nový pozdrav, neslyšel jsem, ale zní to zajímavě. Kladeš mi příliš těžké otázky, šebíku. Jak mám vědět, kde jsem tehdy byl? Asi doma, možná v obchodě, já fakt nevím, sorry. Dál. Já nevím jestli máš morálku, to si asi budeš muset srovnat sám v sobě, já myslím, že ani netušíš, co to je. Zkus wikipedii. Zabíjet civilisty je zločin, souhlas. Putin je v tom fakt dobrý. Vždycky mně štve, když mi ten hajzl vyjde na začátek věty a já ho musím napsat s velkým. S káčou a komoušema ti taky neporadím, to je tvůj mančaft a tvoje strana hřiště. Jo a rusáci nejsou v NATO, to bys fakt vědět měl, ale že jsou váleční zločinci, to se zase shodneme. Ty taky
King I
@giorgio287 To se ptáš ty??
King I
@Richard Šebesta máš vyjednávat mír, ne posílat někoho na frontu. Už se ti to v hlavě plete.
King I
@Richard Šebesta žádnou morálku nemáš, jsi jen šašek
Richard Šebesta
@Saša Krach King ani nezná hodnosti ani neví kdo to je generál.
Richard Šebesta
@tempter Ty haj.. . Kde jsi byl když natovské bomby vraždily v Srbsku civilisty. ? Nebo americké v Iráku v roce 2003. Já na rozdíl od tebe mám morálku ? Zabíjet civilisty je zločin vždy ať ho dělá Putin nebo Amíci. To jen ty a tobě podobni máte morálku jako Konečná a komouši. Jsi úplně stejný jako ona. Rusové jsou váleční zločinci NATO nebo Amíci nikoli. Jdi k čertu !
giorgio287
@tempter
tebe pustili z blázince na vycházky?
tempter
@Pavlína Klimešová Souhlas, putin není blázen, je to válečný zločinec v čele zločinecké armády, která na jeho rozkaz napadla suverénní zemi a už přes 2,5 roku páchá na jejím území válečné zločiny.
Richard Šebesta
@Miroslav Rys Kopyto s volebním právem jsi TY. Atchadí vajevať za Ukajinu GEROJ ! Na to jsi ale moc zbabělý,že ?
Richard Šebesta
@Pavlína Klimešová Obavám se že ten dědek v USA co si říká president si toho uvědomuje moc málo. A pokud jde o západoevropské politiky tak ti už dávno ztratili rozum a klidně tu jadernou válku budou riskovat. Rusko musí porazit i kdyby zničili sebe !
Pavlína Klimešová
@Miroslav Rys Vám by také mělo být odňato volební právo, váš komentář je do nebe volající hloupost.
Pavlína Klimešová
@lug70 Musím s vámi naprosto souhlasit, toto měl Putin skutečně udělat a bylo by po válce. Jemu jde skutečně o to, aby nebyly mrtvých civilistů více, než je nezbytné, když používá bojové zbraně, tyto ztráty zavinily i ukrajinské zbraně, když likvidovaly ruské zbraně, o tom se mlčí.
Miroslav Rys
@lug70 Samé prosperující a demokratické státy, že?? I taková kopyta jako ty mají bohužel volební právo. Doufám, že se to někdy změní...
Pavlína Klimešová
Jestliže dojde na Ukrajině k napadení jakékoliv jaderné elektrárny, tuto provokaci provede Zelenský a to na sto procent, on je teď, kdy mu teče do bot, všeho schopný, je to nebezpečný blázen. Doufám, že si toho USA a západ uvědomují a přestanou ho podporovat, jinak hrozí jaderná válka pro celý svět. Putin by toto nikdy neriskoval, není blázen.
lug70
Osobně se divím, že Putin nevybombardoval na prach to kyjevské doupě fašistů se Zelenským a to hned na začátku. Prostředky na to má, takže dávno mohlo být po válce. Ušetřil by si problémy s ukrajinskými dronovými útoky na svém území, nebylo by ani vpádu Ukrajinců do kurské oblasti a taky bylo by po snech KoZa o prorážce Ruska. Bude to zřejmě tím, že Putin chce minimalizovat ztráty na civilistech. Nechce být taková sfině, jako Američané, kteří když napadnou nějakou zemi, tak v prvním sledu bezhlavě bombardují kobercovými nálety všechno na prach, bez ohledu na cilvilisty a civilní objekty. V Srbsku, Iráku, Afghánistánu nebo Sýrii by mohli vyprávět.
Saša Krach
@King I A pak jsi se probudil . .možná bych ti věřil,,,ale spíše poslouchám např. nějakého generála v důchodu.😝
King I
@našinec A prozápadního Zelenského volili agenti CIA. To jen potvrzuje mé tvrzení, že každý kolaborant má v hlavě nasráno.
Avatar - epr3
epr3
@King I Právě jsi se ukázkově předvedl jako gaučový válečník, který své odvážné válečné plány spřádá na vlastním záchodě😂. Akorát že nikdy nepřelezou práh toho hajzlu😂.
Avatar - epr3
epr3
@tempter Terpentýne, něfetuj už😂.
lug70
@Pavlína Klimešová A to před pár dny ještě Netanyahu v televizi oznámil zahájení "Speciální vojenské operace IDF v Libanonu", podle vzoru Ruska. Oficiálně se to nazývá “Arrows of the North“, samozřejmě bez mandáru RB OSN. A média a politici u nás i v celém západním světě mlčí jak zařezaní. Když to samé dělá Rusko je ze západu slyšet neskutečný vřískot.
Richard Šebesta
@tempter Existuji dva druhy lidi ti s nimiž si lze vyměnit názor a nemusíme spolu souhlasit. Navzájem se respektujeme ale porážíme se vzájemně argumenty. Nikoli podpásovkami nadávkami a PRIMITIVISMY. Ty patříš do té grupy s nimiž je diskuse ztráta času. A víš proč ? Jsi PRIMITIV.
Saša Krach
Když jsem si vás přečetl hned jsem si zapomněl na naše rozdělení republiky....no mohli jsme se tlouci ještě dnes...Ale to už by bylo cepem....
tempter
@giorgio287 Proč?
Pavlína Klimešová
@lug70Jako nyní válka IZRAELE, těm opravdu na civilistech nezáleží...
King I
@Saša Krach není můj problém, že jsi kolaborantka a blbka.
King I
Pořád jsi v půli cesty. Západ není zdrženlivý k návrhům Ukrajiny, Západ plánuje prostřednictvím Ukrajiny bombardování ruska v průmyslovém měřítku a testuje vody. Ty nevidíš, jaké má botox bobky, že to bude velké? Ten má strachy jako prase.

Jestli si myslíš, že Kursk nebyl naplánovaný se Západem, tak jí si je hodně naivní. Měsíc před vpádem řekl jeden americký generál, že viděl ukrajinské plány a že vypadají velmi dobře. Nikdo si toho nevšiml, alespoň zpětně.