Divoký kačer

Zpět na článek

Piráti končí úplně všude. Zhrzený Bartoš vyzval straníky, aby odešli ze zaměstnání, z kroužků i manželství

13 komentářů

Avatar - Knojik
Knojik
Skvělá nadsázka Chování p. Bartoše mi přijde jako chování malého dítěte, kterého vykáží z pískoviště protože škodí ostatním dětem. Ale proč vybizi ostatní děti, aby opustily s ním, nechápu. Uražená ješitnost?
Věra Heidlerová
Milý Kačere, pokud by dost pirátů opustilo i manželský(ou) post(el) a zůstali bezprizorní, jsem vdova 88, a mám pohodový byt. S přihlédnutím k mému věku by byli zase brzo svobodní, což je také bonus. Upřednostňuji kuchaře, zdravotní bratry anebo chlapíky, kteří provozují polní nebo vodní pych. Děkuji za zprostředkování. Babka
Zdeněk Krška
Super, kačer opět nzklamal
Miroslav Kašpar
No, pokud mají v úmyslu kolektivně opustit planetu, tak nezbývá než jim pořát šťastnou cestu
Avatar - našinec
našinec
Piráti byli hodně loajální vůči vládě i obhajovali stranického kolegu Lipavského v době kdy vršil jednu blbost za druhou, jelikož to bylo ve prospěch vlády. Nedivím se ani Fialovi a ani Bartošovi.
King I
@Frank51482 nepůjde nikam a ty se třeba p
Frank51482
@slepi Jde ale o to, jak si kdekdo tu demokracii představuje. Mimochodem piráti dnes vykřikují o kmotrech z ODS, ale po 3 roky jim kmotři nevadili? Když Fialenko kopnul do zadku hloupého dredaře, tak je najednou kvikotu. Proč ta "jediná nezkorumpovaná demokratická strana" na praktiky zločinecké ODS neupozorňovala předtím? Mimochodem, opravdu si myslíte, že Hřib je nezkorumpovaný demokrat? Pirátská svoloč se podílela na tom marasmu, který představuje pětidemolice. A já predikuji, že se ještě dozvíme hodně toho svinstva.Teď se bude prát špinavé prádlo a Babiš si bude mnou ruce.
Frank51482
@Uživatel_5697006 Ano, zavšivený hulič a dredař šašek zcela jistě je, ale docela slušně mu sekunduje kretíňo z Brna, který se sice chlubí 4 nějakými pochybnými tituly, ale jinak je to jen tupý prolhaný tlachal. Tito jedinci mně utvrzují v přesvědčení, že do politiky se většinou hrnou jen jedinci, kteří by se v soukromé sféře uplatnili maximálně jako výběrčí poplatků u veřejných záchodků, v lepším případě jako prodavači hrnců či mobilů. Čest výjimkám, ale těch není bohužel až tak moc. Ale Bartoš se může živit hraním na harmoniku v pražských putykách. Spousty dalších neumí ani to.
Frank51482
A kdy odejde nějaký Landsman? Mimochodem, kecalové z redakce predikovali, kde všude ANO prohraje a nikde nevidím nějakou sebereflexi. Pindají dále jako by se nic nestalo, protože Halík, prémie by byly jinak nižší, kur.a nižší.
Uživatel_5697006
@Miroslav Kašpar Bartoš?
Směšný řazený šašek s dredama
slepi
Jsem trochu v šoku, že jediná demokratická a zároveň nezkorumpovaná strana je terčem posměchu. Napřed dojeli na kroužkování ve volbách (málokterý volič uskupení PirStan, který by volil Piráty, kroužkoval), teď si s Bartošem utřeli nohy a následuje smích. Super, Babiš bude ideální premiér země, kde slušnost a férové jednání je závdavkem k posmívání.
Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
Na jeho místo se tlačí další hledači krmelců, do roka se Piráti rozpadnou jako jejich předchůdci na jedno použití.
Saša Krach
Piráti mají místopředsedkyni parlamentu... čtyři poslanci dostali vše....😂 No protekce to určitě nebyla.......😱
No bude to rarita... možná na Marsu přijatelná.. Nemám nic proti paní Richterové ale jsou strany s nárokem...
.😝😝🙊🙊😝