Prostor X
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVeverová: Alzheimera umíme zjistit dřív, než dokážeme pomoct. Pacientů přibývá a lék je zatím v nedohlednu
3 komentáře
Cricket HUB
0
¡Interesante información sobre la enfermedad de Alzheimer! Así como se habla de los cambios en el estilo de vida, en el ámbito de la producción musical también se puede influir en mucho. Por ejemplo, [FL Studio 24 Con Descargar gratuita Última Repack](https://programapc.com/fl-studio-descarga-completa-del-grieta/), que puedes descargar gratis, ofrece infinitas posibilidades de expresión creativa. La música también puede ser una forma de terapia que apoya las funciones cognitivas y la salud del cerebro. ¡Siempre es bueno invertir tiempo en actividades que nos traen alegría y bienestar!
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
TCerny
Clanek samozrejme artikuluje skutecne zoufaly status quo , co se tyka Alzheimera-lecba v soucasne dobe je Null Komma Nix mozna .
Ale udaj , ze lecby Alzheimera je mozna pouze "sympromaticky " je nesmyslna , neb relevantni lecba sympromu teto demence vubec neexistuje.
Kdyz si takovy pacient nemuze vzpomenout jake je jeho prijmeni , urcite si nevzpomene take jake je jeho krestni jmeno!
Nejsem psychiatr ale pouze chirurg, jakkoli uz 58 let.
Ale zcela insuficientni je nejen lecba senilni Demence ale i lecba malignomu( rakoviny) ktera se za tech 64 let co delam medicinu ( studium jsem zacal 1960) skoro vubec nezlepsila.
Nejbohatsi muz sveta Steve Jobs se svymi 600 miliardami USD, coz implikuje ty nejlepsi chirurgy a onkology sveta vubec nezabranily tomu ,aby jiz v 50 letech bezmocne zemrel na ca pankreatu ( slinivky)!
Az ja ( na rozdil od laiku ) dostanu rakovinu nikdy nebudu verit , ze je mi pomoci.
Onkologie a Neurologie to jsou velmi smutne obory na rozdil od Chirurgie, ( neuveritelne transplantace organu , endoskopicke operace etc.)
orthopedie ( velmi ucinna a prospesna endoprothetika ( kycle, kolena , mikrobiologie) etc.
Ale udaj , ze lecby Alzheimera je mozna pouze "sympromaticky " je nesmyslna , neb relevantni lecba sympromu teto demence vubec neexistuje.
Kdyz si takovy pacient nemuze vzpomenout jake je jeho prijmeni , urcite si nevzpomene take jake je jeho krestni jmeno!
Nejsem psychiatr ale pouze chirurg, jakkoli uz 58 let.
Ale zcela insuficientni je nejen lecba senilni Demence ale i lecba malignomu( rakoviny) ktera se za tech 64 let co delam medicinu ( studium jsem zacal 1960) skoro vubec nezlepsila.
Nejbohatsi muz sveta Steve Jobs se svymi 600 miliardami USD, coz implikuje ty nejlepsi chirurgy a onkology sveta vubec nezabranily tomu ,aby jiz v 50 letech bezmocne zemrel na ca pankreatu ( slinivky)!
Az ja ( na rozdil od laiku ) dostanu rakovinu nikdy nebudu verit , ze je mi pomoci.
Onkologie a Neurologie to jsou velmi smutne obory na rozdil od Chirurgie, ( neuveritelne transplantace organu , endoskopicke operace etc.)
orthopedie ( velmi ucinna a prospesna endoprothetika ( kycle, kolena , mikrobiologie) etc.