Komentáře

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Politická misska Konečná, Babicův politický guláš a nepovedený návrat Paroubka

25 komentářů

Jozef Kolek
kecy v kleci
reproman
@Jozef Kolek Kdo vás do ní zavřel?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Jsem rád, že STRANA je zde zpět pro většinovou část slušných lidí Česka, ostatně skutečný komunizmus je nejvyšší známou etapou vývoje lidské společnosti a kdo jiný má právo nás k této nejvyšší metě vývoje lidstva vést, než současná reformovaná a znovu úspěšná KSČM. 😎
King I
@RASPUTIN Jak může být komunismus nejvyšší meta lidstva, když nás Konečná nevzrušuje? Lidstvo musí š*t, aby se někam posunulo.
Richard Šebesta
@King I Největší DEBIL mezi námi se ozval. Tvoje hnoje nemají hlavu ani patu. To i ten Rasputin má více rozumu. Ty máš v hlavě nasráno večer i ráno !
King I
@Richard Šebesta No vidíš, jak se díky mě dokážeš škubat... Jsem tvoje životodárná síla.
kosmos kosmos
@Richard Šebest ty best magor Šebest 😀👍
Richard Šebesta
@RASPUTIN Ty obuď se, nepíše se rok 1949 ale 2024 to je 75 let rozdíl. Dnes už na ty komunistické bláboly nevěří ani soužka Konečná. Ty to nevidíš jak jí chutná kapitalistický chlebíček v europarlamentu za 500.000 ? Buď droguješ jako naši Piráti nebo jsi rozumu mdlého ?
reproman
@Richard Šebesta Vy jste ještě nepochopili, že si Rasputin jenom dělá ze všech srandu?
King I
@reproman On ještě ani nepochopil, že se z něj dělá srandu každý
Michal Bednárek
@RASPUTIN No právě, že ve straně moc slušných nebylo. Díky Bohu, že jsou tyto dny již dávno za námi. Pár pomatenců jako je Rasputin to nezmění.
Richard Šebesta
Pan autor nám opět dokázal za koho kope. Je to současná demoliční vláda,která za rok dohraje a sestoupí zřejmě do druhé ligy a možná někteří členové kvintetu do zapomnění tedy mimo parlament, Ještě dodám Konečná která je pro mne naprosto nevolitelná a její uskupení stačilo může bohužel pane autore uspět i za rok ve volbách a dostat se do parlamentu. Otázka numero jedna zní, jak je to možné že se komunisté byť možná ve spolku stačilo opět vrátí do sněmovny ? Krom Konečné,která na sebe nabalila další subjekt a uspěla v eurovolbách se spolkem stačilo na tom má velkou zásluhu i současná rozpadající se vládní grupa. To je bez diskuse. Mnoho lidí a to i těch, kteří komunisty dlouhá léta po listopadu nevolili jim nyní klidně dají hlas. Proč ? Protože už je 35 let po převratu a to je už dost dlouho a dnes už někteří zločiny soudruhů neřeší,navíc značka stačilo je chytrá v tom že to značku ksčm zakryje a někteří si řeknou vždyť tam nejsou jen komunisté. Třetí důvod je jasný proti­lido­vá,prou­nijní a proválečná politika současné vlády naštvala mnoho lidí. Proto taky současná vláda projela jako celek už druhé volby a lidé hledají alternativu.Pro ty co nechtějí volit agenta Bureše je na oposcéně mnoho jiných subjektů od SPD nebo Přísahy přes Motoristy a třeba i stačilo .
King I
@Richard Šebesta ty jsi čím dál větší debil. Jak si můžeš ty, h*o všech h*n, dovolit hodnotit velikána Mertlíka?
vlasta1947
Autor knihy V první linii, která je oslavou generála, dnes prezidenta a jeho cesty od komunismu k nekomunismu, a která byla napsána na objednávku a placena bohatými mocenskými západními kruhy kvůli jeho budoucímu zvolení na Hrad (jistě za vysoký honorář), tak tento autor nás dnes krmí antikomunismem?
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Bolševička Konečná je standardní politický chameleon. Velice dobře si ji pamatuji, jak coby postpubertální jelito čerstvě zvolené za KSČM do sněmovny měla v podstatě jedinou agendu a tou byl lobbing za dotace výroby MEŘO, neboli metylesteru řepkového oleje. 4 roky ve sněmovně nedělala nic jiného...))) Každopádně její politika je jasná. Vytvořit ve voličích iluzi, že se vrátí reálný socialismus. Ona sama nic takového pochopitelně nechce, díky kapitalismu si jen v politice vydělala bratru 50 mega, co jedno období v europarlamentu, to 10 mega čistého plus "náhrady" a další bonusy. Ale nechá prostoduché mamlasy snít svůj sen, že se zase vrátí doba, kdy králem byl uvědomělý řidič poštovní dvanácettrojky, co ve volném čase navlíkl pásku PS-VB a šel buzerovat lidi. A po víkendech si s tou dvanácettrojkou jezdil na melouchy. Gulášový socialismus, to je stále sen nejméně 10 procent lidí v této zemi a právě bolševička Konečná je jejich Krysařem...
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Uživatel_5734171 ...Konečná je boží😉
King I
@RASPUTIN Odkdy komunista věří v Boha, soudruhu debile?
Richard Šebesta
@King I Sám jsi DEBIL. za totáče bylo plno lidí co byli v ksč a přesto chodili do kostela a dokonce tam měli i svatbu když se ženili. To tvůj mozeček ale nepochopí,že jo ? Ale je to tak.
Spytar
ANO, Vladimíre!, sem jsme až došli...
A kdo z nás udělal to co jsme? Hlupáci!!?( ! )
Lidi jako je Čalfa, lidi jako byl Havel, lidi jako je Klaus, lidi jako je Zeman!!, lidi jako je Konečná...lidi jako seš Ty! ...lidi jako jsem já...🥺...
Lilith Černá
No jo, zase hnojomet soudruha Mertlíka!
Konečná má před sebou velkou pol.budoucnost. Je to nesmírně pracovitá, inteligentní a slušná politička - možná jediná idealistka na celé pol.scéně. Je vidět, že slučování malých stran, které samostatně nemají šanci (viz SPD), nese svoje ovoce. Rajchlovi schopní lidé by se jinak do politiky vůbec nedostali.
Chápu, že to Mertlíka znepokojuje, ale ODS a další libtardí sebranka se pomalu( ale jistě ) odebírá do věčných lovišť!
reproman
@Lilith Černá Aby ses neposrrala, krávo.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@reproman ...Že ty jsi takový slušný a inteligentní stoupenec současné vlády ?😂
reproman
@RASPUTIN Ne. Proč?
Irena Charvátová
@Lilith Černá
Komunistka, vo? A kovaná. Jen ti dávají oponentům taková jména. Co říkáte na to, že kdo to říká, ten to je, tomu se to pasuje?