Zprávy

Zpět na článek

Fiala chce mít ohledně koalice jasno do středy. Bartoš potvrdil odchod Pirátů z vlády

19 komentářů

giorgio287
Ať se ten fialový imbecil kopne do řiti sám!
Uživatel_5874512
Odejit by mela cela vlada a konecne by mel prijit nekdo kdo to tu privede k bankrotu. Chce to aby minimalne 3x za sebou vyhrala strana plna silencu, vlastizradcu, demagogu a populistu. Ta zeme se nutne potrebuje dostat na dno, pojdme pomoct.
Avatar - našinec
našinec
@Uživatel_5874512 Hele, už nyní mají lidi 5ti koalice plné zuby a volit ji 3x? Brrrr!!!!!
Avatar - našinec
našinec
A pokud by tahle vláda nevyhrožovala nějakou reformou sociálních dávek, tak klidně mohla mít i o 100 tis. hlasů více. Já osobně se domnívám, že pokud by ty nastíněné reformy byly opravdu takové, tak že by to mohl být přínos pro stát i lidi. O co jde? Drábkova reforma udělala 100.000 zdravých lidí, které ale nikdo s ohledem na jejich zdravotní stav nebyl schopen přijmout a tak zůstali na sociálních dávkách. Jak jsem to však pochopil, tak, že Jurečkova reforma by tohle měla tohle trochu napravit a lidé se ZP či OZZ by si např. mohli přivydělat, což dosud není možné. De facto vlády od roku 2014 prosazovaly šedou ekonomiku.
Avatar - našinec
našinec
Představte si, že imigranti této vládě nepomohou a drtivě vyhraje ANO. Představte si, že hnutí ANO by se k současné vládě začalo chovat jako oni k opozici.
Uživatel_5874512
@našinec Modlim se aby ANO vyhralo minimalne troje parlamentni volby po sobe, dej buh at se tak stane.
Richard Šebesta
Okamura a jeho zbytečnosti. Vyvolat hlasování o důvěře vládě nemá praktický význam. Vláda má i bez Pirátů většinu,takže to je zbytečné. Opozice zatím nemá sílu vládu vyhodit ze sedla a vyvolat předčasné volby. Budeme muset ještě rok počkat. O Lipavském jako podrázákovi se už mluvilo.Korytu a penězům dává přednost před práci pro stranu již se nedaří. Není ovšem ani první ani poslední kdo to udělal a udělá,takových příkladů tu máme z minula mnoho.
Avatar - našinec
našinec
@Richard Šebesta Ono je to politika. Byla by to zdržovačka k přijetí některých zákonů.
lug70
Teď by logicky měla přijít demise vlády a vypsání předčasných voleb. Tedy v normálním demokratickém státě. Jenže my nežijeme v normálním státě, ale v protektorátu, který je řízen organizovaným zločinem a ten se bude držet u moci stůj co stůj, bez ohledu na ústavní zvyklosti.
Richard Šebesta
@lug70 Nejsem určitě fanda této vlády,ale Bureš by se zachoval stejně,neochvějně !
Avatar - našinec
našinec
@Richard Šebesta Mno, pamatujete, jak Babiš odmítl sestavovat vládu, která by určitě nezískala podporu? Tak tohle by současné strany vlády určitě neudělaly. Možná Piráti.
Uživatel_5874512
@lug70 Presne tak, demise ihned a predat vladu. Tahle zeme potrebuje restart.
jerryx
Úplný ,funkční a akceschopný kabinet ? To jsem si nevšiml , že by Fiala podal demisi.
Avatar - našinec
našinec
Když dnes v Partii Jakob řekl, že Blembák je stejně kvalitní ministr zahraničí jako byl Schwarzenberg, tak to je za mne na "přesdržku" nebo žalobu.
jerryx
@našinec Jestli ho vystřídá ministr pro nic ze STAN Dvořák , tak to teprve uvidíte největšího idiota na MZV v našich dějinách, včetně těch komunistických
Avatar - našinec
našinec
@jerryx Dvořák by na svých současných proevropských hodnotách ve Fialově proamerické vládě jako MZv by nemohl zůstat. Sám si musí vyhodnotit, co je pro něho důležitější - hodnoty či funkce.
Richard Šebesta
@našinec To souhla­s.Sc­hwar­zenberg byl zkušený a vzdělaný i když jsem s ním nesouhlasil politicky byl na výši. Blembák Lipavský je proti němu NULA.
Avatar - našinec
našinec
@Richard Šebesta Také jsem se Schwarzenbergem často nesouhlasil, ale bylo to důstojné a vycházelo to z úplně jiných základů než s Blembákem.
Uživatel_5874512
@našinec Zaoralka na mzv!