Komentáře

Zpět na článek

Buchert: Je Lipavský dobrým ministrem? Někdy je plastelínový, v případě Izraele a Ukrajiny správně tvrdý

40 komentářů

TCerny
Neskutecne mladicke Rotznase ( snutty boy, usmrkanec) 35 lety Lipavsky nestacil za sveho kratouckeho zivota vystudovat alespon jedinou normalni vysokou skolu a zustal dozivotne jen "nezbednym bakalarem ".
V CSR , kde jsem 30 let po valce zil byl vysokoskolsky titul "bakalar" neznamy a tehdy zde byli jen inzenyri ( 5 lete studium) doktori ( medicinu jsem v Praze studoval 6 let (60-66) , pravnici 5 let.
4 lete studium toho ceskeho ministra zahranici mozne tehdy nebylo , bakalari byli znami pouze coby "nezbedni".
Tento neuveritelne mladicky 35 lety cesky ministr ( mohl by byt mym vnukem) se nechal slyset v nasi nemecke TV se svou mladistve rozvernou , svemu veku adekvatni prognosou , ze " se uz brzy bude zase koupat na Krymu"
coz dospeli omlouvaji coby mladistve nejapne roupy ceskeho ministra.
Navic se ten baculaty cesky ministr stacil v tak kratickem zivote naucit pouze anglicky coz je v mych ocich strasne malo, neb ja jsem od 1. tridy v r. 48 zacal se ucit s otcem anglicky a francouzsky vedle povinne rustiny a posleze vysoce nadprumerne latinu a po me illegalni emigraci pred 50 lety pak jeste nemecky, spanelsky a trochu portugalsky .
Kdybych byl mlad , urcite bych se ucil jeste arabsky a cinsky.
Mladicky cesky ministr zahrnici se znalosti jedineho jazyka a zadnou normalni vysokou skolou je v mych ocich 81 leteho dedka ostuda par excellence.
Lilith Černá
Buchert mě umí pobavit!
Tahle propalestinská krysa, co se roztéká v sádle a nikdy neprojevila vlastní myšlenku, prý prokazuje "tvrdost".))) Lepší vtip jsem ještě neslyšela. Když bude Nutella chtít, aby si to tupé jelito nas.... na hlavu, tak to blbeček udělá! Je flexibilní stejně jako Pávek - ten taky mění názory jako ponožky.
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
TCerny
Rotznase ( snutty boy , usmrkanec) 35 lety , baculaty cesky ministr zahranici nestacil ve svem neskutecnem mladi vystudovat ani jednu normalni vysokou skolu a zustal pouze bakalar, ministr zahranici Ceska.jeho neskutecne naivni a nezkusene predstavy o tom , " ze se zase brzo bude koupat na Krymu " ukazovali u nas v nemecku v tv .Nicmenn , kommt Zeit, kommt Rat i nladicky cesky ministr zahranici prijde casem k rozumu a uvedomi si , ze tento pirat z Karibiku se na Krymu nikdy nevykou.Nicmene ma jiste coby 30 lety usmrkanek velkou sanci, ze se mu preci jen mozna nekdy podari , nejakou normalni vysokou skolu dostudovat a nezustat jen nezbednym bakalarem.Mne je 81 let , a kdyz jsem ja poprve promoval v r. 1966 na FVLKU na MUDr a podruhe v r. 1985 u nas v nemecku na Dr.med. v CSR bakalari jeste neexistovali, pouze doktori a inzenyri, takze s bakalari zadne prakticke skusenosti nemam
Omlouvam se za emoce , ale ten mladik je mi velmi nesympaticky asi jako bych byl ja, 81 lety dedek nesympaticky tomuto jelimankovi, ktery by mohl byt prinejmensim mym vnukem ne -li pravnukem.
TCerny
@TCerny omlouvam se za preklepy ktere mohou implikovat i gramatickou neznalost ("skusenosti" ) lec i cskou gramatiku ovladam porad excelentne , ale na stroji psat neumim,neb v r. 1966 kdy jsem na Bulovce zacinal jako usmrkany chirurg, jsme si propousteci zpravy a operacni protokoly museli sami psat na stroji s kopirakem , neb pouze prof. Knobloch mel sekretarku a do dneska ani smart phone nemam.
bella.
Pane Bucherte buďte rozumnej a nechte Schwarzenberga tam, kde je.
Tenhle " kníže " co si tady čechral peří dobrým ministrem zahr.věcí vůůbec nebyl, říkáte pouze PR co si o něm vymyslel Havel atd.
Byl nesmyslně nediplomatický k Rusku , Brusel poslouchal .Byl i politický skokan
Když tady rajzovala po Evropě Condoleezza Riceova , která vyjednávala umístění zajatců z Iráku do evropských vězení, což je riziko , my jsme odmítli,ale potají to přijali Poláci.
A když Schwarzenberg s ní stvrdil podpisem Radar v Brdech , kdy lidi chtěli ale referendum , na Čechy on vůbec nemyslel a nakecal lidem, že je to " deštník " proti teroristům a střelám z dálného Východu .
Tehdy je Putin utřel a já byla mrtvá smíchy, když jim vzkázal, že by ty rakety , ale nejdřív museli naučit lítat do zatáčky 🤣
-------
Jasně, že to byl radar směr Ural.👎
-----
Myslivecký učeň Schwarzenberg, který ještě v 26 letech neměl hotovou školu ( jak tvrdil, že dělal práva ) svedl svou neschopnost se učit na ukončení kvůli správě majetku.
Co se týče osobního života, taky žádná perla, dokázal opustit ženu po těžkém úrazu a co se týče vkusu a zejména ohledu k českému národu , pak byl hulvát !!!
On reprezentoval Česko a když si nabrnknul š t ě t k u Vopěnkovou , předvádějící sex na umakartovým stolu jídelny 10. kategorie a vodil ji do společnosti, pak být já státníkem, nebo předsedou jeho strany zatrhnu mu to a pošlu ho do jeho Rakouska !Tam ať se předvádí. Takže noblesu neměl dědek žádnou.
Co se týče jeho projevu, pak nejen, že musel být pro brebtavost ( odborný výraz ! ) neustále překládán, a to i v češtině, on musel být také neustále buzen.
Vopěnková ho pak jak dementa na Národní na pivo, tak si aspoň něco odpracovala.
Zaoráek byl výborným ministrem zahr. věcí, a to v době Majdanu ,což Vy zásadně popřete a politický skokan Stropnický tam byl k ničemu.
Fiala Lipavského potřebuje, lepí s ním obraz ušlechtilé Ukrajiny , protože už začíná být lehce osamocen , což nezachrání ani Pávek
TCerny
@bella. ole linda y guapa bella a sebastian!
Schwarzenberg byl bezesporu uslintany dedek , stejne jako 82 lety Biden nebo i 81 lety ja.
Nejsem Vas spoluobcan takze politickou situaci v Cesku tolik neznam i kdyz , coby uprostred valky v Praze narozeny i cesky umim, Stropnicky i zaoralek mi jsou symopaticti na rozdil od tohoto usmrkaneho 30 leteho mlecneho pirata z Karibiku.
TCerny
@bella. Ole guapa ( ejhle kraska) alias bella nebo linda ,musim Vas jeste coby neobcan ceska poucit ze v cestine: je "brebtavost" a "breptavost "-odborne se to nazyva " tumultus" ( na rozdil treba od koktavosti ( balbuies) ci ostatnich poruch reci.
Schwarzenberg byl ale maly brepta ( ne brebta) byl rocnik 37 , ja 43 , takze bych mu musel skocit pro pivo a trpel krom tumultus na lehkou narkolepsii ( porad usinal) skoro jako ja.
bella.
@TCerny
Musím opravit já vás, neměl typickou brebtavost, to jsem napsala proto, že tady na diskuzi je pár polovzdělanců a hned by mě napadali.On typickou brebtavost neměl, ale brebtal strašně.
Snad ochrnuté oblič. svaly, kdo ví?Obličej spíš, jak akromegalik.
Každopádně v české politice naprostý somnambul 👎️
Měl tady exkluzivní zdravotní péči, ale jezdil za ní i do Rakous.
A vy rozhodně narkolepsií netrpíte.
TCerny
@bella. ole guapa,musim Vas jeste jednou trochu poopravit : acromegalie jsou pouze zvetsene koncetiny (acra).Somnambul je ten co spici chodi po strechach, narkoleptik naopak ten , co usina okamzite i v metru ( jako treba ja , 81 letej smradlavej dedek.
Schwarzenberg zbrblal, mel smazanoiu artikulaci , ze treba ja mu vubec nerozumnel-Nicmene byl jeste o 6 let starsi, tak bych mu musel skocit ( dobelhat se ) pro pivo!
Lilith Černá
@bella. Souhlasím až na Zapindálka - to je jen žvanílek. Ale i ten projevuje víc smyslu pro realitu nežli ta pětidemoliční sebranka.
Nutella Škrlu potřebuje hlavně proto, že do toho jeho lebečního vakua může implantovat jakoukoliv myšlenku. Je to jen tupý epigon.
Miroslav Kašpar
Obávám se, že v diplomacii je jistá plasticita nezbytně nutná. Takže svým způsobem obdivuji ty, kteří dokáží plasticitu a tvrdost správně, dle potřeby, střídat. Já bych to tedy dělat nemohl
Lilith Černá
@Miroslav Kašpar Vy pokládáte to bakalářské jelito, které se o diplomacii ani neštrejchlo (nemá na to vzdělaní, ani intelektuální potenciál) za diplomata?
Proto asi zničil naše mezinárodní vztahy skoro se všemi sousedy.
Miroslav Kašpar
@Lilith Černá Hele, nepodsouvej mi něco jiného, než jsem napsal. O tom, že "pracuje" v diplomacii, nemůže být sporu. Což ovšem ještě nezbytně nutně neznamená, že by musel být diplomatem. Tak se hoď do klidu, Černá, Wolf už je na cestě
bella.
Rozvědčík s Nutelou mu hodili 🦴 a on po ní skočil.
A pak, že my jsme s v i n ě ! 👎
-----------------------------------------------------------------------------------
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
našinec
A on je ministr zahraničí jaké země? ČR? Tak proč nehájí české zájmy?
Richard Šebesta
@našinec To je dobrá otázka. Spíše by se hodil s Fialou na Ukrajinu.
bella.
@našinec
Lipavký nehájí zájmy své české země, protože si pamatuje projev premiéra Fialy, kdy tento říká " mým prioritním zájmem je Ukrajina "
------
A proto se Lipavský řídí " čí chleba jíš, toho píseň zpívej "

Vox populi ale říká " Nakopat oba a vyhodit!" 👎️👎️👎️
PEtr Tobes
Lipavsky je solidni ministr, nicmene je treba dodat, ze to v dobe russke agrese a muslimske teroristicke svoloce nema zas tak extremne tezke, myslim byt hodnotove na spravne strane, to je opravdu snadne, takze nahraditelny je celkem snadno, to vubec nebude zadny problem, problem pro PF a celou vladu je spis to, ze za rok stejne skonci, bez hlasu pro Piraty neni sance, i tak ta sance byla uz hodne mala, ted uz se limitne blizi nule..a to buresovi a jeho agromafii vubec nepreju, ale maji to docela snadne, staci si pockat.to uz bude v klidu stacit
Richard Šebesta
@PEtr Tobes Ty jsi dobrý tydyt ! Nekonečná podpora nekonečné války na Ukrajině která trvá už skoro 3 roky je být na správné straně. Pravdu máš v tom,že za rok tento válečný kabinet končí ! SLÁVA.
bella.
@Richard Šebesta
Se neradujte, dost úkáček dosáhne na české občanství a bude korespondenční volba.Tedy kdejaký multikulti z ciziny do 5 kolena.
Fiala a spol se pojistili.
---------------------------------------- 👎️👎️👎️
Lilith Černá
@bella. Do té doby padne Ukrajina a eurosvaz bude mít taky úplně jiné starosti. Těm vládním blbům nepomůže už ani svěcená voda! Bez Amek v zádech jsou v hajzlu. A USA mají teď napilno na Blízkém východě.Ukáčka už dávno odepsaly.
PEtr Tobes
@bella. jo, uz aby se to stalo, je tu nejak moc dezolatu co podporuji "putleruv mir", tedy v prekladu zabijeni a vrazdeni v cizi zemi az do kapitulace nebo do doby, kdy zabijakovi dojdou zdroje, takze vyvazeni by nebylo na skodu
Lilith Černá
@PEtr Tobes Nepřestává mě udivovat neznalost a nevzdělanost libtardů! Proč nechtěl Zeman jmenovat toho ouchcapka? Protože to byl zavilý milovník Plastelínců a ultrabolševik. Vy si vážně myslíte, že tohle rozklepané želé má vůbec nějaký názor? Tomu jde leda o koryto a pro něj kdykoliv zradí kohokoliv. Nemám ráda Piráty, ale tenhle zmetek je ultrakřivák!
Pavel Masek
Myslim, ze diplomate na to, ze se vyjadrujou profesionalne diplomaticky, popsali jeho 'schopnosti' dost natvrdo. Moc se mi libi to plastelinove prirovnani , v USA si ho soudruh Pavel vodil jako synacka za ruku.
lug70
Lipavský je loutka cizích zájmů, jehož jedinou kvalifikací je stáž a členství v Aspen institute. Od této chobotnice taky dostává notičky. Pro ČR je to zbytečně placený ňouma. Ani se nedivím Zemanovi, že ho nechtěĺ jmenovat.
jerryx
Tak objektivně, rozhodně v kabinetu hrůz principála Fialy patří Lipavský k těm lepším, co se týká extremistických Pirátů, tak k těm rozumnějším. Ale posoudit by ho měli povolanější, než Fiala, Zeman a Pavel. To jsou státníci jako z crazy komedie Pane , Vy jste vdova.
bella.
@jerryx
Tak objektivně.
Kdyby měl objektivně hodnotit Rusko a Ukrajinu, neohřál by se tam ani minutu.Kdyby měl se uměl objektivně bavit jak s Ruskem, tak Ukrajinou, umetl by nám cestu.,tenhle - v ů l - dle dikce Fialy s Ruskem mluvit nebude, ale s Ruskem Němci mluví a já jsem mrtvá nad diplomacií amatérů Fialy, zeleného mozku Pávka, blbky Pekarové a vytuněné Černochové , to vše za asistence hurvínka Rakušana.
Dyť nic neumí! 👎️!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!
PEtr Tobes
@bella. co to znamena objektivne hodnotit dnesni rusko? podle kolaborantu asi neco v tom smyslu, co rika Fico, ze bude treba "narovnat vztahy" az skonci valka, coz je treba pro poradek zminit, ze aspon to k tomu dodal. jenze valka zatim jen tak neskonci a rozpoutalo ji fasisticke rusko, coz je naprosto nepochybny fakt, kteri sice dezolati radi popiraji, ale pravde tim neutecou, ta je jen jedna..takze zatim neni s kym narovnavat vztahy, dokud rusky rezim vede agresivni a utocnou valku, tak to je a bude, ale asi je to na nektere mozecky moc slozite k pochopeni
Frank51482
Bucherte, jak dělá kozička? Vypasená Otesánek Lipánek ve svém o číslo menším saku je nejhorší ministr od roku 1948. I Bohuš Chňoupek byl proti němu kádr.
Januss
Buchert jak se vede u Vondrů?
bella.
@Januss
👍😁😁😁
mnnhgfr
Bakalář Lipavský je skvělý ministr pro EU + USA/NATO. Pro Českou republiku zbytečný. Ale on zastupuje jakousi Zaorálkovu Čechii.
Jako diplomat se projevil při pobytu v USA, kdy nám divákům ve veřejnoprávní ČT 24 sdělil, že okamžitě po pádu Bartoše od těch špatných Pirátů odejde, ale ministrem by rád zůstal. Samozřejmě zůstane. S převlékáním kabátu ale na čísi radu zatím nespěchá. STAN musí počkat.
Lilith Černá
@mnnhgfr Neřekla bych, že zbytečný. Je to škodná! Větší škůdce než Šláfnberg.
bella.
@mnnhgfr
Nechápu co znamená "Zaorálkova Čechie "
giorgio287
Pirátské servilní neumínic, to je soudruh Lipánek.

Zdeněk Srstka by ho představil po svém:
Je malej, hodnej, nekouše, žere páníčkovi z ruky,... a dodávám - bez funkcičky chcípne hlady, protože nic neumí.

Tož tak!
Miroslav Rys
@giorgio287 On je ministr, chrochtal. Co jsi ty?? Šváb 😸😀
giorgio287
@Miroslav Rys
Vím co nejsem - rysí imbecil 🤣
bella.
@Miroslav Rys
No Ryse, oko za oko, Lipavský je s v i n ě , nikoli ale Foltýnova, nýbrž lidsky s v i n ě vůči své straně a Bartošovi.
-------------------
To ti sděluje šváb , s v i n ě , blbeček - občan České republiky, pojmenován "elitou národa " - tj. senátorkou Mirkou Němcovou, cenzorem Foltýnem a ministryní Černochovou . Tj. českou vládou , která má za povinnost svoje občany chránit a dbát o jejich blaho !
👎👎👎👎­👎👎👎👎👎👎­👎👎👎👎👎👎­👎👎👎👎
P.S.
Nikdy se ve slušných rodinách takhle nemluvilo, zhrubli jsme díky Ukrajině a vládě!
O tom jsem přesvědčená!