Zprávy

Zpět na článek

Spoluzakladatel TOP 09 Miroslav Kalousek vystoupil ze strany. Důvodem jsou odlišné názory současného vedení

6 komentářů

Saša Krach
Spíše mně zaujalo.. drtivá většina politiků co něco dokázali je s touto vládou nespokojeno...či prchají...😂
Avatar - našinec
našinec
Nepřekvapilo by mne, kdy by ta poslední kapka bylo prohlášení vedení TOP 09, že Blembák je to samé co byl na pozici ministra zahraničí "Šváca". Je možné i že hledá novou politickou cestu.
Richard Šebesta
Kalousek opouští TOP 09. To je zajímavá zpráva ale nikoli překvapivá. On spoluzakladatel odchází. Bude taky zajímavé zda o něm budou současná mainstreamová média mluvit podobně jako hovoří o jiném zakladateli strany současné vlády o ODS. O Klausovi starším. Jeho názory jsou dnes silně nekonformní ,dopadne tak i Kalousek ? Není se čemu divit po podrazu od vedení TOP 09. Před eurovolbami si ho voliči TOPKY v hlasování přáli většinově aby kandidoval do europarlamentu. Jenže ODS konkrétně Vondra se postavili proti protože v koalici spolu se bál nebezpečné konkurence. To je
"DEMOKRAT " ten disident VONDRA co ? Nějaká férová volební soutěž
ho nezajímá, hlavně aby měl koryto. Vedení TOPKY ustoupilo tlaku ODS které pohrozilo vypovězením koalice a bylo vymalováno ! Pekarová-Adamová dobře ví,že pokud by TOP 09 kandidovala sama ve volbách třeba i těch sněmovních za rok mohlo by to skončit katastrofou v podobě volebního výsledku. Proto hodili Kalouska přes palubu a aby se neřeklo nabídli mu kandidátku do senátu. Což on odmítl.Na vedení TOP 09 je vidět,že jím nejde o voliče a úspěch té jejich strany ale o KORYTA a dobré bidlo. Proto se Kalouskovi nelze divit.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Dodám,že jsem nebyl nikdy volič TOP 09 a a taky nebudu. Je jen krásně vidět jak se dělá " férová politika " v podání současné vládní grupy.
jerryx
Kalousek je úplně stejný eurohujer jako zbytek TOP09, takže pokud budeme u nás líp hospodařit a přitom podporovat Green Deal a genderové pitomosti, nic se tím nezmění.
Avatar - našinec
našinec
@jerryx Víš, chování současné vlády mi hodně připomíná nezodpovědné chování nízkopříjmové rodiny či rodiny na sociálních dávkách. Půjčky vytloukají půjčkami, peníze vráží do zbytného luxusu, občas si něco přikradou, nevytváří žádné hodnoty a ani je nehledají, ....