Zprávy

Zpět na článek

Fiala: Ministr zahraničí Lipavský zůstává členem vlády jako nestraník

13 komentářů

Avatar - našinec
našinec
@Saša Krach Přesně. Kdysi ministři zahraničí hájili naše národní zájmy, pak EU a nyní USA. Popravdě, říkám si, zda by současná vláda našla stejného užitečného idiota bez páteře ve svých řadách. Ano, přesvědčují nás o nesmyslech, co jsou kolektivní pozicí vlády, ale Blembák je schopen do té americké řiti proniknout tak, jako nikdo u nás před ním. Před očima vidím komiks, jak ho zdraví usedlíci v US řiti a ....
Richard Šebesta
Lipánek-blembák ví,že za rok bude po všem. Tahle vláda dovládne a skončí. On si to chce ještě užít vždyť kdy bude mít pak ještě možnost být ve vládě ?
Možná až na svatého dyndy ! No a nějaký charakter a věrnost své partaji ? Běžte se bodnout, na to se dnes přece vůbec nehraje důležité je urvat co jde a mít koryto co nejdéle.
Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
Dalo se čekat, taková zrada na vlastní partaji nemá obdoby polistopadového vývoje. Tohle nedokázal z politiků nikdo, Lipavský je první.
Avatar - Lior Chaos
Lior Chaos
Šaškové.
giorgio287
Blbý a blbější si padli do náruče. Lipánek nechcipne hlady a my jsme zachráněni - mít v čele diplomacie státníka formátu Kissingera nebo Lavrova, to je výhra v loterii!🤣🤣🤣
Avatar - denisz
denisz
Za této situace je dobře, že Lipavský zůstane ještě rok ministrem zahraničí k vůli stabilitě, i když české zájmy moc nehájí, jakož i premiér Fiala. Neměl by se tím pořád ohánět. Z vlády neodejde, radostně dělá aktivistickou zahraniční politiku, EU nadšeně miluje. Fiala ho má za super, dělal jen, co mu řekl, co po něm chtěl.
Richard Šebesta
@Saša Krach Dobré ! Máš smysl pro humor.
Avatar - našinec
našinec
@Georg Waldman Asi jako ty.
Georg Waldman
@našinec Hňupe s IQ bublajícího bahna, on už si nemusí škrtat, on na to má.
Avatar - našinec
našinec
@Frantisek Najman To myslíš sarkasticky nebo vážně?
Frantisek Najman
Lipavský ukázal svůj skutečný charakter a svoji důvěryhodnost, víc není třeba dodávat.
Saša Krach
Prostě se obětoval pro nás....pro národ....Těžká oběť.
Avatar - našinec
našinec
Blembák ví, že je to jeho příležitost si škrtnout.