Divoký kačer

Zpět na článek

Lidé otravují Babiše u něj doma, aby jim vrátil, co jim Fialova vláda vzala. Nejsem hejtman, vzkazuje Babiš

18 komentářů

bejk62
Áá celá redakce reflexu onanuje 🤣🤣
autodoprava janca
Výborné úplně si představují zástup de entu u Burešová baráku
Richard Šebesta
Pokud by to byla pravda a lidé zvonili Burešovi doma a chtěli by vrátit co jim Fialova vláda vzala,chtěl bych vidět Bureše a jeho reakci ! To by bylo kino ! Asi by ho trefil šlak !
seng
@Richard Šebesta nesmyslný článek, ale co čekat od Reflexu. Stejně jako kdyby stali před Fialovo barákem a říkali,že chtějí vrátit dane,které sliboval,že se nebudou zvysovat. Nebo odchod do důchodu o jeho navýšení jsem v předvolebních slibech také nečetl.
King I
To nemá chybu
Pavel Nyklíček
Babiš není hejtman, ale rymuje se mi tam slovo buran.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček To jo .Buran-Bureš !
Pavel Nyklíček
Zrovna teď koukám na klasický černobílý film Kladivo na čarodějnice.
Inkvizitor zde silně připomíná Babiše ve své špičkové formě....
Informace o majetku, postavení, funkce atd.
Nedávno poslanec Babiš, jako už slušný chaot na sklonku života poslal omylem jinému člověku podnět, aby zajistil veškeré informace - složky na toho zr.da Lipavského.
Pokud i někdo nyní bere tuto zrůdnost na lehkou váhu, nemůže být normální....
Losina
@Pavel Nyklíček Plebejský vůdce vábí plebejce..... Ale lid chce být klamán. Zaklekávač má už velkou sílu a zlomit jí bude velký problém. Snad pomůžou biologické hodiny.
King I
@Losina stačí ho ve vhodný čas rozhodit a on už se umlátí sám
Pavel Nyklíček
@Losina
Souhlasím.
Babišovo zlo nelze zničit, takže se modlím, aby ho Bůh za jeho "dobré" skutky náležitě odměnil.
Spravedlnost existuje. Jen to trvá a lidé jsou netrpěliví. Proto lid prostý vyhledává tento tip inkvizitorů neb slibem nikdy nezarmoutíš...
Na všetky mám složké, jen na toho Lipana nie 👎
Anton Augustin
Zdá se, že milion chvilek zase pracuje, blíží se volby.
Pavel Nyklíček
@Anton Augusti
Každý rok jsou volby....nechápu?
janar2
@Anton Augustin ˇA, zdá se, že pracuje Anton Augustin, blíží se volby, že?
Jiří Záleský
A já si myslel, že pan Babiš bude dělat hejtmana ve všech krajích. On by to zvládl. Když může stát řídit jako firmu, proč by nemohl kraje.
Pavel Nyklíček
@Jiří Záleský
Teď řídil Babiš firmy jako stát a za poslední rok prodělal neuvěřitelných 50mld.!
Když vezmu v potaz, že další 50 mld dluží u 35 bank , bavíme se o naprosto neschopném diletantovi.
Pokud by měl řidit stát bude ho řídit tak, aby pouze vrátil jeho soukrome finanční propady.
Raskanek
@Pavel Nyklíček on jede stejně jako každý milionář/miliardář, prostě na dluh, dokud se něco nepo*** tak to dluh pokreje
Věra Heidlerová
Háááá, to by byla krása, kdyby to byla skutečnost! Ale skutečnost byla, že si Bureš zatrsal v tanci s primabalerinou Válkovou, to taky byla sranda! Měli by pokračovat v StarDance.