Komentáře

Zpět na článek

Rakousko si zvolilo nové složení parlamentu, zvítězila krajní pravice. Máme tu nový evropský trend?

3 komentáře

Pavel Maleček
Autor se nám coby socialistický, neomarx-progres, tedy multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštící fanatik předvedl. Tím, že textem plným nenávisti označil Svobodné, jasně konzervativní demokraty za prý typicky krajně pravicovou stranu. To jen díky tomu, že mají silný protimigrační program požadují návrat kulturní identity a sociálního smíru. Proto je autor (byť jako prostřednictví druhých) s pěnou u huby vztekle označuje jako rasistické, xenofóbní či islamofóbní.
Klasická to ukázka toho, jak dnešní neomarx-progres socialisté, ve své touze po totalitním vládnutí, se snaží lživým nálepkováním očernit - dehonestovat klasické konzervativní demokraty. Když to obecné označení za krajní pravičáky má veřejnost vyděsit tím, že se jedná o maskované nacisty, mírněji fašisty.

Když jde o obludnou dezinformaci, kterou se socialisté snaží svou totalitně krvavou historii, která z jejich temné podstaty vychází, na demokraty hodit. Protože nacismus i fašismus jsou ze své podstaty socialistické ideologie na likvidaci demokracie zaměřené.
A tyto temně totalitní pudy mají i ti dnešní neo socialisté, co se fikaně za vylepšovače demokracie - liberály označují. To přes svou neomarx-progres ideologii s jejím multikulti, gender, LGBT či eko klima "dobrotrousením", v reálu přes falešnou rovnost a dobro pro všechny, mocichtivým ohlupováním. Ve své mocichtivosti se neštítí ničeho. Vč. označování konzervativních demokratů za fašouny či nácky. Jak nám autor tohoto totalitně socialistického jeduplného slintu předvádí.
giorgio287
Aha. Kdo myslí na vlastní zemi a vlastní národ je krajní pravice. A kdo je vlastizrádce jako soudruh Fialenko je O.K.
To může napsat jen blb

Stejně, jako když novinarsti5nedouci blouzní, že krajní pravice byl socialista Hitler a NSDAP (Nazional Sozialistische Deutsche Arbeitspartei). To si snad nikdo s IQ Pávek+1 nemusí překládat 🤣
jerryx
V podstatě se dá říct, že tradiční strany jsou tu pro migranty, kteří nemusejí dodržovat zákony dané země a pro fanatické aktivisty, kteří se v duchu bojí, že i jim by někdy hrozilo, že by museli normálně pracovat. Lidem, co chodí do práce a starají se o rodinu, nabízejí zchudnutí a výhrůžky, když projeví svůj názor. Tedy velmi atraktivní program- buďte zbabělí blbci a kašlete na svou rodinu.