Archív
janaiii
0
http://www.ulozto.cz/hledej/?q=irena+obermannova
Přejít do diskuze
pet.pet
Tam měl být tento smailík .Jednou nás pomlouvala nějaká baba ze sousedství a říkala o nás, Ti si žijou! Mají 3 auta!! Tak se to od té doby u nás doma chytilo
pet.pet
Hele a není to úplně jedno jestli měla něco s Havlem nebo neměla? Jestli to je fikce nebo satisfakce? Já to četla.Doma ji mám.A jeji koupi neberu jako podporu autora, ale jako to, podporu existence knih a knihkupců. Nesnáším knihovny a kopírování knih po netu.Nejsem ani odborník na literaturu ani se nepovažuji za intelektuála. Jsem máma od 3 dětí, středního věku s VŠ vzděláním. Nejsem milionář, ale máme na chleba i na sůl a 3 auta!!!! Považuji se za střední třídu, střední proud. A pokud tedy můžu mluvit za střed. Mně se kniha líbila.Alespon jsem si u ní odpočinula. Já nechci číst polemiku o nesmrtelnosti chrousta. Já polemiku o nesmrtelnosti chrousta zažívám každý den v reálu. Snažte se diskutovat s puberťáky a jedním batoletem o tom, kdo bude rozhodovat a na nějakého intelektuální spisy vám už večer nezbydou psychické síly.Moje heslo je "Hlavně to nebrat vše tak vážne, ne?!"
maravesan
Bravóóóóó, v Reflexu jste Tajné knize pí. Obermanové věnovali pouze deset stran. Takže se pořád můžete tvářit, že vás tato kniha vůbec nezajímá a místo toho radši sáhnete po souboru esejů od předního literárního kritika.
J.V.
J.V.
whocares
Je to samozřejmě mazaná mystifikace. I to že se pan Václav naoko durdí, a možná je i této myšlenky původa, neb jeho potměšilosti by to odpovídalo. Ale trubky kupují ! Ne, nemám jich doma 10, až se budete ptát. Nemám ani jednu, neb nesnáším ani paní sepisovatelku, ani tlachapouda Václava.
von.rammstein
to se dost pletete. nechutný je člověk co si takovou knihu koupí, protože tím autora podporuje.
maravesan
Je zábavné si číst o tom, jak se jiné časopisy zaobírají podřadnou knihou paní Obermanové, právě v tadya už se nějak zapomíná na to, že to byl právě Reflex který se na několika stranách věnoval paní Mojsejové a jejímu vstupu na české obrazovky, včetně rozhovoru a reportáže z jejího útulného domečku plus provokativní obálka ke zvýšení prodeje a navíc obhajoba jejich vystupování od JXD, která určitě stojí za připomenutí
http://www.reflex.cz/clanek/placena-zona-archiv-hlavni-clanky/40439/jxd-nora-me-fascinuje-bude-i-vas.html
Reflex by se měl zamyset spíše nad tím co se objeví na jeho stránkách a ne pomlouvat konkurenci
Jinak s kritikou knihy paní Obermanové souhlasím
Jana V.
http://www.reflex.cz/clanek/placena-zona-archiv-hlavni-clanky/40439/jxd-nora-me-fascinuje-bude-i-vas.html
Reflex by se měl zamyset spíše nad tím co se objeví na jeho stránkách a ne pomlouvat konkurenci
Jinak s kritikou knihy paní Obermanové souhlasím
Jana V.
fakov
vlastně ani vysloveně nepopírá, jak jsem četl jeho vyjádření. Ale o to vlastně nejde. Tento způsob vydělávání peněz mi přijde vyloženě nechutný. To ať se radši pí. spisovatelka nechá fotit v čokoládě nebo i bez (pokud to bude někoho zajímat).
torinese
se mi nelíbila nikdy, její knížky jsou nudné - mnohem lepší je Táňa Nálepková (když už chcete nějakou ženskou oddechovku). Dáma chtěla jistě především vydělat, i za cenu toho, že se znemožní v literární společosti a na veřejnosti. Přesto bych netvrdila, že její knížka nemá reálný základ - to, že Havel intimní kontakt s ní popírá, ještě nic neznamená. Ukažte mi trotla, co se přizná doma k nevěře , natož aby to odtajnil veřejně. Přestože si Havla s jeho zdravotní stavem nedovedu představit coby "vášnivého" milce, vyloučit to nelze. A pak - existují i méně fyzicky náročné sexuální aktivity. Že se s dámou slézal, tvrdí i bulvár a on to nepopírá.