Zprávy

Zpět na článek

Izrael v řádu dnů zahájí „významnou odvetu" za íránský raketový útok. Cílem budou strategická zařízení

7 komentářů

Avatar - našinec
našinec
@Uživatel_5850027 Židé(sionistické hnutí) provádělo teroristické akce vůči Arabům již v meziváleční a poválečném období. Arabské obyvatelstvo jim to pak oplácelo. A začali s tím sionisté.
Jan Bejšovec
Dokud zhumanitnělý západ nebude oplácet stylem oko za oko, nic se nezmění. Vypustil Irán 200 balistických raket na civilní cíle? Pak bych odpověděl naprosto stejně - 200 Balistických raket na civilní cíle v Iránu. Snažit se porazit vládnoucí elitu útočící země k ničemu nevede. Je potřeba, aby si lid útočící země uvědomil, že takhle ne. Viz. případ Německa. Po první válce se cítili skoro jako vítězové. Neustále se v Německu omílalo, že byli poté co souhlasili s klidem zbraní podvedeni a že kdyby to věděli předem, žádný mír by nebyl. A tak byla potřeba druhá válka, která přímo došla do každého jednotlivého domu, každé jednotlivé postele každého Němce, aby konečně pochopili kdo je tu vítěz a kdo poražený. Stejný případ Vietnamu. Pořád dokola se omílá, že USA prohráli. Není to pravda. Prohrál Severní Vietnam, který mohutným bombardováním byl přinucen podepsat klid zbraní. Pak jen ale počkal až USA opustí Jižní Vietnam a s velkou slávou tam vtrhnul a vydával to za své vítězství. A již ve Vietnamu se začalo projevovat západní zhumanitnění. Kdyby od začátku bojovali stylem jako Vientkong, severní Vietnam by padl stejně rychle jako padla Severní Korea po vylodění u Inčchonu . A Korea. Další zářný příklad. Kdyby přikáknutý Truman nechal MacArthua dělat jeho práci, dneska by byla jedna svobodná Korea a možná dokonce i Čína.
Avatar - Tomáš Vojta
Tomáš Vojta
@Frantisek Najman A to je reakce na to, že hizballáh ostřeloval raketama Izrael, a ano, takle rekurzivně, odvetu za odvetu můžeme jít 50+ let zpět.
Frantisek Najman
Jakou odvetu zahájí Izrael? Vždyť ten íránský raketový útok je odveta za vraždy muslimských představitelů Izraelem!
Avatar - našinec
našinec
@Jan Bejšovec Jj, jak říkáš, zničit Izrael a holocaust židů na celém světe je jediné správné řešení.
Uživatel_5850027
@Frantisek Najman Nebyl to Izrael kdo začal, počátek hledejte v roce 1948
Avatar - našinec
našinec
Jj, a pak udělá odvetný útok Írán, pak zase Izrael a tak donekonečna.