Prostor X

Zpět na článek

Haškovcová: Proti green dealu jdou často dezinformace. Aktivisti by měli být všichni

18 komentářů

Jan Bejšovec
O jakých dezinformacách to mluví? Třeba když před lety zelení bezmozci tvrdili, že auta na benzín nikdy nikdo zakazovat nehodlá? Nebo ty o straaašně nebezpečném CO2? Ví vůbec ta odbarvená slípka, kolik je obsah CO2 ve vzduchu?? Nebo bude hádat hausnumera jako Ti "klima odborníci" co přednášeli o strašném CO2 v Evropském parlamentu, když jim byla položena tato otázka. Ti hádali čísla jako 10, 15 i 20 procent padlo. Ve skutečnosti je to 0,03 procenta. Tedy o 2 řády jinde, než mleli zelenorudí odborníci na klima. Navíc pokud obsah CO2 klesne pod 0,01 procento, ustává fotosyntéza.
lug70
Green deal, kde je hlavním bodem boj proti CO2, plynu života. Víc CO2 znamená víc zelenou planetu. Už na první pohled je Green deal evidentní podvod na lidi. Není to nic jiného než další ideologie na ovládání a hlavně okrádání lidí. S ekologií to nemá nic společného. Vládnoucí vrchnost chce opět zavést diktaturu, tentokrát pod zeleným hávem. Pod jiným hávem by jim to lidi nebaštili, tak si vymysleli klimatického strašáka.
Pavel Maleček
Tou největší dezinformací na green dealu je grýndýl sám (česká podoba je tak odporná, že o podstatě grýndýlu sama vypovídá). Když jeho hlavním cílem není záchrana klimatu, ale o majetky a svobody oškubání mas a přesun těchto "komodit" k už teď mocnému a bohatému globálnímu panstvu.
Což se nejlíp dělá právě když jsou masy něčím až k ztrátě racionálního myšlení vyděšené. A právě v tomhle je z pohledu oblbování mas grýndýl až geniální. Ale v dopadech na společnost, tu dříve demokratickou , tedy západní, děsivý až fatální.
Když využívá toho, že jsme v období planetárně obvyklého, už nesčetněkrát se opakujícího teplotního výkyvu. Ano zčásti umocněného aktivitami přemnoženého lidstva. Ne však v ovlivňování složení atmosféry, ale likvidací lesů, hlavně tropických a degradací půdy na chemií nacucaný jíl či holý písek. Což umocňuje důsledky obvyklé klimatické změny.
Tímto se zabývat by však těm nahoře zisky a moc neneslo a tak se přes jimi zkorumpované vědce, politiky a média vrhli na finančně a mocensky mnohem výnosnější CO2. A z něj učinili hlavního strašáka, bez jehož omezení se prý lidstvo upeče či utopí.
Co je však na grýndýlu mnohem víc než finanční stránka společnost devastující, je jeho zneužití i k omezování občanských svobod a práv. V tomto je grýndýl jen součástí celého komplexu manipulací, kterým je neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT a eko-klima jako dobro třeštěním - v reálu mocichtivým ohlupováním.
Přes fikané lži o vylepšování demokracie ji rozvracející a měnící na socialistickou totalitu, která se opět lživě fikaně liberální demokracie nazývá. S pro společnost stejnými důsledky jako každý jiný socialismus - fašismus, nacismus č komunismus. Tedy v společensko morálním úpadku, teroru mocných, bídě a nesvobodě mas, což jak nás historie učí, zákonitě krvavým konfliktem končí.
Čemuž i tahle naivní a života neznalá kráska svým, byť zčásti přínosným kutěním hloupě napomáhá. Ošklivě ale pravdivě se takovým říká užitečný idiot.
jerryx
A proč bychom měli poslouchat někoho, kdo tomu nerozumí, když my nejsme politici, nechceme kariéru za odkývání všech bruselských pitomostí, ani na tom nechceme vydělat, protože se živíme prací? Green Deal je naprostá pitomost, která negativně ovlivní úplně všechno , snad kromě klimatu. V tom se podobá proticovidovým opatřením, velmi drahá buzerace , která na problém nemá žádný vliv.
jerryx
@Jan Bejšovec Nebo když Ursula před volbami tvrdila, že bude nějaký Real Deal aby se pak po volbách začala chovat jako stalinistka? Nebo, když Fiala říkal, že GD je šance a že EU se změnila?
tempter
@King I Miluju černý humor
richard richard
@King I
Saša Krach
Jo každá doba řeší svoje...Pokud nic jiného neumí...😂😂😂😂
Richard Šebesta
@King I Ty woe ! Ty umíš někdy myslet a dokonce pokus o vtip,no ne ?
King I
Kočce vůbec nezávidím. Jako mladá má klimatickou úzkost, jako starou jí ještě čeká klimakterická.
Richard Šebesta
@giorgio287 To by šlo !
giorgio287
Co kdyby děvče zkusilo něco užitečného, čemu se říká PRÁCE?

Takovým zametáním chodníků by přispěla k tomu, aby bylo město čistší. I bez ideologie zeleného komunismu, zvaného grýndýl!
jerryx
@King I Když je to baví... Jenže tohle se přednáší na univerzitách a je to součástí oficiální politiky EU.
King I
@Richard Šebesta dík za vyčerpávající odpověď
Richard Šebesta
@King I Pro slepičí kvoč !
King I
@Saša Krach Tebe ten komunismus pořád drží? Proč?
King I
@Pavel Maleček jj, sám tyhle aktivisty využívám pro své malé soukromé cíle. Přesnější popis než užiteční idioti neexistuje. Dají se snadno využívat a vůbec jim to nedochází.

Ale když je to baví...
King I
@Richard Šebesta Čumíš jako v metru na holky, co? My dva si ještě budeme rozumět .