Komentáře

Zpět na článek

Babiš se raduje z výhry Svobodných, ale kontroverze zůstávají. Rakouští Židé neskrývají obavy

21 komentářů

Orpas Anakt
Salónní židé kritizují vzestup strany, která chce potlačit jejich největšího nepřítele. To nevymyslíš.
PEtr Tobes
@Orpas Anakt a vis proc? protoze oni si jeste pamatuji, nebo to moc dobre znaji z vypraveni rodicu a prarodicu, co by mohlo nasledovat, pokud by se softnackove dostali k moci na dostatecne dlouhou dobu..a nelze se jim divit, i kdyby to treba realne nehrozilo, coz doufam, ze v dnesni evrope fakt mozne uz neni, ale s jejich historickou zkusenosti na to maji plne pravo
jerryx
@PEtr Tobes Takže se budeme bát něčeho, co už reálně nehrozí a budeme přehlížet antisemitismus u muslimů, který je jim skandálně tolerován?
Pavel Nyklíček
Za co Babiše obdivuji je, že vždy po nějakých volbách přijedou novináři, zeptají se ho na to, jak to on hodnotí a jeho odpověď je pokaždé stejná: ještě jsem to neviděl! Božínku.
Ano, čtěte dobře. Neviděl.
Následuje konference, kde Babiš,.který vyhrál vlastně jen jedny volby a známé složení vlády a půtky ČSSD a Komunistů nemusíme komentovat, tak všechny prohry označil za famózní vitězství👍👍👍👍.
To je umění politika!
Zde vidíme, že voliči 55+ bez maturité dle agentury STEM jsou opravdu bez maturité, ale i výjimka se může najít a pak říkám, že vzdělání od blbosti nechrání.
Sorry.
PEtr Tobes
tak ze jsou rakousti svobodni rekneme minimalne "soft nackove" o tom neni vubec pochyb..ze je to nepekne, o tom taky, ze se to libi Buresovi, to je symptomaticke...ale takovy uz je dnesni svet. a tim vubec neobhajuji ilegalni migraci z arabskych zemi, jen je smutne, ze se tohoto tematu chytili prave soft nackove, a ne nekdo normalni, to je velka chyba a snad bude jeste napravena
Pavel Maleček
Bývalými nácky a jejich mentálními potomky je prolezlá celá rakouská, tuplem německá společnost. Ti jsou však mnohem víc zkoncentrovaní v levicových tedy socialistických stranách. Aby ne když nacismus je nacionální socialismus a i ten fašismus je socialismus korporátní.
Takže mají-li se Židé někoho bát tak jsou to socialistické, za liberální demokraty se maskující partaje. I proto, že otevřeně podporují návoz islámských připrchlíků s kterými otevřený antisemitismus přichází.

Aby tohle levičáci-socialisté-liberální demokraté zamaskovali, označují konzervativní demokraty za extrémní pravičáky, kterým podsouvají, že to oni prý nácky a fašouny jsou. Na což jim zvláště mladí lidé, byť s VŠ tituly, ale nemající životní zkušenost jak slepice na flus skáčou. V tom jakoby přes kopírák podobní poválečným komoušským svazákům, kteří ve jménu lepších zítřků nejen sobě životy zničili.
V obou případech je lze ošklivě, ale pravdivě za užitečné idioty označit.
jerryx
To jsou zase pitomosti .Židé se ve skutečnosti bojí muslimských migrantů, ale o tom se psát nesmí. Antisemitismus je ve skutečnosti typický pro progresivní levici. A vliv Kickla na Benešovy dekrety je asi stejný jako vliv Lipavského na zahraniční politiku USA.
King I
@jerryx Hitler byl progresivní levičák? Píšeš jako imbecil.
jerryx
@King I A ty asi nevidíš mladý levičáky ,demonstrující za Hamás a Hizballáh. Fašismus dnes jako takový neexistuje, jako v podstatě neexistuje monarchismus.
King I
Bureš je taky nácek. Nic než národ, naši lidi. Nad čím ještě přemýšlíš? Bojíš se to pojmenovat? Kromě toho je to debil.
jerryx
@King I Psali to na Forum24?😅 ,, A viete Kefalín, že amerikáni sú imperialisti? " Podobnost čistě náhodná,, že?
King I
@jerryx Ua celou dobu jsem tady viděl jen jednu absolutní ***vinu a to když jsi tvrdil, že jsi havlista. Mohl bys to zopakovat?
jerryx
@King I Ano jsem havlista, ne progresivista ani sorosovec. Jaké dílo máš od něj nejradši? Já Moc bezmocných. Oblíbený citát? ,,Důležitá je i snaha něco změnit." A urazil jsem tě někdy? Propaguji tady snad Babiše, Okamuru, nebo komunisty? Prostě jsem zůstal mentálně v devadesátkách. To se teď nesmí?
lug70
V celé západní Evropě jsou židé napadáni výlučně muslimy a rakouští židé se prej bojí svobodných, kteří ale chtějí islámskou imigraci zarazit. Tady něco nesedí.
King I
@lug70 A náckové chtějí zarazit pomoc Ukrajině protože to jsou náckové. Bureš oslavuje proruské nácky, ale není proruský. Za chvíli začne tvrdit, že není nácek. Dýzl Turek není nácek, protože se ještě ve 40 hraje s hákovými kříži. Tyhle ***viny jsem dělal v 15. Náckové jsou přece na Ukrajině.
Nemáš z toho bordel v hlavě?
Richard Šebesta
@King I On,ne ale ty očividně ano. Není divu s tvou inteligenci !
Jan Macharacek
@lug70 Jo, nesedí tady něco,tvoje myšlení.
jerryx
@lug70 Oni musí říkat, že se bojí Svobodných. Jinak by to bylo šíření nenávisti.
giorgio287
Nedivím se, že rakouští Židé mají obavy. V Rakousku je připrchlých muslimských teroristů veliké hejno. A velbloudáři měli vždy pifku především na Židy.

Když rakouští Svobodní zarazí ilegální migraci a velbloudáře vykopou zpět do Afriky, budou se Židé cítit bezpečněji.

Takže držím palce!
Richard Šebesta
@giorgio287 Přesně. Tak jednoduché to je. Jenže k tomu nedojde. Ochránci velbloudářů a muslimských vrahů sedí v Bruselu a Ursula jim kraluje. Oni místo aby řešili migrační krizi a válku na Ukrajině šikanují Maďary,že mají vlastní názory a dělají si doma to co jim dovolí voliči,ale to Bruselu vadí.To je demokracie podle EU.
Jan Macharacek
@giorgio287 Hmm,bezpečněji? Jo vyrazí všechny muslimy, aby neměli konkurenci v napadání židů. Jak Hitler likvidoval komunisty, konkurenci,proruský nacisto. A, že jsi rasista,je též zjevné.