Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: Brát mají všichni stejně. A platit za činži a rohlík také?

6 komentářů

lug70
Nás by mělo hlavně zajímat, jak je nakládáno s majetkem pošty, tedy co se děje s budovami po zrušených pobočkách. Nějak je o tom podezřelé ticho. Třeba si uvědomit, že u moci je opět zlodějská vláda ODS s přicmrndy z pidistran. Za vlád ODS vždy mizel majetek státu doslova bleskem v kapsách různých výkuků na ně napojených. Pochybuji, že by se to změnilo. Pirát Bartoš, když povídal o vlivu kmotrů ODS, do větru nemluvil.
Pavel Nyklíček
@lug70
Je fakt a mockrát ověřený, že Babiš je miliardář a jeho nikdo neuplatí....🙄
Říkal to ve sněmovně a založil na to konto hnutí protikorupční.👌
Od té doby tento zakladatel a poslanec Andej Babiš začal nekonečnou sérii soudních stání včetně mnoha jeho spolupracovníků Faltýnků a jemu podobným u kterých kauzy čekaji až na chvíli,kdy tento poslanec získá opět moc a všichni budou zas čistí.
Andy je přeci z gruntu hodná chlap.
King I
Špatně jsi to pojal. Nejde o to, kolik kde stojí bydlení atd. , ale o to, že ta firma prodává všude za stejnou cenu. Když prodává za stejnou cenu, tak taky bude platit stejně.
Pavel Nyklíček
Hlavně důchod by měl být stejný.
Kdo nemá odpracované roky, tak samozřejmě méně.
Pracovali všichni a kdo byl šikovnější vydělal si na dobu, kdy přijde stáří a mohl čerpat se svých úspor vhodně uložených.
Pořád tu máme 17000 důchodců, co berou více jak 70 000 měsíčně!
Zřejmě si nenašetrili za své ziskové kariéry a tak je stát podporuje i nadále.
Dříve zivilo jednoho důchodce čtvero pracantů, dnes dva.👎
Zde vidíme, že důchodová reforma je více než nutná a prohlášení poslance Babiše, že ji má uz 8 let v šuplíku, nikomu nepomůže, ale snahu současného pokusu silně zkritizoval....🫤
Jakmile by vstoupil do vlády, nepředpokládám, že on jako senior vyššího věku, by něco na tom chtěl změnit, protože on nikdy nedělá nic co politické body nedělá, a jeho moto : Nikdo Vám nedá tolik, kolik já vám mohu slíbit je tak proflaknuté, že je zbytečné lidem 55+ bez maturité něco vysvětlovat. (Samozřejmě, že vy do této kategorie agentury STEM, nepatříte. To píši o někom zcela jiném...).
pinkkk
@Pavel Nyklíček Dříve zivilo jednoho důchodce čtvero pracantů, dnes dva...
Tak jste si měli nadělat děti.
Pavel Nyklíček
@pinkkk
Proč? Dělatbděti je pravne a nakladné na provoz.
Válka nám pomáhá.
Děti nejsou třeba, uprchlíci už nemusí chodit do školy, nemusí k lekaři, dělaji za méně, jsou skromnější a zdravější než my, ale hlavně statisíce jich odvádí našemu státu peníze na naše důchody a ne na důchody svých rodičů, jejich příbuzní nám jestě plati za naši pomoc.