Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: Brát mají všichni stejně. A platit za činži a rohlík také?

7 komentářů

Pavel Nyklíček
Hlavně důchod by měl být stejný.
Kdo nemá odpracované roky, tak samozřejmě méně.
Pracovali všichni a kdo byl šikovnější vydělal si na dobu, kdy přijde stáří a mohl čerpat se svých úspor vhodně uložených.
Pořád tu máme 17000 důchodců, co berou více jak 70 000 měsíčně!
Zřejmě si nenašetrili za své ziskové kariéry a tak je stát podporuje i nadále.
Dříve zivilo jednoho důchodce čtvero pracantů, dnes dva.👎
Zde vidíme, že důchodová reforma je více než nutná a prohlášení poslance Babiše, že ji má uz 8 let v šuplíku, nikomu nepomůže, ale snahu současného pokusu silně zkritizoval....🫤
Jakmile by vstoupil do vlády, nepředpokládám, že on jako senior vyššího věku, by něco na tom chtěl změnit, protože on nikdy nedělá nic co politické body nedělá, a jeho moto : Nikdo Vám nedá tolik, kolik já vám mohu slíbit je tak proflaknuté, že je zbytečné lidem 55+ bez maturité něco vysvětlovat. (Samozřejmě, že vy do této kategorie agentury STEM, nepatříte. To píši o někom zcela jiném...).
pinkkk
@Pavel Nyklíček Dříve zivilo jednoho důchodce čtvero pracantů, dnes dva...
Tak jste si měli nadělat děti.
lug70
@Pavel Nyklíček hele směšnej kašpárku, strč si svého Babiše třeba opačným koncem do prd... a předtím mu ještě můžeš vykouřit péro, když jseš jim tak posedlej.
Pavel Nyklíček
@pinkkk
Proč? Dělatbděti je pravne a nakladné na provoz.
Válka nám pomáhá.
Děti nejsou třeba, uprchlíci už nemusí chodit do školy, nemusí k lekaři, dělaji za méně, jsou skromnější a zdravější než my, ale hlavně statisíce jich odvádí našemu státu peníze na naše důchody a ne na důchody svých rodičů, jejich příbuzní nám jestě plati za naši pomoc.
Pavel Nyklíček
@lug70
Je fakt a mockrát ověřený, že Babiš je miliardář a jeho nikdo neuplatí....🙄
Říkal to ve sněmovně a založil na to konto hnutí protikorupční.👌
Od té doby tento zakladatel a poslanec Andej Babiš začal nekonečnou sérii soudních stání včetně mnoha jeho spolupracovníků Faltýnků a jemu podobným u kterých kauzy čekaji až na chvíli,kdy tento poslanec získá opět moc a všichni budou zas čistí.
Andy je přeci z gruntu hodná chlap.
lug70
Nás by mělo hlavně zajímat, jak je nakládáno s majetkem pošty, tedy co se děje s budovami po zrušených pobočkách. Nějak je o tom podezřelé ticho. Třeba si uvědomit, že u moci je opět zlodějská vláda ODS s přicmrndy z pidistran. Za vlád ODS vždy mizel majetek státu doslova bleskem v kapsách různých výkuků na ně napojených. Pochybuji, že by se to změnilo. Pirát Bartoš, když povídal o vlivu kmotrů ODS, do větru nemluvil.
King I
Špatně jsi to pojal. Nejde o to, kolik kde stojí bydlení atd. , ale o to, že ta firma prodává všude za stejnou cenu. Když prodává za stejnou cenu, tak taky bude platit stejně.