Komentáře

Zpět na článek

Brusel žaluje Orbána za úřad pro národní suverenitu. Vytváří seznamy „fanoušků války“

20 komentářů

lug70
Jestli Orbán vyhrává volby s přehledem, tak logicky jsou s ním voliči spokojeni. Ukažte mi, kdo v EU se může těšit takové dlouhodobé podpoře, jako Orbán? Jinak, nevím co je na tom špatného, že Orbán se snaží v Maďarsku potlačit cizí vliv. Je to naopak velmi potřebné a bylo by to potřebné i u nás. I v Maďarsku totiž zažili to samé co u nás. Taky se tam spojila nesourodá opozice do jedné národní fronty aby ochcala volby. V Maďarsku ovšem ten trik voliči prokoukli a naštěstí ten podvod nevyšel. Potom se přišlo na to, že tzv. opozice na volby dostala 1,8 miliardy forintů od americké organizace Action for democracy. Takové ovlivňování voleb z venčí by se nemělo tolerovat nikde. Kdo dává peníze, totiž očekává protislužbu. Politici nejen v Maďarsku, ale i u nás a v dalších zemích berou prachy od Američanů a potom se lidi diví, že jejich politici nehájí zájmy své země a jeho obyvatel, ale zájmy Americké administrativy.
Saša Krach
Pravidla EU jsou jasná. Při vstupu do EU to bylo jiné ale už není.😂 Stát pokud je nespokojen a volič souhlasí může odejít pokud na to má peníze...Pokud nemá peníze může akorát držet hubu a krok.
A tak to je. 😛😂
Pak je tu otázka velkých států a bohatých...a východních států, tam patříme také ....
Tak že ,, pozor, pochodem chod a zpívat­....­.🤣🤣🤣🤣🤣­levá dva levá dva.😛 A teť už máme co jsme chtěli 😱
Frank51482
Jestli členové EK kvičí, znamená to, že Orbán dělá svou politiku velice dobře. Je už jen otázkou času, kdy se tento zločinecký bruselský moloch rozpadne. Do té doby ale ti šmejdi stihnout mnoho svinstev.
King I
@Frank51482 ......
King I
@Frank51482 ....
Richard Šebesta
Autor má pravdu,že to na jedné straně pomáhá Orbánovi neb jeho voliči vidí neustálou buzeraci z Bruselu a taky eurodiktátorům v Bruselu ti mohou tímto způsobem odvádět pozornost od skutečných problémů EU (migrace,válka na Ukrajině atd). Přitom je to stále dokola rozhodujícím a jediným kritériem o tom jaký systém ve které zemi je jsou volby. Proběhnou-li demokratickým způsobem tak se nemáme o čem bavit. Až budou v některé zemi volby které nebudou dle demo tradic a zásad pak může Brusel takovou zem kárat nebo i vyobcovat z EU. No a je zajímavé,že Brusel se nezaměřuje na vlády jež taky porušují demotradice. Viz. třeba Slovensko za dob Matoviče a Hegera kdy speciální prokuratura zcela jasně z politických důvodů zakročovala proti opozičním stoupencům. Proto ji Fico taky zrušil. Nebo u nás soudruh Foltýn hlídač pravdy proti dezinformacím. Vsadím se,že kdyby něco podobného udělala jiná vláda která není probruselská tak sankce přijdou eins zwei !
King I
@Richard Šebesta
Šebesta má bohaté zkušenosti s gásitingem z dob, kdy v heřmanicích mučil mukly 😄
Jan Nowak
Orbán dělá Putina, každý den víc a víc.
jerryx
@Jan Nowak Orbán je demokraticky zvolen, jestli něco připomíná Putina, tak je to Brusel.
Richard Šebesta
@jerryx Přesně tak.
King I
@jerryx Vy těm svým blábolům vážně věříte, vy dva komici?
jerryx
@King I No , já už jsem na světě dost dlouho, abych mohl srovnávat sovětský blok s Bruselem. A Ty si fakt myslíš že to s Tebou Ursula s Borellem myslí dobře? A když jsme u toho Havla, tak říkal : ,, Není žádný zlý Východ ani dobrý Západ." A to říkal v roce 1988 , kdy se vůbec nedala představit Kalifornie ani Londýn ovládaný bolševiky jako dneska. A to nemohl cestovat a přístup k informacím měl omezený.
PEtr Tobes
@Jan Nowak orban hlavne potrebuje brat dotace z EU, aby je mohli jeho kamaradboys rozkrast, on z toho taky samo neco ma..v Madarsku je autoritarska kleptokracie rozkradajici fondy evropskych danovych poplatniku,a podleza masovemu vrahovi z ruska..co k tomu dodat
Richard Šebesta
@PEtr Tobes To je zajímavé že ještě nikdo nezpochybnil v EU volby v Maďarsku ? Asi jsou opravdu demokratické. Nevím jak pro tebe ale pro mne je vměšování bruselské byrokracie do vnitřních záležitosti jednotlivých zemi nepřijatelné. Pokud pro tebe je to ok tak buď férový a řekni rovnou,že souhlasíš s omezením suverenity jednotlivých zemí včetně naši. Pak se vlády v těchto zemích promění jen v loutky Bruselu. Bude to mít jednu výhodu můžeme zrušit volby v jednotlivých zemích a volit jen bruselské byrokraty,kteří budou vše řídit. Ušetří se many a " budeme se mít lépe ". No ne ?
jerryx
To psychopat Matovič mohl úplně všechno, urážet prezidentku Čaputovou i projevovat homofobní názory. Důležité bylo, že lezl Bruselu do zadku. A to je, o co tu běží. Pobavil mě zákaz anonymních darů médiím. Myslím, že čestná média v demokracii nemají co tajit, taky Reflex by mohl upřímně sdělit, proč je teď tak progresivní, když nikdy předtím nebyl. Problém autoritativních vládců typu Orbána a Fica je v tom, že proti nim nestojí demokraté, ale arogantní progresivisté, placení sorosovskými snoby že zahraničí. A voliči cítí, že oni by byli daleko horší. To je jako u nás, Babiš je sice hrozný, ale alespoň sleduje, co lidi chtějí. To u Fialy nehrozí, toho víc zajímá, jestli je o všechny členy vládních stran dobře postaráno a zda ho z Bruselu chválí . Svět mimo to nevnímá.
Richard Šebesta
@jerryx Je to tak a ještě se vřele a intenzivně zajímá aby mohla Ukrajina válčit ve své nekonečné válce za naše many.
jerryx
@Richard Šebesta Já myslím, že on běžnými Ukrajinci pohrdá, mu jde o tu pochvalu z Bruselu. Já vím , že Ty Havla nemusíš, ale on říkal celý život to samý. Srovnej to s Fialou.
King I
A takový to byl milý kluk. Vždycky slušně pozdravil.
Avatar - epr3
epr3
Tak Štrasbrussel se pokouší Orbána popotahovat už léta. Nemilosrdnou kritikou ho zasypal už v době, kdy se jako jediný v Evropě pokoušel čelit nelegální migraci svým plotem. Z dnešního pohledu je to dosud jediné systémové řešení, které bylo za téměř desetiletku trvání a tolerance migrace v Evropě v tomto ohledu přijato.....
Štrasbrusselští euroidioti jsou zřejmě nesmrtelní.....
Richard Šebesta
@epr3 To doufám ne. Soudruzi si taky za totáče mysleli že tu jsou navždy a ejhle už 35 let tu nejsou. Podobně dopadne bruselská diktátorská byrokracie !