Komentáře

Zpět na článek

Babiš ficovsky zastrašuje a útočí na veřejnoprávní média. Český rozhlas se proti jeho lžím ohradil

47 komentářů

Avatar - epr3
epr3
Jediné, co bych na Babišově řeči rozporoval, je ten budoucí čas. Provládní a podlézavé informování ČT a ČRo už tu několik let je, zvýšení koncesionářských poplatků by to jen akcelerovalo.
Asatin
Jedinny smer,ktery ma Orban,Fico a Babis je rusko,kteri na tom tak usilovne pracuji.Fico to rekl jasne, ,ze se tesi na spolupraci s putinem''..A Zeman a Klaus se budou po Breznovsku urcite i libat az to mlaskne,,na sto zarech vlajky rude''.Ale ta hra pro ne, jeste neskoncila.
Richard Šebesta
@Asatin Ty co řekneš to je samé moudro. Mimochodem kdyby jsi se vzdělával a více četl nezávislá média věděl by jsi že v protiruské politice jsme v EU na jednom z předních míst ne-li první.Nevím kolik máš let ale já dost na to že vím že úplně stejnou politiku dělalo i Československo za totáče akorát v obrácénem garde. Největšími bíjci Amíků bylo Československo. Co myslíš je to náhoda ta společná politika Fialy a Husáka ? Navíc až vojna skončí většina rozumných zemí EU bude mít s Ruskem opět normální vztahy. Pokud by zůstal u moci Fialův válečný kabinet tak věřím že naše republika by opět byla jediná nebo jedna z mála kdo ne. Jo a poslední věc ty chytrá hlavo. Putin v Rusku nebude věčně, stejně jako tato naše demoliční válečná vláda.
Petr Minář
@Richard Šebesta, RuSSáček, skučí, jak jsme, ČR, dobří v "protiruské" politice. Zaplať Bůh že jsme. Jen kolaborant a zrádce vlastního státu může chtít něco jiného vůči bestiálnímu fašistickému státu, který jako první nám, ČR, vyhlásil nepřátelství.
Doufám, Šebesto, že už máš sbaleno a využiješ velkorysou nabídku válečného zločince Putina, který pozval do svého fašistánu zrádce vlastních národů z celého světa. RuSSáci a fašisti všech zemí, spojte se! Tam budeš moci dělat proruskou politiku, Šebesto!
Josef Formánek
AB se těší až bude u moci a bude moci zadupat média do země.
Mimo těch svých.
Orban&Fico jeho vzor.
Ač jsem agnostik - bože nás chraň !!
Proto je třeba jít k volbám, a nebát se ho.
opooponent
At uz odtahne ten Stbak i klidne ze svym majetkem na Slovensko a tam se muze s Ficem smat jak je ta luza dole hloupa... Tady jen kazi dobrou naladu Čechů
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Bureše zajímá jediné a to jsou jen a pouze jeho zájmy. A na jejich ochranu je schopen udělat COKOLIV. Klidně dostat Česko do stavu studené občanské války. pro něho je lež pracovní nástroj. Ostatně přesně proto obdivuje Zemana a jezdí k němu na rady. Problém českým médií je ale jiný. Bureš ani další šmejdi je nemusejí nijak ovlivňovat či zastrašovat, česká mediální scéna je připodělaná automaticky. A co je ještě horší, značná část obyvatelstva ani pravdu slyšet nechce, chtějí mít svůj "klid". Kdysi jsem měl tu naivní ambici některým zaslepencům "otevírat oči", ale dávno jsem to vzdal. Vysvětlit těmto joudům třeba podstatu "korunových dluhopisů" je naprosto marná práce...)))
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Bureš nás chce možná dostat do stavu studené občanské války,beru proč ne ? Za to Fialův válečný kabinet nás chce zase klidně dostat do horké války s Rusy. No a Fialu taky nezajímají potřeby a zájmy nás ale Ukrajinců a Ukrajiny. Takže ? Oba jsou stejní. Každý má nějaké zájmy jen ne ty pro naše občany.
King I
@Richard Šebesta Jakou máš školu?
Uživatel_5850027
@Richard Šebesta Jediná možnost jak bychom se mohli dostat do války s Ruskem je, že na nás rusové zaútočí, což se naštěstí nestane, protože mají dost problémů s Ukrajinou. Kdyby západ Ukrajinu nepodporoval, už jsme dávno další na řadě. Takže tím, že vláda Ukrajinu podporuje, vlastně oddaluje naší vlastní válku. Co je na tom špatného?
giorgio287
Nehorázné je, když se provládní prolhaná média drze nazývají veřejnoprávní a chtějí prachy na svoje lhani6od všech občanů.
Hnus fialovej!!!
Uživatel_5559876
@giorgio287 Hmmm...Vy nebudete ta nejostřejší tužka v penálu, že? Pokud jste ten článek přečetl, tak víte, že ve vedení obou institucí (ČRo+ČTv) jsou Babišem dosazení lidé a tudíž jsou mu více než loajální. Tak proč píšete takové hnusy?
giorgio287
@Uživatel_5559876
Takže podle Vás jdou čt a čro na ruku Babišovi? To jste dostal od Chocholouška vycházky ? 🤣
Petr Burda
Po každé přestávce by si měli poslanci dýchnout a líznout. Jako všichni ostatní nemají být na pracovišti pod vlivem.
Prořídly by řady vládní i opoziční, ale ubylo by jak obstrukcí, tak nesmyslů. Nebo by naopak schválili, že v práci i za volantem tři čtyři promile nejsou na závadu.
Richard Šebesta
Tak Bureš je gauner a cokoli co chceme ale to neznamená že nemůže mít někdy pravdu. To že ČT nahrává současné demoliční a válečné vládě si cvrlikají vrabci na střeše už od roku 2021. Oponentní názory se v ČT třeba na válku na Ukrajině nebo na migraci objevuji pouze v pořadu Máte slovo který ale svou velmi slabou úrovní včetně moderátorky spadl zcela na dno poslední cenové ! Řvaní a skákaní do řeči je to nejmenší co je na pořadu špatné. Jinak v ČT vystupuje sice opozice protože to jinak nejde, ovšem krásný důkaz "férovosti " ČT poskytly třeba eurovolby. Diskuse před nimi, kde strany vládní koalice byly jasně zvýhodněny což i zde mimo jiné kritizoval pan redaktor Buchert. Poslední důkaz když se jedná o jakoukoli diskusi o válce na Ukrajině zvou si moderátoři této zaprodané televize jen takové experty kteří souhlasí s vládou a podporou války a Ukrajiny. Tomu se říká " DEMOKRACIE " po Fialovsku ! Mimochodem nekritizoval zde i jinde někdo Orbána a Fica,že si dělají z medií svou hlásnou troubu ? Český rozhlas hodnotit nehodlám neb ho neposlouchám .
Petr Minář
@Richard Šebesta = kobliha, co po babišovku lživě a drze chce lidem nabulíkovat, že není kobliha. "...Bureš je gauner...", podstatnný je ovšem sprostý Šebestův útok na "demoliční a válečnou (!) vládu". Neboli, podporujte svého gaunera Bureše...
S něčím takovým uspěješ leda na PL, Šebesto, ty RuSSáku. Na PL máš dost "expertů", co mluví za vraha Putina, jak si přeješ slyšet.
Richard Šebesta
@Petr Minář Ty primitive,než ty složíš smysluplnou větu tak jsou Vánoce po roce ! Tvoje HNOJE co tu čmáráš hovoří za tebe. Pokud se budeš chtít bavit a máš argumenty nejsem proti. Jinak zalez !
Petr Minář
@Richard Šebesta 🤣
King I
@Petr Minář pochopil jsi pravidla hry 😀👍
Uživatel_5559876
@Richard Šebesta Pokud jste to četl, tak víte, že ve vedení obou institucí jsou lidé dosazení Babišem (dokonce i v Radě ČTv). Opravdu pochybujete o jejich loajalitě?
Richard Šebesta
@Uživatel_5559876 Aha takže Burešovi lidé dělají provládní politiků ? Tak tomu mám rozumět ?
Jan Macharacek
@Richard Šebesta Hodláte ČR poslouchat, až o ovládne Babiš,što tavárišč? Tfuj.
jerryx
@Jan Macharacek ČR Dvojku jsem poslouchal i za Babiše a nebyl v tom rozdíl. To je nepolitická stanice.
jerryx
A co je na tom nelogického? Chválí vládu a dostanou za to peníze? Křetínský taky vyhodil z Reflexu Stoniše , znormalizoval ho a má se dobře. Stejně jako se má dobře pan Sezemský za psaní provládních článků.
Ale Babiš je trouba, že tím ztrácí čas, navíc, když koupil MF a LN, určitě nechtěl, aby ho jeho tisk kritizoval. A já osobně jsem posluchač veřejnoprávní Čro2, tam neotravujou s politikou.
Pavel Nyklíček
Tak logicky.
Pokud máte kamaráda slováka a sám jste slovak, tak je logické , že váš naturel bude mit stejne parametry.
Babiš momentálně vidí, že Ficovi vše prochází a že navíc lid čehůnsky je ještě méně odbojný než lid slovenský.
Šance tu na diktát tedy je.
Berme i fakt, za jakého režimu Babiš vyrůstal a s kým v tom režimu spolupracoval.
Sám se chlubil, že má na každého složky (kromě toho zm.da Lipavského) a ukazoval je novináři Václavu Kmentovi o kterých pak Kmenta psal.
Jiný Babiš už nebude, ale hlavně je starý.
Bylo by to LDN jak Zemanem a nemám chuť platit mu ani pohřeb.
jerryx
@Pavel Nyklíček Jak bych nazval člověka s předsudky proti Slovákům? Čecháček?😊
Pavel Nyklíček
@jerryx
Žil jsem pár let se Slováky. Jsou opravdu jini....
PEtr Tobes
@Pavel Nyklíček tak nepochybne se Bures vidi ted ve Ficovi, urcite mu zavidi a tesi se, az zavede "podobne poradky" tady za rok a neco. k moci se nejspis bohuzel dostane, to uz se tezko zmeni, ale v tom, ze mu projde cokoliv co Ficovi to si nemyslim...klidne pujdeme zase do ulic,jednou jsme sli a on se trochu "stahnul" byt neodstoupil, a pujdeme klidne znova. a ten Fico to taky nema zas tak jiste, bude mozna na slovensku referendum o predcasnych volbach...takze vseho do casu, ono na ty lumpy jednou dojde!
jerryx
@PEtr Tobes Jenže pokud budou mít Slováci na výběr jen mezi Ficem a Šimečkou, rozhodnou se pro Fica. Znovu to opakuju, Fico byl už jednou na kolenou, měl 8% preferencí , ale nebezpečí té arogantní progresivní diktatury , placené že zahraničí, způsobilo, že si řekli : radši ten zkorumpovanej šašek ,na něj můžem aspoň nadávat, Šimečku bychom museli povinně chválit.
PEtr Tobes
@jerryx no pokud to udelaji i podruhe, tak uz pujdou neodvratne do jeste vetsich srac...Fico hraje o svobodu, jak ztrati moc, je s nim amen..a proto je mozne, ze bude delat chyby, protoze bude s hrozicim referendem pod vetsim tlakem
jerryx
@PEtr Tobes Já jsem rád, že nejsem na Slovensku. Fico po tom atentátu je ještě horší, dělá spoustu věcí, s kterými bych nesouhlasil. Jenže je tu ta progresivní sorosovská hrůza, těm bych ze zásady nepodepsal žádnou petici, i kdybych s textem souhlasil. Babiš naštěstí není Fico, ani Fiala není Šimečka. Jsme na tom líp.
Jan Macharacek
@Pavel Nyklíček Tak logicky. Hned vaše druhá věta je nelogická. Hmm.
King I
Burešovi zase něco přišlo whatsappem? Potřebuje ještě někdo další důkaz, že je to nastrčená figurka?
jerryx
@King I Prezident Pavel? To určitě je.
Lilith Černá
A já si celou dobu myslela, že nás zastrašují a zavírají za názor fialoví soudruzi, Foltýn, Stříž, Rakušan a spol.?!
Už mají za katrem i politického vězně, jehož nechal zašít Husák. Pěkná vizitka!
A platit si povinně ta vaše "veřejnoprávní média", která hodlají bojovat proti "dezinformacím" propagandou a lží, fakt odmítám!
Co je "dezinformace "vám krásně vysvětlí Tucker Carlson, soudruzi!
Radovan Bartošík
@Lilith Černá. Vždycky mě dostane, že někdo s takovými myšlemkovými pochody, jako tady lilith, opravdu existuje. Kolik vás takových, co vás zavírají, už je?😃Vy hrdinové doby!😃
jerryx
@Radovan Bartošík Tak za tu demokracii vděčíme Havlovi a spol. z devadesátek, současný prezident by jím mohl být i za minulého režimu. A ti bojovníci proti dezinformacím by se taky uplatnili i dřív.
Radovan Bartošík
@jerryx Zkuste si to představit. Babiš versus Pavel. Dvě neslučitelné osobnosti. Ano oba dřív komanči, z toho radost nemám. Člověk tak musí být stále ve střehu. Jinak ale Babiš lhář, prospěchář, sprosťák. Pavel kultivovaný svým vystupováním, vyzkoušený v akcích NATO, který je si své minulosti, zdá se, vědom. A Havel? Naštěstí pro nás, tady byl. "Hrdinové dnešní doby"🙂, jsou jen zapšklí tesknivci po době, né zas tak dávné a neblahé. Hledájí člověka, který by se za ně pomstil. Ptotože ale spravedlivý důvod k pomstě nemájí, vždycky jim z tojo vyjde profláknutý darebák.
King I
@Radovan Bartošík perfektní
Pepa Zahrádka
@Radovan Bartošík Lilith možná zavřená byla, ale na uzavřeném pavilonu.
lug70
V Polsku si též Tuskova vláda omotala kolem prstu veřejnoprávní média, jako Fico na Slovensku. A slyšeli jste k vůli tomu nějaký křik z Bruselu a výhrůžky sankcemi? Že né? V Polsku totiž ovládli veřejnoprávní média z pohledu Bruselu ti správní. Oni totiž Tuskovci v Polsku můžou, ale Ficovci na Slovensku už ne. Zase pokrytectví a dvojí metr. Přitom Fico udělal správnou věc, zatnul tipec hlásné troubě úchylných progresivistů a Bruselu. Není důvod ve vlastní zemi trpět zaprodané Jidáše, sloužící cizím zájmům a ještě si platit jejich propagandu z veřejných prostředků.
Lilith Černá
@lug70 No jo, ale Tusk je jejich soudruh! To máte jako s tím, když Čermák vyfasuje pět let natvrdo za větu -" naházet politiky do Vltavy", zatímco Řeporyjec s Hřebejkem a dalšími "lidumily" můžou vyzývat beztrestně a za nezájmu mainstreamu k vraždění Čechů a neoblíbených politiků.
jerryx
@Lilith Černá Čermák je podle mě psychicky nemocný člověk, v podstatě chudák. A tu výzvu má od šéfa republikánů Sládka v 90 - tých letech. Jak se zachovala tehdejší vláda? Pouze tu výzvu odsoudila jako nevkusnou.
mnnhgfr
Ať přestanou veřejnoprávní media lhát a chovat se k vládě servilně, potom na ně nikdo nebude útočit.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Tohle zavedl Zeman a Bureš je jeho dobrý žák... Žádný důkaz, jen jedovatá slina... Ve standardní demokracii by to bylo považováno za tak hrubý faul, že by ten politik skončil. U nás se neděje nic a naopak jeho voliče to potěší... V podstatě je to totéž, jako kdyby někdo ve sněmovně řekl: "Slyšel jsem od několika zdrojů, které ale chtějí zůstat v anonymitě, že Babiš nechal zavraždit desítky lidí, které stály v cestě jeho byznysu"...
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 asi tak nejak...a ono s tim Buresem kdovi jak to bylo, tech nevyjasnenych zahadnych umrti kolem nej uz nekolik skutecne bylo...takze asi tak
Petr Oubrecht
@PEtr Tobes Co by to bylo za mafiána bez mrtvol.