Komentáře

Zpět na článek

Rudá záře nad SOCDEM. Vyhráli Zeman a Maláčová, která chce zastavit pád strany v náruči komunistů

24 komentářů

Petr Pidrmann
Máte pravdu. I autor může vyjádřit svůj názor a vám do toho nic není.
Frantisek Najman
Autorovi není nic do toho, kam bude směřovat SOCDEM, v demokracii může vyjádřit jen svůj názor na to, nic víc.
PEtr Tobes
na Venezuelu uz nema cenu moc resit, ale bude to jiste povedena taskarice, az splynou s Komousi ) dam OT - cetl jsem rozhovor s Markem Bendou a nebylo to moc hezke, je to opravdu "zatuchla konzerva", snazil se tam hajit desneho Matochu v rade CT, preferuje Trumpa - ktery bude naprosto popravu jeste obvinen z pokusu o "prevrat", ktery inicioval po prohranych volbach v lednu 2020 atd, sice vylucuje povolebni koalici s ANO, ale verte mu to, ted to muze nakrasne rikat, ale po prohranych volbach bude vse jinak.., no des..tak s timto to ke svetlym zitrkum asi nedovedou, kdo chce kam..
giorgio287
Pohoršovat se nad tím, že oranžoví bolševici budou spolupracovat s rudými bolševiky by bylo na místě, pokud by nestrašil bolševik na hradě, v čele ústavního soudu a v čele prokurátorů. A třešinkou na dortu je, že první soudružka, vzděláním rudá politručka, má z našich daní dostávat kapesné 95000 Kč měsíčně.

K tomu zelený socialismus z brusele a neschopný idiot ve strakovce.

Proti tomu všemu jsou povodně muška...
Avatar - epr3
epr3
Snaživý pisálek Sezemský tu pranýřuje to, že se tu navzájem namlouvají dvě strany podobného zaměření a úplně pomíjí, že strany na tzv. "pravici" to už dávno udělaly a splácaly rádoby pravicovou Pětidemolici.
SOCDEM a KSČM jsou alespoň autentická levice i když se nám to nemusí líbit, budou dělat to, co se od nich dá čekat a podle toho se při volbách zachovat.
To novodobí zmetci, lháři a křiváci z pravice slibovali vyrovnání státního rozpočtu, snížení daní atd. atd. atd. ale udělali přesně to, co by udělala ta spojená levice, které se máme údajně bát...😂
Karol Chwistek
@epr3 Jasně, dvě autentické levicové strany, jako v červnu 1948. Kradly, pašalíkovaly, zavíraly, mučily a vraždily lidi a národní hospodářství dovedly k celostátnímu bankrotu v r. 1953, největší ekonomické katastrofě v našich zemích od třicetileté války. To tady opět všichni chceme. Ale několik aktivistických vypatlanců se vždycky najde, to je jasné.
Avatar - epr3
epr3
@Karol Chwistek Karolko, nemáte horkost?
PEtr Tobes
hm Venezuela Malacova, tak to teda potes! nejlepsi je, jak na jednu stranu tvrdi, ze je jasne pro EU, coz ji snad i verim, ale i pro NATO, coz nevim jestli ji muzu verit, ale pokud bude delat alianci s komousi ze STacilo, tak to je pak v primem rozporu, protoze Stacilo jako komousi jsou sluhove Moskvy a NATO samozrejme nesnasi, coz je naprosto jasne u nich. tak jen smele do toho, to nebude kocka ani pes, ale typicky "kockopes" ktery nejspis nepovede k nicemu..tedy bud k zaniku, nebo ke "slucovaku" s Komunisty, ktery sice Venezuela zatim vylucuje, ale verte ji to..ona totiz zavidi Komousum jejich trapnou fintu, tedy to, ze se schovali za "Stacilo", byt jsou to porad ti sami odporni komousi, a chce na tom taky nejakym zpusobem profitovat..no doufam, ze ji to nevyjde, a ze to skonci bud tim "slucovakem", ktery by byl podruhe uz totalni fiasko, nebo zanikem..
Jan Ráž
Všechny (skoro) analýzy hodnotící změnu v čele SOCDEM, jsou hloupé, neb nekonstatují to hlavní. Český levicový volič bude mít konečně k dispozici stranu, kterou bude moci s čistým svědomím volit a nemusí tak přemýšlet o volbě obskurního spolku STAČILO, kam se schovali komunisté. SOCDEM pod vedením Maláčové zcela určitě opustí lísání se ke středovým politickým stranám, které započalo Sobotkou a dokončilo to vedení se Šmardou, což přivedlo tuto tradičně levicovou stranu na poltické smetiště. Lze očekávat, že Maláčová udělá ze SOCDEM autentickou levicovou stranu, kterou česká poltická scéna potřebuje stejně jako potřebuje konzervativní pravici, na jejíhož renezanci pravicový volič, jako jsem já, bohužel už dlouho marně čeká.
PS. ANO s Babišem se musí začít třepat strachy, protože obrozená SOCDEM mu rozhodně odebere hodně hlasů a Maláčová není jako ratlík Sobotka, aby Babišovi skočila do náručí.
Karol Chwistek
@Jan Ráž Jaká změna v čele SOCDEM??? Venezuela Maláčová byla v době epochálního pádu strany do bezvýznamnosti v nejužším vedení strany. Doporučuji gingio a každodenní inhalaci kyslíku, protože výpadky paměti nejsou legrace.
Petr Minář
Nemají, "přátelé", dobře nastudovaného soudruha Lenina: "Hlupák není ten, kdo udělá chybu, ale ten, kdo ji udělá dvakrát".
Jak vidět, jsou to obojí "lidé zvláštního ražení": komunisti otevření zločinci, sociální demokraté hlupáci.
Georg Waldman
Duch Zdeňka Fierlingera vylezl z hrobu a převtělil do podoby Maláčové. Historie se snad nebude opakovat a příštích volbách definitívně pošleme SOCDEM na věčnost.
jerryx
Aspoň se na Maláčovou dá koukat, její program nemá šanci voliče ji sebral Babiš. Zřejmě z nějaké hibernace se na chvíli objevil Dienstbier mladší, povoláním syn a začal mluvit natolik progresivně, že by ho snad okřikla i Pekarová.
Petr Minář
@jerryx dá se koukat ... podle toho, co vidím já, se potom ještě více dá koukat na Zwyrtek Hamplovou či Dostálovou.
Avatar - epr3
epr3
@Petr Minář Tak koukej.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Z nějakého záhadného důvodu tu stranu nenavštívil exekutor a advokát Altner (dnes už jeho dědicové) ostrouhal. Přitom jeho nároky byly naprosto jasné a neprůstřelné. A přesně o to u té tlupy pořád jde. Pořád je tam slušná kořist, podobně jako u bolševiků. Nemovitosti obou stran mají hodnotu v řádu miliard, to už stojí za to dělat ze sebe pitomce. A nejvtipnější je, když Maláčová a další salonní tlachalové blekotají o "spravedlivých mzdách". Jářku, proč neplatí ty spravedlivé mzdy svým zaměstnancům? Zaměstnanci sekretariátů obou levicových partají jsou hluboko pod celostátním průměrem (stačí se podívat na výroční zprávy). Ergo kladívko, až se jednou nad oběma tlupami definitivně zavřou fekálie politického septiku, já truchlit nebudu...
Karol Chwistek
@Uživatel_5734171 Za SocDem (ČSSD) byly platy řadových zaměstnanců strany (neplést s jejich kádrovými politiky, jejich asistenty, kamarády a rodinným příbuzenstvem) na úrovni minimální mzdy, podobně jako je to u řadových zaměstnanců Agrofertu. To platilo za Zemana, Špidly, Grosse, Paroubka i Sobotky atd.
Cejnek
No a už to jede, nálepkování , pozor levice!!!! Počkáme a uvidíme po volbách. Aspoň budou mít novináři jinou lovenou zvěř, než ANO.
lug70
Z ČSSD, z tradiční levicové strany, zastupující zájmy normálních pracujících lidí se časem stala klasická progresivistická sekta. Si stačilo přečíst dlouhodobý volební program z roku (myslím) 2015. Vynášeli tam v něm EU do nebes a ještě více integrace do EU. Padala slova o novém globálním řádu, udržitelnosti a multikulturní společnosti, podpory migrace, etnických a sexuálních menšin a jejich pozitivní diskriminaci, o větším zapojení neziskovek do školství a furt dokola tam padalo slovo inkluze atd. Podle nich mělo snad být všechno inklizivní. Bylo to fakt výživné čtení. O zájmech pracujících už tam ale nebylo ani "ň". Bohužel ten volební program již byl smazán, zřejmě aby svým fanatickým eurohujerstvím a progresivismem lidi nedráždili.
VencaPl
@lug70 Prostě chcete, aby se svět dál nevyvíjel a navždy tu zůstal socialismus.
jerryx
@VencaPl Takových jako jsou progresivisti už bylo, např. Mao a jeho Velký skok. Každý pokrok není rozumný.
Michelin
S Konečnou by byl konec !!! Ksč postavit mimo zákon 🥷👎
malylibor
@Michelin
Kdyby to byl konec socdem, tak truchlit nebudu. Potíž je, že pokud se zase dostanou k moci tihle komunisti a STBáci v čele s Burešem, tak to bude ještě horší likvidace státních financí než za minulých 8 let, kdy tu tahle sebranka za podpory japonského ekonomického imigranta vládla. A tentokrát už se Bureš neomezí pouze na rozkrádání státního rozpočtu, ale po vzoru svých kamarádíčků Orbána, Fica a rakouských, německých a dalších nácků bude usilovat o likvidaci našeho demokratického zřízení a posun ke kleptokratické vládě podobné té maďarské či slovenské.
PEtr Tobes
@malylibor tak nepochybuji o tom, ze to presne ma Bures v planu...bohuzel k tomu ma i naslapnuto, jestli mu to dovolime, je pak na nas vsech, co tomu snad nebudou chtit jen prihlizet, jako v HU a zatim na SK..