Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Maláčová a Konečná - rudá dvojka, která si půjde po krku

18 komentářů

Jozef Kolek
bartkovky amicky agent, bla bla bla
Saša Krach
Politická scéna v naší krásné a milované malé zemičce ,,,,ať se dívám c právo,vlevo či rovné stojí vážení přátelé za velké 💩💩😭
A do toho novináři, parta o které si bohužel myslím že nemůže vládnout svým rozumem a jsou nucený ze sebe dělat užitečné 🐶🐶
A volič si musí přiznat že jsme v prd .li....ale ještě se to setrvačnosti let minulých nepro­jevu­je..­.zdra­vim
Pavel Nyklíček
Příští rok to bude pastva. Politická pastva pro oči a duši.
Kdo tuto zemi zdědí, má šanci ze sebe udělat stranu zcela neznámou, nená­vidě­nou,­.jeli­kož není v silách nikoho, aby za současného stavu hlásil kladná čísla.
Volič ale chce slyšet kladná čísla.
Navíc na politické scéně zatím není perspektivní výrazná osobnost, která by navíc měla budoucnost.
Každý ví, že kupříkladu poslanec Babiš tu nebude věčně a roky letí a že snad jedině nějaké spolky co včera vznikly a 4 roky by to zkusily...?🫤
Prostě ne, že by lidi nebyli, ale prostě jen nejsou.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček To je sice pravda,ale nakonec tu vládu někdo sestaví a bude vládnout. Co víme, že to nebude na 90 % tahle demoliční vláda.
Prostě,změna je život.
kosmos kosmos
Slepky si můžou podat nohy 🤣👍
Pavel Nyklíček
@kosmos kosmos
Jako to, co se poslepuje za rok, tak to bude fakt pecka.
Všichni padlí, neznámí, zcela noví, nezkušení, poulističtí a vychytralí, budou chtít vládnout s pár procenty hlasů, bet peněz a zkušenosti ve spojení se současným poslancem Babisem. A ten má lidi rád. Snad...
Asi by to chtělo jednou pro odstrašeni vytvořit něco jako dvanáctikolka, co funguje v Bruselu pod jménem Patrioti a na české scéně takových stran může být klidně 7.
To bude maso👍
jerryx
Tak jsme zase u převratu v Reflexu a vyhazovu Stoniše. Za starého dobrého Reflexu by otázka zněla takhle - vymění Blažek naprosto zoufalého Fialu a má vůbec někoho? Kuba není z brněnské party a navíc by to ani nevzal. A rozpadne se SPOLU jako projekt který jen odstavil od moci Babiše a zajistil místa pro traktoristy a prodavačky mobilů?( Proboha nic proti těmto povoláním, ale já taky nevládnu, protože na to nemám) Tato parta nevládne a má jen na to , poslouchat ještě horší mimoně z Bruselu. Nápadně to připomíná Sovětský blok před zhroucením. Poučím pana šéfredaktora , SOCDEM se nemá cenu zabývat a Stačilo bude rádo, když překoná 5%. A Fialu už je dovoleno kritizovat, pan Bartkovský si toho nevšiml?
PEtr Tobes
@jerryx nedavno jsem zahledl na youtube rozhovor Stonise s prokremelskou filckou Jindolfem Rajchlem, cele jsem to opravdu nedal, stacilo asi 5 minut, nezaznel ani naznak kritickeho dotazu ze strany Stonise na Rajchlovy aktivity, a ze by bylo na co se ptat, o tom neni sporu, spokojene si povidali jako nejaci stari znami...no takze asi tak dopadl Stonis, ale jestli se to nekomu libi, jeho volba
giorgio287
@PEtr Tobes
Probruselská filcko, neber si do mordy lidí, kterým nesaháš ani po kotníky.
PEtr Tobes
@giorgio287 milionkrat radsi budu probruselska filcka v ocich kolaborantu s valecnym zlocincem Putlerem, nemam s tim problem, a neni to ani zdaleka na stejne urovni, ale to ty nikdy nepochopis..a na Jindolfa budu mit svuj nazor a nic s tim nenadelas, tenhle fasounek se opravdu "povedl"
Richard Šebesta
@giorgio287 Lépe bych to nenapsal
jerryx
@PEtr Tobes Ne, Rajchla vůbec neposlouchám, je to fotbalový právník a šašek a Stoniš taky není člověk se stejnými názory jako mám já. Stejně jako jsem přestal číst Reflex, nezačal jsem číst Stonišův časopis . Čtu a odebírám Echo. Reflex byl ale zajímavý tím, že do něj psali ujetí lidi- provokatéři- jako je třeba Stoniš nebo J.X. Doležal. Reflex byl takovou Českou Sodou, pozůstatkem devadesátek. Chybí mi to.
Richard Šebesta
Sociální demokracie udělala špatný krok už dávno když šla do holportu s estebákem Burešem. Byl trestné stihaný za dotační podvod a to přesto soc.dem. nevadilo a šli s ním podruhé do koalice. Dopadli jako sedláci u Chlumce. Spolupráce s komunisty je špatná věc ale možná to vše nakonec dopadne pro ně dobře. Až agent Bureš skončí v politice (může to být kdykoli) ANO se začne rozpadat. Jeho voliči,kteří odešli od komunistů a soc.dem. se mohou vrátit zpět ke svým stranám a tím tato koalice stačilo posílí. Osobně jsou pro mne nevolitelní ,Konečná je pro mne nepřijatelná,prostě přesto nejde vlak. Ovšem nyní typovat kdo bude tvořit příští vládu je jako skok do tmy. Jediné co se zdá být jisté je to že to nebude současná demoliční válečná vláda.
tempter
@Richard Šebesta Čas na chvilku vzdělání šebíku! Aby to tvé "sdělení" dávalo aspoň formální smysl, musíš tipovat a ne typovat. Úroveň vzdělání ZŠ. Držím palečky a není zač Jasan, teď budeš dělat uraženého, ale vsadím se, že v dalších tvých "příspěvcích" se tato chybička už opakovat nebude, ju?
Richard Šebesta
@tempter Nic lepšího neumíš než tyhle primitivní kecy ? Čekal bych nějakou reakci, která by dávala smysl. Ale co čekat od PRIMITIVA ?
tempter
@Richard Šebesta Super, fázi uraženého máme za sebou, teď už si jen pohlídej tu gramatiku. Šikulka šebík
jerryx
@Richard Šebesta Nechci se zastávat Babiše, (mám na něj vztek za ty lockdowny a vyhazov docenta Blatného, se kterým jsem byl v kontaktu, mě ujistil ,co je to za člověka), ale to stíhání je účelovka. Samozřejmě lidi jako on dělají dotační podvody, ale nikdo to nestíhá, když nejdou do politiky. Stíhali ho proto, že sami nejsou schopni jít normálně mezi lidi , nebo jako u Rakušana ochranka početně převyšuje publikum. Socdemáci prohráli hlavně proto, že opustili vlastní voliče, jak píše Bohumil Pečínka. To samé dělají lidovci. Progresivci u nás mají víc stran, než voličů.
tempter
Tohle by mohla být docela zábava, teda já na to nikdy moc nebyl, ale tento zápas v ringu plného rudého bahna slibuje docela pikantní podívanou