Téma

Zpět na článek

Superstar lidovců Jan Grolich: Na předsedu kandidovat nebudu. Můj čas ještě přijde

4 komentáře

Richard Šebesta
Moc by mne osobně zajímalo jak se pan Grolich který je věřící a ministroval dívá na otřesné zločiny církve ? Církev se s nimi nikdy nevyrovnala a je velmi falešné a pokrytecké i od něho vyčítat komunistům,že se nevyrovnali se zločiny (což je jistě pravda) když ale církev má sama máslo na hlavě. KDU-ČSL je strana která podle mne na politickém nebi naší republiky nemá perspektivu. Důkazem budiž jejich nízké volební preference a fakt,že raději se drží koalice s ODS a TOP 09 místo aby kandidovali samostatně. Proč ? To je jasné jak slovo boží, sami nemají jistotu postupu do parlamentu, proto se drží koalice spolu protože ví že to jim dává skoro jistotu na nějakých 90 % že se tam opět dostanou. Není to falešné Herr Grolich ?
jerryx
@Richard Šebesta Církev tvoří lidé a ti jsou dobří a špatní. Učení církve je dobré, jen někteří její představitelé jsou špatní. Je tu rozdíl oproti progresivismu, tam jsou názory zvrhlé nebo pokrytecké, ale vyznávají ho i naivní troubové. Mluvit o otřesných zločinech církve je typická komunistická propaganda. Otřesné zločiny komunismu se hledají snadněji. Pan Grolich patří k těm naivním lidovcům, kteří jsou rádi, že jim sorosovci dovolí chodit do kostela, když předtím podpoří klimafanatiky a LGBT a já nevím kolik plus.
Richard Šebesta
@jerryx Nechci se zastávat komoušů jsou to zločinci ale lidovci i církev argumentují stejně když zdůrazňují argumenty o komunistických zločinech. Souhlasím v tom že Grolich je naivní.
Jan Macharacek
@Richard Šebesta Pan Grolich jistě falešný není, zato vy tavárišč, jste falešný v každém komentář. Tfuj.