Téma

Zpět na článek

Superstar lidovců Jan Grolich: Na předsedu kandidovat nebudu. Můj čas ještě přijde

14 komentářů

Richard Šebesta
Moc by mne osobně zajímalo jak se pan Grolich který je věřící a ministroval dívá na otřesné zločiny církve ? Církev se s nimi nikdy nevyrovnala a je velmi falešné a pokrytecké i od něho vyčítat komunistům,že se nevyrovnali se zločiny (což je jistě pravda) když ale církev má sama máslo na hlavě. KDU-ČSL je strana která podle mne na politickém nebi naší republiky nemá perspektivu. Důkazem budiž jejich nízké volební preference a fakt,že raději se drží koalice s ODS a TOP 09 místo aby kandidovali samostatně. Proč ? To je jasné jak slovo boží, sami nemají jistotu postupu do parlamentu, proto se drží koalice spolu protože ví že to jim dává skoro jistotu na nějakých 90 % že se tam opět dostanou. Není to falešné Herr Grolich ?
jerryx
@Richard Šebesta Církev tvoří lidé a ti jsou dobří a špatní. Učení církve je dobré, jen někteří její představitelé jsou špatní. Je tu rozdíl oproti progresivismu, tam jsou názory zvrhlé nebo pokrytecké, ale vyznávají ho i naivní troubové. Mluvit o otřesných zločinech církve je typická komunistická propaganda. Otřesné zločiny komunismu se hledají snadněji. Pan Grolich patří k těm naivním lidovcům, kteří jsou rádi, že jim sorosovci dovolí chodit do kostela, když předtím podpoří klimafanatiky a LGBT a já nevím kolik plus.
Richard Šebesta
@jerryx Nechci se zastávat komoušů jsou to zločinci ale lidovci i církev argumentují stejně když zdůrazňují argumenty o komunistických zločinech. Souhlasím v tom že Grolich je naivní.
Jan Macharacek
@Richard Šebesta Pan Grolich jistě falešný není, zato vy tavárišč, jste falešný v každém komentář. Tfuj.
Richard Šebesta
@Jan Macharacek Ty primitive komu nadáváš ? .Místo těch invektiv mi napiš něco smysluplného,pokud toho jsi schopen. Nebo mi vyvrať mé tvrzení. To je ale na tebe moc, že ?
Bořivoj Zelený
@Richard Šebesta Kdyby byli lidovci chytří, zvolili by si do svého čela nekorektního 'ranaře' Čunka a minimálně 5 % by měli ve volbách jistých a nemuseli by se poníženě větřít do účelových předvolebních koalic.
seng
@Bořivoj Zelený neměli by je Čunek je jako Kalousek,všechno nejlíp zná,hlavně kritizovat. Už jsou dost stáří,měli šanci dost se prosadit. Navíc každý z nich má skraloup.
Bořivoj Zelený
@seng Kalousek je politická mrtvola, Čunek ne, což dokázal v posledních volbách do senátu, když postoupil již po prvním kole.
seng
@seng Čunek už kandiduje,tak uvidíme.
seng
@Bořivoj Zelený ale do senátu kandiduje v místě bydliště, kde je populární, celostátní politika je něco jiného.
Bořivoj Zelený
@seng On je relativně populární napříč Českém.
seng
@Bořivoj Zelený Čunka nezvolili ani lidovci. Dle předpokladu Výborný.
Frank51482
@Richard Šebesta Černo***níci mají zažito, že se ze všech svinstev vylžou a očistí, když se pomodlí. A to nemluvě, že černo***níci byli členy Národní fronty za vlády komunistů. O zločinech církví se už napsalo hodně, ale nikdy jsem nezaznamenal, že by se z jejich představitelů někdy za ta církevní svinstva omluvil. A mimo jiné, vedení Jihomoravského kraje za toto volební období zaplatilo fotografům z krajského rozpočtu skoro čtyři miliony korun za focení hejtmana Grolicha a dalších členů krajské rady při oficiálních příležitostech. Slyšeli jste slovo boží. Opravdu nechápu, jak v 21. století může tolik lidí tuto chátru stále volit. Jestli někdo věří v boha je to jeho věc, ale proč k tomu potřebuje nějaké prolhané fláterníky?
Richard Šebesta
@Frank51482 To podepisuji. Církevnícj jsou největši lotři ! Kdyby bůh existoval tak první co by udělal by bylo že by nechal upálit papeže a další církevní hodnostáře (myslím dobu kdy tady oni sami upalovali) No a pokud církev někoho zastupuje tak jedině ďábla !Je to chátra.