Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: ČT slibuje větší prostor pro „alternativní názory“. Komouši, náckové a našilidi už slintají

12 komentářů

Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Publicistiku by mohl dostat ten vorvaň Xaver Veselý nebo rovnou Bobošíková. Když změna, tak pořádná... Souček je už od pohledu křivák a mimo jakoukoli pochybnost je to celé součástí "převzetí" televize. Tím nechci ani písmenem říci, že současná ČT funguje dobře, Dvořák byl tragéd a z ČT udělal takovou soft Novu. Ale tenhle brněnskej kuliferda bude pro ČT znamenat definitivní funus. Jářku, co budou ty "alternativní" názory? Že je Země placatá? Že jsou přeci jen Měsíc a Slunce planetami?
roman.jevicky
@jerryx Názor není fakt. Co bylo řečeno je založeno na faktech. To je jako rozdíl mezi informacemi a daty. Data jsou fakta, informace jsou mnohdy soubor písmen, slov, vět, které kontaminují mysl a pro mnohé je složité to rozeznat. Přehršle informací tak záměrně schovávají fakta. Jak se tomu máme bránit? Řídit se principy, nebo si informace potvrzovat z více zdrojů tak, aby se staly fakty atp.
jerryx
@Uživatel_5734171 Třeba, že jsou jen 2 pohlaví, Green Deal je pitomost a planetu neochladí , Fiala je neschopný politik a Petr Pavel si není schopen ani sám napsat projev. To jsou dnes alternativní názory.
jerryx
To je zvláštní, jak někdo ve svých 80 letech, kdo zažil normalizaci , přijde na chuť jedinému správnému názoru. A jak pan Mertlík přišel na to, že jen on má ty správné názory?
Pepa Zahrádka
@jerryx Pokud nepoberete rozdíl mezi pohlavím a genderem, tak se nepouštějte do ničeho hlubšího.
Miloš Hora
Dobrej ,,průjem", spíše sr.čka. Jestli tohle budou pouštět na ČT...
pablo41
Pane Mertlíku, děkuji !
jerryx
@roman.jevicky Tak jistě, že země je kulatá , je fakt, stejně tak, že jsou dvě pohlaví. Jenže všechno tak jasné není a jako pamětník pamatuju velmi používané slovo z roku 1989 - dialog. Což by ve veřejnoprávní televizi mělo být samozřejmostí.
Miroslav Kašpar
No, jen aby se našel i kousek místa pro nějaký populárně naučný pořad o tom, že Země je skutečně, ale skutečně placatá
Michal Kelner
Skvělé Zpětné zrcátko. Pobavilo.
jerryx
@Pepa Zahrádka Gender v angličtině znamená pohlaví. Pavědu z toho udělali stejní lidi, co kdysi vymysleli ,,vědecký" komunismus. Pokud má někdo titul z gender studies, není pro mě vysokoškolákem.
Karel Míka
@Miloš Hora
Ještě bych přidal fašisty, nácky a škoda že se této vymoženosti nedožil Hitler.