Divoký kačer

Zpět na článek

První dáma dostane měsíční rentu, aby nemusela jezdit s manželem na motorce a mohla si zaplatit taxík

9 komentářů

Věra Heidlerová
Čtu již třetí titulek v různých médiích, jakože už je to hotová věc. Články ovšem vyznívají tak, že BY mohla, ale rozhodně není rozhodnuto, že rentu První dáma dostane. To snad prochází nějakým řízením a schvalováním, nic není zatím hotovo. Bohužel novináři svým postupem rozviřují mezi méně soudné konsumenty zpráv takovou, jako by to byla hotová věc. Bude nechutné, jak bude voličstvo ANO a SPD reagovat, i když nic není jisté.
Ale i kdyby bylo, uvědomme si, že nový presidentský pár vrací úřadu presidenta vážnost, důstojnost, určitou obřadnost, representaci, úctu, jaké náležejí nejvyšší hlavě státu a jeho partnerce. Hlavně se rychle vzdalujme od pojetí úřadu presidenta Milošem Zemanem, který funkci i Ústavu samu snížil svým buranstvím na nejnižší možnou míru.
A vy, novináři, nešiřte mezi lidmi paniku, když ještě není rozhodnuto, vždyť musíte dobře vědět, že část české veřejnosti je v chápání některých věcí dosti primitivní a závistivá.
Věra Heidlerová
@Věra Heidlerová Protože jsem stará, je mi 88, špatně vidím, tak jsem se bohužel nachytala jen na titulek a přehlédla, že je to legrácka!!! Zmátly mne zprávy s podobnými titulky o věci, kterou pan president objasnil:
Pavel žádal na manželku převést část svých prezidentských náhrad

Omlouvám se, že jsem Kačera tentokrát nepochopila a že jsem já pořádně blbá. Sorry jako. Babka
Uživatel_5700640
Vážení diskutující vy problému vůbec nerozumíte, já ano. Tak mlčte. Sláva Kačerovi.
jerryx
@Věra Heidlerová No , když tomu věříte. A neřekl bych vážnost, když vyznamenává disidenty, je docela komický.
kosmos kosmos
Kobzol rozkradl s mafianama oboru o stamilióny a všichni byli v klidku a teď se dezoláti čîlí👎
Radek Příhoda
O tohle může žádat opravdu jen guma
Miloš Hora
@reproman Nějak kačer zapomněl zmínit, např. že je soudružka politručka, podplukovnice, rozumu moc nepobrala atd. Příště houšť a větší kapky.
Láďa Harbáček
To si dělaj srandu on ji manžel neuživí.
reproman
Sranda. A pak že Landsman některé vynechává...