Divoký kačer
Zpět na článek
První dáma dostane měsíční rentu, aby nemusela jezdit s manželem na motorce a mohla si zaplatit taxík
17 komentářů
Věra Heidlerová
Čtu již třetí titulek v různých médiích, jakože už je to hotová věc. Články ovšem vyznívají tak, že BY mohla, ale rozhodně není rozhodnuto, že rentu První dáma dostane. To snad prochází nějakým řízením a schvalováním, nic není zatím hotovo. Bohužel novináři svým postupem rozviřují mezi méně soudné konsumenty zpráv takovou, jako by to byla hotová věc. Bude nechutné, jak bude voličstvo ANO a SPD reagovat, i když nic není jisté.
Ale i kdyby bylo, uvědomme si, že nový presidentský pár vrací úřadu presidenta vážnost, důstojnost, určitou obřadnost, representaci, úctu, jaké náležejí nejvyšší hlavě státu a jeho partnerce. Hlavně se rychle vzdalujme od pojetí úřadu presidenta Milošem Zemanem, který funkci i Ústavu samu snížil svým buranstvím na nejnižší možnou míru.
A vy, novináři, nešiřte mezi lidmi paniku, když ještě není rozhodnuto, vždyť musíte dobře vědět, že část české veřejnosti je v chápání některých věcí dosti primitivní a závistivá.
Ale i kdyby bylo, uvědomme si, že nový presidentský pár vrací úřadu presidenta vážnost, důstojnost, určitou obřadnost, representaci, úctu, jaké náležejí nejvyšší hlavě státu a jeho partnerce. Hlavně se rychle vzdalujme od pojetí úřadu presidenta Milošem Zemanem, který funkci i Ústavu samu snížil svým buranstvím na nejnižší možnou míru.
A vy, novináři, nešiřte mezi lidmi paniku, když ještě není rozhodnuto, vždyť musíte dobře vědět, že část české veřejnosti je v chápání některých věcí dosti primitivní a závistivá.
jir-ka
@Radek Příhoda Nikde nebylo psáno že paní Pavlová o to sama žádala . Pouze novináři z toho dělají senzaci a z komára velblouda . Je to pouhý návrh , který neprošel schválením . 🥴
Uživatel_5700640
Vážení diskutující vy problému vůbec nerozumíte, já ano. Tak mlčte. Sláva Kačerovi.
kosmos kosmos
Kobzol rozkradl s mafianama oboru o stamilióny a všichni byli v klidku a teď se dezoláti čîlí👎
Jana Nováková
Srandovní napsaný článek který pobaví.Prezident řekl ať jemu sníží náhrady, a tu částku ať posilaj jeho ženě.Proč by ty prachy takhle měly cestovat když on ji je může doma dát!
Ať se nesnaží být první dámou,to nikdy nebude a naučit se to nedá.Ztělesněnou elegancí byla Hana Benešová.EPa je pouhé ramínko na šaty.Nesluši ji šaty,sukně, střihy,neumí ty věci nosit a ty nedůstojný postoje v nich.Viz.korunovace Karla III.Jako delegátka to schytala po návštěvě Kyjeva.Viděla jsem to v TV a psalo se ostudě Česka.Tak jaká reprezentace.???
Ať se nesnaží být první dámou,to nikdy nebude a naučit se to nedá.Ztělesněnou elegancí byla Hana Benešová.EPa je pouhé ramínko na šaty.Nesluši ji šaty,sukně, střihy,neumí ty věci nosit a ty nedůstojný postoje v nich.Viz.korunovace Karla III.Jako delegátka to schytala po návštěvě Kyjeva.Viděla jsem to v TV a psalo se ostudě Česka.Tak jaká reprezentace.???
giorgio287
Soudružka první politručka mimo platů 600 000 Kč prvního soudruha s jeho 90 000 vysluhami a svými 40 000 vysluhami nevyjde.
Leninovy spisy podražily. Lidé, pomoz nebožáčkům. Že 730 000 Kč médíčně naši hradní bolševici nevyžijí! Běda!
Leninovy spisy podražily. Lidé, pomoz nebožáčkům. Že 730 000 Kč médíčně naši hradní bolševici nevyžijí! Běda!
našinec
Njn, když chce létat s manželem na státem placené dovolené, tak holt musí vypadat k světu. A na to výsluhy a další věci politručce zřejmě nestačí. Navíc, když politručka prosazuje sebevědomost žen, tak potřebuje navýšit vlastní příjem a ne neustále chodit dojit manžela. Zkrátka, nyní Pavel řekne: Nic ti nekoupím, máš vlastní nadstandardní příjem. ....Jen taková poznámka - příště, až budeme volit prezidenta či prezidentku, tak budeme muset i zvažovat to, že volíme i jejich partnera.,,,,,,Bohužel, zvolili jsme si gumy, které v tom ale umí chodit.
jerryx
@Věra Heidlerová No , když tomu věříte. A neřekl bych vážnost, když vyznamenává disidenty, je docela komický.
Petr Klíma
No tak, je to přeci divoký kačer, že. Ale teď vážně.Já si myslím, že tahle konina vznikla pro to, aby se plebs zabavil a měl o čem diskutovat a čemu se divit a dal pokoj. A nekecal třeba o deficitu státního rozpočtu loňského roku, který po přepočítání je najednou vyšší, než měl kdy Babiš. Tomu říkám vláda rozpočtové zodpovědnosti! Lhali před volbami, lžou i po volbách, paráda. Ať si ještě přidají na platech komici. Vždyť přeci šetříme.
Marian Fucik
Otázkou je, kdo o první dámu stojí. Je , stejně jako Peťan, v nepřízni části obyvatel ČR.
seng
@jir-ka nemohl projít,když se ještě neschvaloval. Ale je to v dnešní době nesmysl ,jen naštvat lidi. On Pavel zas tak málo nemá, aby z platu neuzivil ženu,kterou mimochodem nikdo nevolil.
Miloš Hora
@reproman Nějak kačer zapomněl zmínit, např. že je soudružka politručka, podplukovnice, rozumu moc nepobrala atd. Příště houšť a větší kapky.
Pavel žádal na manželku převést část svých prezidentských náhrad
Omlouvám se, že jsem Kačera tentokrát nepochopila a že jsem já pořádně blbá. Sorry jako. Babka