Rozhovory

Zpět na článek

Lipavský: Odchod od Pirátů byl bolestný. Izrael porušuje právo, ambasáda v Jeruzalémě nebude

12 komentářů

Saša Krach
Co napsat o Lipavském, nic.­..ni­c...­.nic­...Hl­avně si zvyšte na příští rok plat, paní prezidentová také potřebuje nějakou korunu, když ji ten její neuživí....
A milujte Lipánky tak nějak k vám patří.
tempter
@Saša Krach Tohle není normální, Sašo. Jestli ti někdo ubližuje nebo jsi někde nedobrovolně zavřená a nemůžeš mluvit, tak třikrát za sebou mrkni pravým okem. Pokusím se ti zajistit pomoc...
lug70
Prej odchod byl bolestný. K smíchu. To ale byla rychlost ten jeho odchod od Pirátů. Bez mrknutí oka. Bolestný by pro toho šaška byl jen odchod z chobotnice Aspen institute. To by jeho kariéra nadobro skončila. Takhle pod ochranou Aspen institute ten zaprodaný Jidáš může jako loutka zločinecké globální oligarchie dál v klídku fungovat. Vsadím se, že u Pirátů v souvislosti s jeho osobou je nejčastěji používáno slovo "krysa".
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Krysy vždy první opouštějí potápějící se loď, ale tím nepřestanou být "krysou".
Takže TOP 09 by pro něj byla vhodná strana, byl by mezi svými.😉
Helle2
Na štěstí po volbách nebude tento šašek ministrem zahraničí a tak bude hodně věcí úplně jinak.
jerryx
@Helle2 Skončí jako Adam Vojtěch, někde na ambasádě v zemi, kde je klid a málo práce. Kdyby teď odešel, skončil by na dlažbě a po volbách by si na něj nikdo nevzpomněl. I současná vláda nechala Vojtěcha odjet do Helsinek, Babiš se zachová u Lipavského stejně.
Saša Krach
@jerryx Vojtěch ovšem byl frajer.
Avatar - epr3
epr3
A copak tě bolelo, Lipánku? Tak blbej nejseš, aby sis nedovedl spočítat, že ještě rok na pašalíku placeném tak, že už v životě takový mít nebudeš, je mnohem víc, než členství ve chcípající straně.
Obtloustlý moula, jehož hlavní devizou je to, že je poslušný a nepokouší se přemýšlet. Ano, s takovými je Fialenko spokojen.
jerryx
@epr3 Jak vidět s tím Izraelem musí trpět, tihle lidi věří Hamásu každé slovo, ale co by pro funkci neudělal.
kosmos kosmos
@epr3 zahnojálek je pro dezoláty jako ty nejlepší volba😂👍
Avatar - epr3
epr3
@kosmos kosmos Pro tebe je nejlepší pečovatelský ústav troubo, každým svým příspěvkem tady jen ukazuješ, že nic nechápeš .
kosmos kosmos
@epr3 abychom se o tebe ještě nestarali dezoši 😂 akorát na naše služby nemáš peníze 😀👍