Divoký kačer

Zpět na článek

Vláda na Slovensku postavila novináře mimo zákon. Zprávy bude nově psát Robert Fico

22 komentářů

Uživatel_5734171
stejně je legrační, jak má určitý druh politiků problém s novináři... Klaus, Zeman, Bureš, Okamura, Fico... Stejné chyby, stejné známky... A většinou jsou to politici, co jsou strašně kyselé pr..le. "Boj" s médii nemůže politik nikdy vyhrát, tedy ve svobodné zemi, prostě a jednoduše z podstaty, protože média mají k dispozici média...))))) A čím víc se budou politici snažit zvítězit, tím budou směšnější a trapnější a tím víc budou tlačit na pilu...
Miroslav Kašpar
Nekecejte! Robík umí psát?
kosmos kosmos
Doufám že ten fiko vřed a jeho prorussácké mafiánské kumpány slušní Slováci brzo odstraní 🤣👍
kosmos kosmos
Fiko je jen špatně trefený 🤣👍
King I
On si vážně říká Robo? To je jako kdyby chodil s ptákem venku. Robo....ntpč
Asatin
Fico je stejne jako Dubcek ze stejne staje.Taky chtel dobro pro narod a pak po krachu jeho charakteru,podepsal pendrekovy zakon a vzal lidem nadeji pro svobodu.
Ivan Šebík
@Asatin Sorry ale neviete o Ficovi nič...
Ten chce dobro len pre seba a k tomu potrebuje svojich nohsledov.
Štát mu to má zaplatiť.
Už je dohodnutý s Putinom a Lavrovom.
S Orbanom veľký Hungaro-Slovakistan, ako guberniu. Vystúpenie z EU a NATO. Vzor Bielorusko.
kosmos kosmos
@Adam Hes nevíš nic o Slovensku...fika volí stejni debili a dezoláti jako tady čobolského estébáka 🤦
kosmos kosmos
@Richard Šebesta ty tomu houuno rozumíš 🤣a na tu chvíli ti to může být jedno...
Adam Hes
Trochu mě mrzí že ve zprávách z kultury nebude zmínka o tom jak Michal Šimečka prodal Ježíše liberálům za 30 euro. Tak snad v příštím vydání.
Anton Augustin
@Uživatel_5734171
Ta pila je dobře vidět, poslední dvoje volby (Brusel, kraj plus senát) byl silný zářez do takzvaného neoliberalismu pane. Žijete ve své bublině, podzámčí má jiný názor. Na Slovensku prala média také do Fica, a vyhrál volby. Takže vaše analýza je zcestná
Milena Špačková
@bella. Hmmmm, tak to jsem si nevšimla, že Ukrajina zavinila u nás nějakou nesvobodu slova. Dokonce můžete napsat, že nesouhlasíte s naší pomocí Ukrajině a že Putler je demokrat a nestane se Vám nic. Nehledě k tomu, že žádnou nesvobodu slova nepozoruju. Máte ponětí, co to vůbec je - omezování svobody slova? Neznáte nikoho,kdo pamatuje tuhý komunismus? Pokud ne, určitě je možnost na internetu vypátrat nějaké tehdejší noviny a uvidíte ty "články" plné komunistických planých floskulí a plně kontrolované KSČ. A pokud jste za komunismu už rozum bral, tak dost rychle jste na tu OPRAVDOVOU nesvobodu slova zapomněl... Váš příspěvek není ničím závadný, jen píšete názor (s nímž můžu nesouhlasit). A přesto byste za opravdového omezování svobody slova byl nejen smazán, ale měl byste i velký problém P.
kosmos kosmos
@Adam Hes Fikovi a jeho bandě stačí že rabují Slovensko na víc nemají 👎byli jsme letos na Chopku a jeden debil mi řekl proč jsme nevolili estébáka na prezidenta 😲👎na druhou stranu jsme byli loni v září v advokátní kanceláři a tam měli osypky že zvolí Fika a jeb ho👎likviduje to tam jeho verbež inteligenci ostopéro 👎takový malý putler..chtělo to lepší mušku 👎no co už...
Adam Hes
@kosmos kosmos Podle mě tu nebude taková legrace jako na Slovensku. Myslím že Babiš ví kde ty peníze jsou a neudělá nic odvážného. Něco rozhází, tu tam malá domů, oberkommando der schiller bude zase lítat po firmách a kuřecí válka s Polskem. Alespoň bude zase o čem psát.

Ale zase musím říci že označení voličů ANO jako dezoláty a ... je nefér a když označíte XX% republiky jako dezoláty tak ten původní význam toho slova ztrácí význam. Tohle označení bych prémiově nechal jen pro zítkovce atd.

A máte pravdu. O Slovensku nic nevím a dokud si budou hledat vnitřního nepřítele tak mě ani nezajímá. Začne mě zajímat až začnou hledat vnějšího.
kosmos kosmos
@Richard Šebesta o Slovensku jo...fika volí takoví jak ty a ještě horší 🤦👎
Richard Šebesta
@kosmos kosmos Já vím dezoláte. Nepřijemná pravda se ti těžko traví,ohrožuje to tvoje zdraví, že jo ? Tak se ožer a máš to.
Richard Šebesta
@kosmos kosmos Za to ty víš všechno ! Hlavně jen to co se ti hodí,že jo ? " Demokrate "
Richard Šebesta
@kosmos kosmos Nevím kdy Slováci a zda odstaví Fica,koneckonců je to jejich věc. Za to vím,že mnohem dříve bude odstaven někdo jiný. Bude to česká válečná a demoliční vláda profesora Nutely. to si piš.
bella.
@Uživatel_5734171
Hm, koukám jsi historik, že ?
Tak se koukni kam dospěla svoboda slova u nás !Teď, tady a díky Ukrajině. 👎️👎️👎️
----------------------------------------
bella.
@Radek Kocvelda
To jsi měl adresovat Pavlovi, voják a vynesl jednu krabici !!! haha
---------------------------------------------------------------
bella.
U nás od března 2020 píše nově zprávy LUKAČEVIČ , majitel SEZNAM.CZ a Pěti, nyní Čtyřkolka vlády.
Nově fakta nahradil květnatý vata vata Fiala a stějně méně chytrý glosátor Péťa Pavel za přicmrdávání cenzora Foltýna.
--------------------------------------------------------------------------------------------
👎️👎️👎️
Radek Kocvelda
@Uživatel_5734171 Už jsem ti říkal minulé,vem si lopatu a pojď pomáhat po povodních,blbě!