Komentáře

Zpět na článek

Válka na vyčerpání. Jak nechat Rusko zkolabovat aneb Plán, který nemusí vyjít

8 komentářů

Michal Kelner
@Richard Šebesta Ríšo, ty ruskej švábe, Zelenskyj skutečně přišel s nějakým plánem na vítězné ukončení války.
Není jasné, co ten plán obsahuje a jestli k něčemu bude, v tom bych se s Tebou mohl shodnout.
Proč by podle Tebe měla být ČT dezinformační, když zveřejnila pravdivou informací?
Slušnej člověk na Tvém místě by se omluvil.
Od dezoláta Tvého typu to samozřejmě nepředpokládám.
PEtr Tobes
@giorgio287 putler padne, jen to jeste asi dva roky potrva, ale ani russistan neni schopen vest utocnou a barbarskou valku takove intenzity dele, ono jim dojde, jen to bohuzel trva jako vsechno v rusku..ale blizi se to, pomalu a jiste, rassisti pujdou k tve nelibosti ale k libosti nas, co jsme na strane branici se ukrajiny, tak pujdou na chuj!
giorgio287
Rusko je před rozpadem a banderovci vítězí.

Tady někdo hulí něco velmi silného 🤣🤣🤣
jerryx
@Richard Šebesta Zelenský je naprostý vojenský diletant, myslím že amíky těmi svými nesmysly spíš vyděsil. Je zajímavé, že všichni tihle novináři vychvalují prezidenta Pavla do nebes, ale jeho hodnocení aktuálního stavu na bojišti přešli mlčením.
Richard Šebesta
Nevím pane autore ale v mainstreamové a dezinformační ČT tvrdili, že Zelenskyi má plán jak ukončit válku vítězstvím. Pokud to není další dezinformace od ČT a že jich už bylo, bude zajímavé co to je za plán ? Údajně s nim seznámil Amíky. Já se přiznám,že to Ukrajině přeji a taky konec války . Jde o to zda to není to od Zelenského pouze klamaní tělem nebo
jak se říká , přání je otcem myšlenky ? To ukáže budoucnost a doufám, že blízká. Ale můj osobní názor je že Zelenskyi jen blafuje a protahuje válku. Pokud spoléhá na to,že Rusům dojdou síly a zdroje může skončit jak autor správně píše podobně jako Hitler i Napoleon ,kteří podcenili Rusy v improvizaci a v nekonečných zdrojích. Válka nemá vojenské řešení a čím dříve skončí tím líp pro všechny včetně NATO i EU. Už nás stala těžké miliardy včetně půjček jež Ukrajina nikdy nesplatí.
Jozef Kolek
banderovska banda ako vždy klame
PEtr Tobes
@Frantisek Najman tak tyto analogie teda ani nahodou nesedi.napoleona resit nebudem,to uz bylo davno, ale zima udelala urcite sve, ale bez podpory zapadu by rusko hitlera neporazilo, nebo mozna ano, ale trvalo by to mnohem dele a za jeste mnohem vetsich ztrat, a navic bojovalo opravdu o svou existenci, coz ted v zadnem pripade neplati, toto je je sprosta expanze, a to si putler uz doma neobhaji, jak prijdou vetsi problemy, a ty prijdou, ono to trva dele, ale uz se to blizi, takovou drahou, absurdni a navic hnusnou valku financovat uz nebude mozne donekonecna, vseho do casu!
Frantisek Najman
Nechat Rusko zkolabovat vyčerpáním válkou, tento plán nemůže vyjít. Nevyšel Hitlerovi a před ním ani Napoleonovi.