Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVláda vyslyší hlasy občanů a zvedne platy poslancům. Občané si zaslouží, aby politici brali víc, věří Vít Rakušan
19 komentářů
pl54
0
A to jsi slyšel kde, Ty hlupáku jeden!!! Já myslím, že byste měli slyšet lidí, co si o vás lidí myslí. Za ty prachy byste měli dělat 20 hod. denně......-)
reproman
Sláva! Já už měl fakt nachystaný trvalý příkaz, že jim budu přispívat ze svého. Takto ušetřím a budu se mít líp.
Petr Klíma
Njn, divoký kačer se zase odvázal. Ale vážně, s tím výpočtem je nutno konečně něco dělat, jinak to bude pořád dokola jitřit emoce.
Asi nejsprávnější by bylo navázat platy politiků na průměrnou mzdu. To by svým způsobem reflektovalo kvalitu jejich práce. Jednoduché, že? Vždy, když dojde na platy všichni kecají že nechtějí tolik peněz, ale skutek utek. Káží vodu a sami pijí víno.
Asi nejsprávnější by bylo navázat platy politiků na průměrnou mzdu. To by svým způsobem reflektovalo kvalitu jejich práce. Jednoduché, že? Vždy, když dojde na platy všichni kecají že nechtějí tolik peněz, ale skutek utek. Káží vodu a sami pijí víno.
Uživatel_5443352
Jasně, chceme být vždy první. A náš chudák premiér je se svým platem v poměru k průměrnému platu poddaných na ubohém třetím místě v Evropě. Přidat, rozhodně chceme první místo!
bella.
Lukáš Kovanda, Ph.D. (Trinity Bank)
Státní rozpočet | 10.10.2024 11:40:28
--------------------------------------------------------
Český premiér Fiala už nyní patří mezi nejlépe placené předsedy vlády v celé EU. Je tedy další zvedání platů politiků na místě?
Český premiér Petr Fiala je letos společně se svými protějšky Viktorem Orbánem a Robertem Ficem vůbec nejlépe placeným předsedou vlády kterékoli ze zemí EU. Vyplývá to z údajů (viz graf níže a na webu vsquer.org*) maďarské neziskové organizace Átlátszo (více o ní na jejím webu**).
👎️
---------------------Fiala bere o 6,1 víc než v EU politici ----------
ZA CO ?Za utkvělou představu ,že sem tam nějaká ta miliarda co tvoří už bilioń dluhů není nic ? A náš prezident za co má cca 700 000 a vše zdarma co si myslí, že Ćeši mají povinnost obětovat se Ukrajině ?A bude zaměstnankyně státu i jeho manželka ? Kdopak ji volil ?
A´t si sundá zástěru a jde se učit.Dyť není schopna a navzdory drahým šatům má projev, jak ženská základního vzdělání.Ať se zařadí na pracák, tam jsou tisíce UKRAJINSKÝCH "absolventů " našich škol a čekají na dávky, přesně tak, jak jejich rodiče co sem dorazili v 2020 a řada z nich pořád pro " jazykovou bariéru " ani po 2,5 letech nalejvárny češtiny nepracuje.Takže z původně přídavků na dítě co brali rodiče se to změnilo už na dávky v nezaměstnanosti jejich dětiček a další a další pro ně zdarma nalejvárna kurzů s úspěšností jedna promile! Jako " absolventi " školy se do 18 let patrně nic nenaučili a z Ukrajiny asi taky nemají patřičné vědomosti .Jak říkám pořád, domů ! Tolik dělníů nepotřebujeme, oni už jen berou dávky.
👎️👎️👎️
Státní rozpočet | 10.10.2024 11:40:28
--------------------------------------------------------
Český premiér Fiala už nyní patří mezi nejlépe placené předsedy vlády v celé EU. Je tedy další zvedání platů politiků na místě?
Český premiér Petr Fiala je letos společně se svými protějšky Viktorem Orbánem a Robertem Ficem vůbec nejlépe placeným předsedou vlády kterékoli ze zemí EU. Vyplývá to z údajů (viz graf níže a na webu vsquer.org*) maďarské neziskové organizace Átlátszo (více o ní na jejím webu**).
👎️
---------------------Fiala bere o 6,1 víc než v EU politici ----------
ZA CO ?Za utkvělou představu ,že sem tam nějaká ta miliarda co tvoří už bilioń dluhů není nic ? A náš prezident za co má cca 700 000 a vše zdarma co si myslí, že Ćeši mají povinnost obětovat se Ukrajině ?A bude zaměstnankyně státu i jeho manželka ? Kdopak ji volil ?
A´t si sundá zástěru a jde se učit.Dyť není schopna a navzdory drahým šatům má projev, jak ženská základního vzdělání.Ať se zařadí na pracák, tam jsou tisíce UKRAJINSKÝCH "absolventů " našich škol a čekají na dávky, přesně tak, jak jejich rodiče co sem dorazili v 2020 a řada z nich pořád pro " jazykovou bariéru " ani po 2,5 letech nalejvárny češtiny nepracuje.Takže z původně přídavků na dítě co brali rodiče se to změnilo už na dávky v nezaměstnanosti jejich dětiček a další a další pro ně zdarma nalejvárna kurzů s úspěšností jedna promile! Jako " absolventi " školy se do 18 let patrně nic nenaučili a z Ukrajiny asi taky nemají patřičné vědomosti .Jak říkám pořád, domů ! Tolik dělníů nepotřebujeme, oni už jen berou dávky.
👎️👎️👎️
opooponent
Je to super jen mi vadi, ze jim nedali vanocni bonusy. Mohli to zaokrouhlit na 100% a narod by se prestal hadat a byl by kazdy usmevavy.
hnusoba
Už jsem měl žiletku na žílách. Ale kompenzace dámy(číslo jsem zapomněl - první? Druhá?) a likvidace chudoby našich vzorně vybraných politiků, mě opět vrátila do života. Díky holky a kucí!!! Ale už táhněte do hrdele. Bylo, je a bude vás už víc než dost.
@hnusoba Krásnější projev nově navrácené chuti do života jste nemohl vyjádřit! Má duše je taky plná překypujícího blaha! Váš život už byl na vlásku s Vašimi chmurnými myšlénkami na žiletku. Jste tak šlechetný,že Vás muselo mučit,jak se naši politici trmácí v hluboké chudobě. A mě blaží, že Vám zachránili život!💖🤗
Saša Krach
Kolik...14 procent...a paní prezidentová nějakých 80 až 100tisic...Ano já souhlasím ..a proč ...protože jsem úplně blbej .
Ale naštěstí je náš většina.
Ale naštěstí je náš většina.