Komentáře

Zpět na článek

Vrbětická kauza deset let poté. Zeman stále slouží ruským zájmům a Hamáček prokazatelně lhal

25 komentářů

Richard Šebesta
Začnu tím,že agent STB Bureš má dnes jmeniny ! Jedno přání k jeho jmeninám mu posilám a sice aby co nejrychleji zmizel z politické scény a šel užívat důchod,dřiv než ho třeba zavřou. Kauza ve Francii se rozjíždí a kdoví jak dopadne ? Je jasné ,že Rusové své agenty k nám nevydají , ale pozor myslí si někdo,že by Amerika postupovala jinak ? Jen tak mimochodem úplně zapadly zprávy o tom jak a kdo poškodil NORDSTREAM už jsem zaregistroval ze dvou zdrojů,že v tom mohli mít prsty Amíci a to ať už přímo nebo nepřímo.Vím je to na úrovní spekulace ale myslí si někdo,že by vydali nějaké své podezřelé anebo ,že by nějak spolupracovali při vyšetřování pokud by byli jejich občané podezřelí ? Zpět ale k Vrběticím důkazy se zdají být jasné i motiv odpovídá a ukazuje na Rusy. Co dodat ? Snad někdy vyjde celá pravda najevo .Můžeme jen doufat a stejně i v to že se Rusové za to někdy omluví.
lug70
To co je nám prezentováno jako fakta s ruskými agenty Čuk a Gek z oficiálních míst je jen pohádka, v režiji držitele vyznamenání CIA v Langley a loutky CIA, Koudelky ze špatného oddílu BIS. Zeptejte se policajtů a hlučínských hasičů, kteří se spolu účastnili akce na vyšetření a zajištění bezpečnosti po výbuchu ve Vrběticích. Oni vědí jak to bylo. Tam šlo o to, o co jde téměř vždy, když v čase míru někde vybuchují muničáky. Šlo o zakrytí nelegálních kšeftů s vojenským materiálem do oblastí, kde byl přímo z OSN vydán zákaz dodávek zbraní. Však taky nějaký čas před výbuchem ve Vrběticích se na YouTube a na Facebooku, Twiteru objevovaly fota a videa ze Sýrie a dalších horkých zemí v Asii i Africe od islámských band teroristů, včetně od Islámského státu, kde byly v rukou bojovníků vidět naše samopaly vzor 58 a k tomu ještě bedny se spoustou vojenského materiálu s českými a bulharskými nápisy. Třeba připomenout, že samopalů vzor 58 bylo ve Vrběticích uskladněno přes 40 tisíc kusů a když policajti a hasiči je hledali po okolí, našli rozmetané díly, ze kterých by se dala zkompletovat těch samopalů sotva desetina. Tak kde asi ty samopaly zmizely? Tolik se jich nemohlo ztratit ani rozmetáním výbuchem. Taky třeba připomenout, že majitelem areálu byl Bulhar, který areál náhle navštívili zrovna den před výbuchem. Viděli ho tam místní lidé a v jednom televizním interview mluvil o tom i premiér Babiš. A já si třeba vzpomínám, že jsem ještě před výbuchem muničáku ve Vrběticích v televizi taky přímo od Babiše slyšel, že vláda chystá audit muničních skladů na území ČR.Co byste udělali, jako vypečený majitel muničáku abyste zabránili úřednímu auditu?
Richard Šebesta
@lug70 No jsou dvě možnosti buď udělat bum a nechat to vyletět vše do povětří nebo podplatit kompetentní orgány ať to zaretušují.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Mimochodem ta korupce by u nás šla,vždyť skoro není měsíc aby něco nového nevypuklo: Po kauze Burešovce Hrabáče na severu Čech se opět něco děje v Ostravě tentokrát je podezřelý nějaký " borec " z Fialovy partaje (ODS). Aspoň je u nás stále veselo !
Asatin
A ja mam verit ruskym valecnym zlocincum,ze nas v 68 osvodili ...?? Povrazdili hodne nasich spoluobcanu jsou na to dukazy.Valecnym okupantum,nikdy nikdo nebude verit.
Asatin
A ten Zemanuv popel hodit za ural,jinak ten jeho smrad zde bude jeste dlouho .
Frank51482
Tak jaké důkazy předložil čučkař Koudelka a jeho melodyboys? Jsou to stále jenom nicneříkající žvásty stejně tak jaká byla pohádka o Skripalových. Za vším hledej Rusa. Nebyl nakonec i ten střelec na fakultě původem Rus?
giorgio287
Nikdo nikdy nepředložil důkazy, kdo vyhodil muničáky do luftu.

Ovšem pražská kavárna a další osoby rozumu mdlého mají jasno:
Putin se proplížil vrbětickým lesem a bum! A za dva měsíce to samé - proplížil se lesem mezi stovkami policajtů a vojáků - bum!

Tomu snad může věřit jen imbecil typu hamáček nebo fiala...
Věra Heidlerová
@giorgio287 Můžete předložit důkazy Vy? Tak nemudrujte. Já osobně věřím prokázaným skutečnostem. Pražská kavárna a kavárny v jiných městech nejsou osoby mdlého rozumu, naopak. Vždy mne fascinuje, když si úplný nevzdělanec nebo hlupák dovoluje o vzdělaných lidech prohlašovat, že jsou imbecilové. Pan Giorgio je bezmocný a velký hlupák, očerňuje lidi vysokých kvalit, jichž on svým podprůměrem nikdy nedosáhne.
jerryx
@Věra Heidlerová Asi jste na omylu oba, důkazy o Vrběticích vypadají jasně a pražská kavárna nejsou chytří lidé. Jenom si to o sobě myslí.
giorgio287
@Věra Heidlerová
Máte to nějaké propletené. Já mám předkládat důkazy o výbuších ve Vrběticích? Důkazy by měli předložit vyšetřovatelé. Jenže důkazy jaksi nejsou. Jen blouznění čučkaře Koudelky o ruských agentech. Tomu může věřit opravdu jen imbecil.

Hezký den přeji
Frank51482
@Věra Heidlerová A které vzdělance máte na mysli? Rád bych znal jejich jména. Třeba takový Fialenko má čtyři tituly a přitom je to jen užvaněný lhář a moula. A tak je tomu u naprosté většiny "vzdělanců", kteří vystudovali politologii, sociologii, politickou geografii a další humanitní hovadiny, které nikdo k životu nepotřebuje. A jsem si naprosto jist, že nezvládnou ani trojčlenku.
Ferdi Nand
Ty neumíš správně napsat ani jeho jméno, rozum­brado­.@Fran­k51482
kosmos kosmos
Hamák a všechna ta zlodějská verbež z hradu měli dostat doživotí za zlodejiny a vlastizradu 🤬👎
giorgio287
@kosmos kosmos ...a kosmose s IQ houpacího koně vystřelit do vesmíru jako Lajku 🤣
Frank51482
@giorgio287 Škoda paliva, jedině septik je pro něj vhodné místo.
kosmos kosmos
@Frank51482 tam měl skončit tvůj fotr jak byl ještě panic 😀👍i ta lajka nad tebou...
jerryx
Ještě bych doplnil, že Hamáčka tehdy oslavovala značná část tehdejší novinářské obce za převratnou metodu léčení covidu červenou mikinou. Na začátku roku už Fiala prokázal svou zbabělost , když ani nepodpořil petici jihomoravských představitelů ODS proti zavírání okresů a vybízel lidi k poslouchání červeného svetra. A najednou bylo všechno jinak, že je Hamáček proruský , pročínský a prozemanovský, bylo všem znàmo, ale za covidu to byl náš zachránce. Paradoxně ta vakcína Sputnik nebyla vůbec špatná, jen ji rusové nebyli schopni vyrábět v požadované kvalitě. Jinak v případě Vrbětice věřím oficiální verzi ,to že je snaživý úředník Koudelka parodií na agenta , neznamená, že jsou neschopní i všichni jeho podřízení. A Zeman spíš , než proruský, je prostě starý trouba, přesvědčený o své genialitě. Příznivci Zemana často zapomínají, že za covidu podporoval všechny ty nesmysly a nakonec vlezl do terária, i to, že komik Zeman vyznamenal komika Zelenského a dodnes nevím , za co.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Můj názor je jasný a dlouhodobý. Tato země je prošpikována ruskými agenty. O tom, že je ruským agentem Zeman nepochybuji ani pikosekundu a totéž si myslím i o Klausovi. Tomu se to dařilo lépe maskovat. Ostatně na oslavě Zemanových narozenin se sešli všichni, včetně Fica, Orbána a dalších kreatur. A stačí se podívat, jak se vyvíjela naše kritická infrastruktura a závislost na plynu a ropě. Před nějakými dvaceti lety začala diverzifikace zdrojů, aby se během neuvěřitelně krátké doby během dvou vlád socanů a Bureše tato země stala stoprocentně závislou zase na dodávkách z ruska. Náš jaderný program se nástupem Zemana na Hrad a nástupem Bureše zcela zastavil a vše jelo stylem Rosatom nebo nikdo. Za Rosatom aktivně lobovali oba Klausové, Hamáček, Filip, Okamura, Havlíček s Burešem a spousta dalších. A to ještě v roce 2021, kdy už na hranicích s Ukrajinou stála dvousettisícová okupační ruská armáda!!! To už je na hranici vlastizrady. Velmi dobře si pamatuji na projevy Havlíčka, který tehdy byl nejaktivnější. Prý je nutné Rosatom vrátit do hry, aby se snížila cena ostatních nabídek. A Hamáček už tehdy nasedal do letadla směr Moskva poníženě škemrat o dodávku ruských covidových vakcín Sputnik, které nechtěli ani sami rusáci. Vidle do toho nakonec musela hodit BIS, která to jedním tahem všechno utnula. BIS tehdy "obětovala" rozpracovaný případ ruských rejdů u nás a "pustila" ven případ ruských rejdů. A moc dobře si pamatuji, jak tehdy v sobotu stál Hamáček s Burešem schlíple na té tiskovce a VELICE NEOCHOTNĚ ohlásili ruský státní terorismus. Nicméně nejzajímavější je to, co udělal Václav Klaus mladší, další propagátor Rosatomu. Ten měl tehdy našlápnuto k volebnímu úspěchu, jeho Trikolóra by se tehdy do sněmovny dostala (volby byly za pár měsíců). A přesně v ten okamžik, kdy se provalily Vrbětice, mladý Klaus nečekaně a okamžitě z politiky odchází. Já na náhody nevěřím, on si velice dobře spočetl, že hra skočila...
jerryx
@Uživatel_5734171 Čemu všemu Vy věříte. Já taky pamatuji dobu, kdy neschopní komunističtí papaláši sváděli i nedostatek toaletního papíru na zlé imperialisty. Neříkám, že Rusové nejsou paranoidními idioty, ale že by plýtvali agenty na tak bezvýznamnou zemi?
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@jerryx
jestli jsou rusáci v něčem nejlepší na světě, tak to je ve vedení hybridní války. A jejich spolupracovníci a agenti nemusí být nijak placení, spousta z nich to dělala zadarmo, ať už z přesvědčení, nebo kvůli vyžírce, kdy se ten člověk dostal na pozici, na kterou by se normálně nedostal...Jinými slovy, spoustu ruských agentů platil tento stát sám...
jerryx
@Uživatel_5734171 No není divu, že se jim daří, když je Západ reprezentován lidmi jako Biden, Kamala, Ursula a podobní. Západ se oslabuje kulturními válkami a Rus toho využívá. Když někdo vidí, jací jsou v Bruselu nebo Washingtonu dneska pitomci, pak možná uvěří i ruské propagandě.
giorgio287
@Uživatel_5734171
Kup si náboj a ukonči to. Žít v hrůze z ruských agentů Zemana a Klause za to nestojí
🤣🤣🤣
Richard Šebesta
@giorgio287 Trefné !
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Pokud jde o Klause tak jsi na omylu. Dodám,že toho chlapa nemám rád. To co tu vlády ODS-ODA a KDU-ČSL předvedly v létech 1992-1997 to byl hnus a hlavní viník je Klaus. Ale jeho proměna na naší zahraniční politiku začala roku 2008 na samitu v Bukurešti.Tam byl jako náš president a tam jak sám řekl,poznal,že západ dělá vůči Rusku špatnou politiku. Nebudu to vše rozvádět proč a jak ale tam začal Klaus měnit názory na vztahy NATO versus Rusko.