Komentáře

Zpět na článek

Dilema Jany Maláčové: Čím se má umazat nebo s kým se zahodit v boji o ztracené voliče?

17 komentářů

Saša Krach
No hlavně aby se neumazala s nějakou vládnoucí stranou....
Tam by si opravdu naběhla..Čeká se stagnace s pozvolným zdražováním...A nasrání voličů.
Tak paní Maláčvé přeji hodně štěstí. 😀😀
Jan Ráž
Za prvé. Dokud byla Česká sociální demokracie v Česku soft verzí komunistů, distancukící se
od Gottwaldovy KSČ, přinášelo ji to po celou dobu její existence impozantní volební výsledky.
Za druhé. Srovnávat Maláčovou s Fierlingerem je nesmysl a ten, kdo to tvrdí neví, jak ke sloučení s KSČ došlo.
Za třetí. Jakýkoliv pokus o dehonestaci Maláčové mainstreamovými novináři, přináší socialistům další příznivce.
PS. Je to obdobné tomu, že do krajnosti vyhrocená politika "Antibabiš" prezentovaná vládními stranami a většinou novinářského mainstreamu, nahání k ANO další voliče.
Pavel Nyklíček
@Jan Ráž
Já bych řekl, že ne všichni potřebuji nutně hnutí ANO. Lidé jsou spíše frustrovaní a čekají na něco nového.
V tomto směru hnutí nic nenabizi a pokud čtu jeho program není tam zhola nic a ještě kam vítr tam plášť....velmi nestabilní.
Každý neni povrchně chytlavý na populismus Babiše a logicky vyčkává.
Hnutí mělo vždy 1,5 mil. voličů a to nikdy nepřesáhlo ani v době. kdy bylo populárnější.
Bylo zde vždy 4 miliony voličů, kteří z nějakého důvodu Babiše nechtělo a to se nemění. Jen klesá popularita stran, která Babiše porazila ve volbách.
Nové strany a hnutí právě přicházejí a máme ještě velmi dlouhý rok.
V politice je vše za týden jiné a za rok?
lug70
Něco tady nehraje. Ještě nedávno měla Jana Maláčová vystavený svůj profil na webových stránkách globalistické chobotnice Aspen institute. Jenže teď už tam profil Maláčové nenajdete. Je tu sice možnost, že prozřela, jaké zločinecké organizaci vlastně sloužila. Jenže u lidí, kteří byli do této chobotnice pečlivě vybráni US ambasádou pro svoje špatné vlastnosti, jako bezpáteřnost, zákeřnost, hroší kůže, bezohledný kariérismus, zaprodanost a ochota sloužit cizí mocnosti, se to jeví jako málo pravděpodobné. Jinak z téhle mafie lze vystoupit jen nohama napřed. Takže zbývá možnost, že Maláčová má na Aspen institute utajený profil. Proto je divné, že se Maláčová dala do holportu s Konečnou. Jedině, že by Maláčová jako trojský kůň Aspen institute měla za úkol z nesystémové koalice Stačilo udělat tzv. "kontrolovanou opozici". To je stará taktika, jak zajistit aby i nesystémová strana začala sloužit stejným pánům, skrytých za oponou, jako klasické systémové strany.
Filip Nedbalek
@lug70 Krása....A teď dej ještě tu o Červené Karkulce🙈
Pavel Nyklíček
SOCDEM má stále jestě velký majetek. Je dobře být na s tímto majetkem tak nějak ve spojení....
Samotná strana,.kterou zlikvidoval současny poslanec Babiš už šanci nemá, bo tam kde ruka Babiše sáhne, pod zem to táhne.
Asatin
Malacova,stejne jako Machalova pujde na vahu pravdy a cert Babis ji rekne, ze s pekla se neodchazi a za trest bude pro Babise pect buchty.
Richard Šebesta
@Asatin Jenže ten čert ty plantalo asi vyhraje volby ! Svým dílem k tomu přispěla i ta současná demoliční vláda. Tolik fakta, mudralo !
Asatin
@Richard Sebesta Svoje prani vydavat za fakta,muze tvrdit jen takovej blb jako ty..Uz jsem te doporucil ,chodit na konzultace do bohnic.
jerryx
Všichni normální novináři teď zjišťují , zda ODS vymění neschopného Fialu a znormalizovaný Reflex řeší strany, co dostanou 1-2 procenta hlasů. Znovu opakuju, kritizovat Fialu se už smí, jen do Reflexu se to ještě nedoneslo.
seng
@jerryx aby jste se ještě nedivil,Maláčová osloví i mladé voliče, mluví srozumitelne je lidská a bude vidět. Šmarda nebyl nikde vidět a nikdo ho neznal.
jerryx
@seng Tak já už sice mladý nejsem, ale její fotka v plavkách se mi líbila. Myslím, že by to ale nebyla vhodná cesta a navíc ta její sestava opelichaných kocourů- Zao, Špidla, Štěch a Škromach všechny mladé odradí.
kosmos kosmos
Ta už je umazaná hnědým nevoňavým 🤣👍 nějací tupani ji budou určo volit 👎
Richard Šebesta
@kosmos kosmos Souhlasím s tebou,že nějací tupani jí mohou volit ovšem stejně tak budou nějací tupani volit i strany současné demoliční a válečné vlády. Otázka zní : co je horší pro naši zem ? Myslím,že obě varianty jsou mimo mísu tedy jinak nepřijatelné !
Filip Nedbalek
@Richard Šebesta Šebesta, nechceš změnit zaměstnání? Hňupe 🙈
Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
Proč to dilema? SOCDEM se do sněmovny nedostane.
Jan Ráž
Na to bych nesázel, viz rostoucí preference komunistů schovaných ve STAČILO