Komentáře

Zpět na článek

Panoptikum Vladimír Mertlíka: Babišův kůň v parlamentu a nová vláda Miloše Zemana

13 komentářů

PEtr Tobes
@našinec tak asi tak - kdyby se chovala ekonomicky opravdu odpovedne, coz uplne nedela, byt aspon nejaka snaha tam je, viz hodne nepopularni konsolidacni balicek, tak by ten balicek byl rovnou balik, a to by ses nestacil divit a kricel bys, jak se zase zvysily dane, vcetne samo DPH nebo odvody a jak je ta vlada strasne asocialni atd..protoze prumerny "cesky pepik" nechce pochopit, ze bud bude mit uspornejsi stat, tedy mensi komfort a sluzby, vcetne davek a podpor a jinych sluzeb atd, a pak muzou byt mensi dane, nebo bude vetsi komfort, lepsi podpora socialne slabsich a jinych skupin, lepsi verejne sluzby, ale to stoji opravdu hodne penez, tak musi byt relativne vysoke dane a odvody. my mame kockopes, vetsina lidi chce od statu skoro vse, ale dane tomu odpovidajici platit uz by chtel malokdo, a pak to dopada takto, tedy zadluzujici se nabobtnaly stat, a lide stejne nejsou spokojeni, prestoze dane a odvody vybrane na to nestaci a proto se tedy zadluzujeme, coz samozrejme bude mit negativni dopady, ale az v delsim horizontu..ale to nikdo ted resit nechce, ani vlada pred volbami, protoze je to hodne nepopularni, a babis ten jako hyperpopulista to uz vubec resit nebude, prave naopak, ten to jeste zhorsi, takze jsme v zacarovanem kruhu a jednou asi narazime do zdi
jerryx
@Richard Šebesta Stojí ten člověk vůbec za pozornost? Řekl bych, že ne. Vždycky si ho vybavím 1. v teráriu 2. S krtečkem v letadle do Číny 3. Jak Sobotkovi hrozí holí. Nechápu ani jeho příznivce, ani fanatické odpůrce.
Richard Šebesta
Zeman a jedna z jeho oblíbených činnosti krom lhaní, podrazů a dalších prasáren. Je to CHLAST ! Ožírat to se on uměl vždy !
Uživatel_5697006
V tom seznamu účastníků blbince mi chybí Bohdalka. Ta musí také být v každé ***i. Hlavně se ale pořádně nažrat.
Asatin
Zemanova Adamsova rodina,no jako horor to ujde.Jinak to za pozornost nestoji.
Richard Šebesta
@jerryx Souhlas. Nestojí za pozornost ale mu dělá dobře,když je středem zájmu. Zvyšuje mu to pocit jeho důležitosti. Pozoruji toho chlapa už 34 let od pádu režimu a troufnu si tvrdit,že jsem ho poznal,co je zač a jak se chová.
Avatar - našinec
našinec
@PEtr Tobes Meleš nesmysly. Obchod nezná hranic. Hranice vytváří jen politici. A současná vláda dělá obchodní hranice dle nařízení US Ambassy. Kupujeme například zdemokratizovanou ruskou ropu za mnohem vyšší peníze než kdybychom obchodovali napřímo. Pravdou je, že Češi byli vždy špatní obchodníci.
Uživatel_5697006
PS...a hlavně ZADARMO
Avatar - našinec
našinec
Zeman byl vždy schopný politik a uměl si v zahraničí najít přátelé pro posílení české ekonomiky a svého fyzického přežití. Prohlašoval tak v minulosti, že čínský prezident je jeho přítel či po vzoru JFK - Jsem žid.
Avatar - našinec
našinec
Bože, to jsou zase Mertlíkovy slinty. Přitom, kdyby vládní koalice držela slovo a chovala se alespoň trochu ekonomicky zodpovědně, tak se tady nemusí tak ztrapňovat.
jerryx
@Miloš Hora Je sranda, že i Forum24 začíná najednou obracet, Foltýn a Pavel Novotný někam zalezli, jen v Reflexu si ještě nevšimli změny kursu.
jerryx
Chudák Ivetta Blanarovičová, asi nechápe dobu, každý umělec musí být dneska zase uvědomělý. Pan Mertlík přišel ke stáru na chuť normalizaci, no my nemít Mertlíka, Ukrajina by už dnes byla poražena.
Miloš Hora
,,..v alejích na Hluboké bylo nablito.." ovšem v Reflexu průjem.