Komentáře

Zpět na článek

Hrdina akčních filmů Steven Seagal v dokumentu odporně lže o Ukrajině. A tvrdí, že by pro Putina i zemřel

19 komentářů

nilud
Vyzívám všechny občany Česka,vyhlašte sankce na tohoto proruského odpadlíka a vyřaďte jeho filmy ze svého programu.
giorgio287
Blahoslavení chudí duchem, kterým je z hůry zjevena jediná správná pravda o Rusku a Ukrajině.

Proč ze sebe autor dělá propagandistu?
Milly Emily
Pane Bucherte, nenávist z vás jen kape. Každý normální nedoktrinovaný člověk ví, že nic není černobílé - tedy i ty vztahy USA a Ruska. Ale zadání znělo jasně... 😎
tempter
@Milly Emily Od kdy nosí šebesta sukně? :-O
TCerny
Mne a nasi rodinu v r. 45 osvobodila v Praze Ruda Armada i kdyz mnoho ceskych diskuteru ve veku mych vnuku na ceskych diskusnich forech mi vysvetlilo , ze "Prahu neosvobodila Ruda armada ale nacisticka bestie Vlasov a ukrajinska Waffen SS Divise Galizien ( jak jim to vypravela jejich babicka ) , ktera jeste na zacatku 45 byla slozena ze 30 000 ukrajinskych nacistickych bestii a bojovala po boku Hitlerovskych bestii m.j.za " osvobodzeni CSR" podobne jako nacisticka bestie Bandera , kteremu se v soucasne Ukrajine staveji pomniky a jeho hlava vychazi na postovnich znamkach jako "representant heroickych ukrajincu "
I prislusnici hrdineho ukrajinskeho Pluku Azov jsou potetovani od hlavy k pate nacistickymi symboly , takze coram publico museji se ukazovat jen zcela zahaleni .
Nicmene nahled p.Bucherta je v soucasne EU absolutne maioritni a i toto Cesko prejmenovalo Tridu Rude Armady v Praze 8 po ktere jsem po valce chodil denne do skoly a posleze i do prace na Bulovku pesky, na Zenklovu tridu (nejaky zcela bezvyznamny Zenkl byl 1 rok primatorem Prahy a pak dozivotne emigroval do USA ).
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@TCerny
Džugašvili, který si nechal říkal Stalin, vždy považoval střední Evropu za svou válečnou kořist a podle toho se k nám choval. Necítím k Rudé armádě ani stopové množství vděku, od rusáků to byla jen akce k rozšíření impéria. A přesně proto k nám také vtrhli 21. srpna 1968 a dalších 21 let nás okupovala jejich armáda. A někteří rusáci si myslí dodnes, že Československo je "JEJICH" válečná kořist a u spousty našich politiků tento jejich názor rezonuje. Nejvtipnější je, když příznivci putina pak někoho nazývají fašistou. Kdo zná trochu dějiny a politologii, tak ví, co to byl italský fašismus. A jestli někdo splňuje definici fašismu, tak to je putin a dnešní rusko. Je možné vzít bod po bodu a odškrtávat si je. Deset z deseti...))))
P.S. putin a rusko píši zcela záměrně s malými písmeny, jako výraz nejhlubšího opovržení...
jerryx
@TCerny Tak měli bychom respektovat fakta - Prahu osvobodil oddíl ROA gen. Buňačenka společně s povstalci, odchod Němců dohodla ČNR. Rudá armáda vstoupila už do osvobozené Prahy , hrdinství ruských vojáků si zaslouží obdiv a vděk , to ale neplatí ani pro Stalina ani pro Koněva, což byl dost kontroverzní voják. ( I tak si nezasloužil, aby jeho sochu odstranila taková nula) Bandera byl primitivní antisemita a jeho sochy znamenají neinformovanost a nedospělost některých Ukrajinců. S tím Azovem bude pravda někde uprostřed. Jenže Rusko napadlo Ukrajinu, agresor je jasný, tady není co řešit. Kdyby chtělo jednat, jednalo by místo agrese.
TCerny
Viliam Buchert by mohl byt mym synem a nase nahledy diverguji.
Nemohu rici, ze bych Putina miloval, ale ten udesny histrion Selenskij, ktereho obdivuje skorocela EU i Biden je naopak mne zcela odporny.
Dnes 72 lety Steven Seagal ( skoro "racek" seagull ) se v sedmnácti letech rozhodl odcestovat do Japonska, aby se mohl učit od největších mistrů.
Černý pás (první dan) získal v roce 1974 (mimo aikida získal černý pás v karate, judu a kendu).
O rok později si otevřel, jako první Američan, v Japonsku školu aikida a oženil se se svou první ženou Miyako (dcerou japonského učitele bojových umění). Navzdory tomu, že nebyl Japonec, tak on i jeho škola získala všeobecné uznání.
Pracova také pro CIA.
Po patnácti letech pobytu v Japonsku se vrátil zpět do USA, kde si v Los Angeles založil školu bojových umění. Škola si zanedlouho vybudovala skvělou pověst. Steven Seagal je držitelem sedmého danu v aikido a patří celosvětově k nejvýznamnějším mistrům.
Seagala obvinily v listopadu 2017 ze sexuálního obtěžování herečka Julianna Marguliesová a modelka Jenny McCarthyová.
V lednu 2016 získal srbské i ruske státní občanství.
Seagal jako herec mi neimponuje , nicmene jeho nahledy jsou mi blizke na rozdil od viliama Bucherta , jehoz nahledy znam jeste z Lidovek a nikdy mi nebyly blizke .
Soucasny nahled p.Bucherta je ale v nasi EU absolutne majoritni a v USA u Bidena, ke kteremu mam jinak nahled positivni.
jerryx
@TCerny Taky by mě zajímalo, kdo ze slavných a bohatých v USA ještě nebyl obviněn ze sexuálního obtěžování. Ale, že by znechucení z progresivní Ameriky, kterou ovládají uječené aktivistky , způsobilo Seagalův příklon k Putinovi? To by musel být slepý a hluchý. Nejde náhodou o prachy a o lidi , co jsou mu ochotní rozvinout červený koberec?
Frank51482
Mně by zajímalo, jestli Slovák Buchert ten film viděl anebo zase vaří z vody jako obvykle. A byl se Buchert podívat na Ukrajině, aby mohl posoudit, jestli Seagal opravdu odporně lže? A co když odporně lže Buchert? Vždyť je jasné, kdo financuje tento plátek a za co se berou prémie. A když denně není napsána nějaká úderka, tak prémie budou nižší Buchert, ku.wa nižší.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
ono je to prostinké. Těmhle lidem prostě hodit záda. A klidně ať si Depardieu, Segal nebo Waters dál melou svoje kydy, mě to žíly nijak netrhá. Prostě se nebudu dívat na jejich filmy (což zrovna u Segala není problém, protože jsem se nikdy nedíval) a poslouchat jejich muziku (což je v případě Waterse problém, protože jsem na Floydech vyrůstal, ale teď poslouchám jen ty fláky, kde byl Gilmour). Svoboda slova, svoboda projevu...
jerryx
@Uživatel_5734171 Myslím, že tím průběh války nijak neovlivní a pan Buchert má aspoň o čem psát. Ve znormalizovaném Reflexu se už neprovokuje ale dokazuje uvědomělost.
Uživatel_5361460
1
Všichni lidé rodí se svobodní a sobě rovní co do důstojnosti a práv.
2
Každý má všechna práva a všechny svobody, bez jakéhokoli rozlišování, zejména podle rasy, barvy, pohlaví, jazyka, náboženství, politického nebo jiného smýšlení, národnostního nebo sociálního původu, majetku, rodu nebo jiného postavení.
3
Každý má právo na život, svobodu a osobní bezpečnost.
4
Nikdo nesmí být držen v otroctví nebo nevolnictví; všechny formy otroctví a obchodu s otroky jsou zakázány.
5
Nikdo nesmí být mučen nebo podrobován krutému, nelidskému nebo ponižujícímu zacházení nebo trestu.
6
Každý má právo, aby byla všude uznávána jeho právní osob­nost/s­ubjek­tivi­ta.
7
Všichni jsou si před zákonem rovni a mají právo na stejnou ochranu zákona bez jakéhokoli rozlišování.
8
Každý má právo, aby mu příslušné vnitrostátní soudy poskytly účinnou ochranu.
9
Nikdo nesmí být svévolně zatčen, držen ve vazbě nebo vyhoštěn do vyhnanství.
10
Právo na spravedlivý a veřejný soudní proces.
11
Právo na to být považován za nevinného dokud není soudem prokázána vina.
12
Nikdo nesmí být vystaven svévolnému zasahování do soukromého života, do rodiny, domova nebo korespondence, ani útokům na svou čest a pověst.
13
Právo volně se pohybovat a svobodně si volit bydliště uvnitř státu. Každý má právo opustit kteroukoli zemi, i svou vlastní, a vrátit se do své země.
14
Právo vyhledat si před pronásledováním útočiště v jiných zemích a požívat tam azylu.
15
Právo na státní příslušnost. Nikdo nesmí být svévolně zbaven své státní příslušnosti ani práva svou státní příslušnost změnit.
16
Právo na svobodný vstup do manželství a na založení rodiny.
17
Právo vlastnit majetek, kterého nikdo nemůže být svévolně zbaven.
18
Právo na svobodu myšlení, svědomí a náboženství.
19
Právo na svobodu přesvědčení a projevu; toto právo zahrnuje právo vyhledávat, přijímat a rozšiřovat informace a myšlenky jakýmikoli prostředky a bez ohledu na hranice.
20
Každému je zaručena svoboda pokojného shromažďov
Uživatel_5361460
Ideologicky zaměřený článek k ničemu. Horší než za komunistů. Myslíte si, že to Seagala nějak poškodí ? Ne, jen to malé čecháčkovské podjebování, podlézání mocným. Přesně takhle psali komunistické noviny o chartistech. Kde je charta lidských práv OSN na které byla Charta - 77 postavena ? Svoboda projevu, svoboda vyznání ap . ? V současné době v pr...ly. Myslím si, že 90 % našich občanů ani znění charty OSN o lidských právech nezná.
Avatar - epr3
epr3
Ježíšku, pane Bucherte, co se tak alespoň jednou zkusit zamyslet. Ten vámi zmíněný raketou trefený kriminál, byl po střechu plný azovských krys, ach pardon, statečných obránců Mariupolu co se nikdy nevzdali, které před tím Rusové pracně vyšťourali z katakomb pod Azovstalem, kde se nesmírně statečně schovávali. Dalo jim to dost práce a nasazení, a azovce měli připravené k vytěžení (aby vypověděli o svých hnusných činech, kterých se dopouštěli na východní Ukrajině a aby se také dala určit míra zavinění jednotlivců), a posléze třeba také k výměně za ruské zajatce.
Proč by proboha chtěli ty zajatce takto idiotsky zabíjet? V té chvíli pro ně byli opravdu cenným zbožím. Daleko pravděpodobnější se jeví myšlenka, že je odpravili jejich vlastní soukmenovci hlavně proto, aby nežvanili o zločinech které od roku 2014 napáchali na východní Ukrajině a které by nejspíš vedly výše a v jejich světle, už by se Ukrajinci nemohli před světem stavět do role nespravedlivě ubližovaných bebíček.
Příčiny války na Ukrajině nám naše média nesdělují, podle nich se svět začal točit až 24.2.2022, jenže to není celá pravda a ona se jednou ukáže. I kdyby se mainstreamoví pisálkové ideologicky zaměřených kydů upsali k smrti.
Marcel Blafka
Putlerova homokláda je jen s přimhouřenýma očima podřadný herec. A herec je z podstaty LHÁŘEM za peníze.
Např. jako zdejší trollí účet Rasputin! Samozřejmě nahlášený!
Jozef Kolek
čo je pravda , nie je hriech
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Vidím, že pravda o Ukrajině přivádí proukrajinské příprckové dezoláty k zuřivosti.🙂
kosmos kosmos
Seagal je putlerova kuř.p.r c.k.a🤦jsem ho slyšel dezoláta a ty jeho pomatené kydy🤦