Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Konečná asi nezná pohádku o ruských jezinkách. Stanjura má plán, daně zaplatím radostněji

28 komentářů

Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Šmejdi z ANO, SPD, Stačilo a spousty obskurních pidiprojektů typu PRO, Motoristé či Přísahy jedou 24/7 těžce nenávistnou rétoriku a domnívají se, že se jim díky tomu podaří vyhrát ve volbách a pak se všichni usmíříme a potáhneme za jeden provaz. Ne, hoši a děvčata, takhle svět opravdu nefunguje. Současná vláda dělá spoustu chyb a některé ty chyby mě vytáčí k nepříčetnosti, ale rozhodně to není žádná katastrofa, rozhodně to není nejhorší vláda všech dob, jak s oblibou tvrdí Bureš a spol. Jsem schopen vyjmenovat několik vlád, které byly mnohem horší, včetně té minulé. Nebo jsme zapomněli, jak tu řádilo zaklekávací komando ministerstva financí? Zapomněli jsme na to, jak devastovala vláda tuto zemi v době pandemie? Zapomněli jsme na šméčka s rouškami za 700 korun kus? Zapomněli jsme na to, že jsme měli NEJHORŠÍ statistiky obětí pandemie NA CELÉM SVĚTĚ? Zapomněli jsme na naprosto nelogicky zašpérované okresy? Zapomněli jsme na to, že premiér Bureš a jeho ministr zdravotnictví (nevím, který to z těch pěti byl) odmítl z marketingových důvodů převážet lidi z chebské nemocnice do okolních bavorských nemocnic, které přetížené nemocnici v Chebu nabízely okamžitou pomoc a spousta lidí tehdy zbytečně zemřela? Asi jsme na tohle všechno zapomněli, když většina lidí naskakuje na marketing kuního ksichta... Já jsem s tím smířený, vezmu to na vědomí, nějak se s tím vyrovnám, ale rozhodně se "nevzdám" bez boje a rozhodně to té estébácké kreatuře nedám zadarmo...
tempter
@RASPUTIN Slušná většina občanů naštěstí už dávno ví, k čemu je tak akorát dobrý volební lístek komoušů. Použít a spláchnout....
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Jsem rád, že KSČM je zde zpět pro slušnou většinu občanů Česka. A ustrašené kvičení oponentů a jejich novinářských nádeníků tomu zabránit nemůže. 😎
King I
Konečná je princezna s rudou hvězdou na čele.
PEtr Tobes
@King I je to ruda vlastizradna svine, tak to je, ale evidentne se prave tato pozice casti nasi spolecnosti zamlouva, takze jsou to taky kolaboranti, ale ti tady byli vzdy a vzdy budou
Richard Šebesta
@bella. Lady Becket nechte si vaše rozumy. Já znám program rudé Hvězdy nad Bruselem buďte bez obav ! Kdo obhajuje rok 1968 jako správnou věc a falšuje stále dějiny třeba o Horákové a Píkovi a dalších a považuje odbjáře Mašiny za vrahy tak tomu hlas nedám jim pohrdám ! Asi tak.
bella.
Paní Bendová, redaktorko Reflexu !
Babiš je podle Vás finanční gauner, ale jedno mu upřít nelze, je to větší ekonom a byznysák, než učitel češtiny a dějáku Fiala. 😁
A pokud máte , paní Bendová ,majetek a pokud nemáte v hlavě naděláno a pokud tvrdě makáte 12 hod. denně , protože Vás to baví a pokud finančnímu trhu rozumíte, pak si majetek rozmnožujete a neplácáte se někde v Reflexu vděčná, že něco z toho co si myslíte ten plátek zveřejní! .
A jen pro Vaši info : Byznysák furt lepší, než Učitel.
------
Co se týče jezinek, pak jste asi přehlídla , že názorový ekvilibrista Pávek co nás straší Ruskem , plazí se před EU , NATO , Kolářem a ukrajinskými Azovci a Banderovci + jejich většinu dne ožralými " válečnými " uprchlíky ( uvozovky u slova válečný ! ) v EU rozprchlými si se svou kádrovačkou už stihl své 2 prstíčky ohřát, ba co víc , jsou oba uvnitř a jak lišky v kurníku plení náš rozpočet. A pan prezident Petr Pavel, řečený Pávek pěkně kecá! 👎👎👎
Jeho kancelář chtěla pro madam Pavlovou těch skoro 100 tis. natvrdo a obešli protokol !
Madam redaktorko, musíte sledovat dění víc, než jak vám káže Reflex a strana a vláda ve Strakovce.Já osobně jsem pro fakta a důkazy .
----
Konečná se mi líbí, s tím nic nenaděláte, zrovna tak jako Motoristé a Šlachta.
Vy se vemte za ruku s Krasomilou Nerudovou , výkvětem českého školství z neziskovek a žádám Vás, abyste se články o politice vůbec nezabývala.Jste dezinformační , jak Seznam.cz.
S úctou k pravdě Vám posílám odkaz na dopis prezidentské kanceláře 😁, kde je jasně psáno, jak Pávek lže.
Soap opera na Hradě a dopis kanceláře prezidenta:
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=v5pj­zYTTMN­U&ab_c­hannel­=Aby­bylo­jasno
tempter
@Richard Šebesta A nebo rudou sv.ni. Ale tu vlastně hrát nemusí, tou už dávno je.
Radek Kocvelda
@Uživatel_5734171 už jsem ti říkal blbe,vyser se na ty tvoje kecy.Fijalenkovi to už nepomůže.Vem si batoh a pojeď nám pomoc po povodních!
Michal Kelner
@Saša Krach to je v pořádku. Asi si víc nezaslouží. Stejně jako třeba Trikolora, PRO, Přísaha, socani, komunardi.....
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Radek Kocvelda
proč bych pomáhal lidem, kteří si zvolili Babiše, Bělicu a další koblihové vejlupky, kteří za půlku toho průšvihu mohou? Můj svět funguje jinak, budeš se s tím muset smířit...)))
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Babiš u mě skončil tehda nařízením povinného očkování pro všechny statni zaměstnance s platností od 1.2 2022!
To byl naprosto celosvětový unikát, když nepočítám prdlé rakušáky.
Naštěstí Válek to po svém zvolení utnul.
V té době jsem věděl, že Babiš není schopný, jen všeho schopný, jako jeho poddaní.
Michal Kelner
Máme demokracii, tak je fajn, že dezoláti můžou volit dezoláty a demokrati pro změnu demokraty.
Kremelská filcka Konečná má na své straně kremelské filcky a myslím si, že je moc dobře, že jich je tak málo.
Pavel Nyklíček
@bella.
Já mám jen jednu maličkost.
Babiš je výborný ekonom, dle vašich slov. Jak to, že dokázal za poslední rok spadnout jeho majetek o 53 miliard? Jde to vůbec?.
Druhá věc, proč nedokáže odbourávat své dluhy? V roce 2018 měl 42 miliard u 35 bank a nyní už přes 50 miliard?.
Prodal za 10 miliard mafru a stejně je v záporných číslech.
Nevyznám se v těchto velikých číslech, ale třeba mi jednou větou napovite, kde se stala ta chyba?
reproman
V devětaosmdesatým jsem byl proti. No ale asi jsme ty bolševiky vážně měli věšet.
Moc by nás teda nezbylo...
Asatin
Komunistka Konecna,bojovnice za lepsi socialisicke zitrky, by i za to padla.Tak ji to doprejem, nejlepe primo na drzku.
reproman
@RASPUTIN Slušná většina, co podle průzkumů nedá ani dvě procenta. Tomu říkám všelidová masa.
reproman
@bella. Drž hubu a vypadni, krávo.
Frank51482
Tak se nám nějaká Bendová vyslintala a možná budou i prémie.
giorgio287
Jistě. Víčka, nařízením imbecilů z brusele, přichycena k láhvi jsou strašně fajn, grýn a kůl. Sice se člověk při odtrhávání toho nesmyslu často pokecá obsahem láhve, ale bez odtržení by se nenapil nebo poranil ústa. To snad osobně vymyslela ta dutá hlava Uršula z Lejna ...
Saša Krach
Vše je relativní....ba i tato vláda.
A paní novinářka to nezmění....
😂😛😛😛😝
Saša Krach
Michal Kelner No pokud to srovnám ...volitelnost ....tak některé strany kolem pana Fialy jsou na tom stejně...😂
Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
Mírový plán Zeleného, americká vojska v Evropě se odsunou a náhrada budou ukrajinští vojáci. Jezinky jako jezinky, to se k nám vrátí i starosta Kyjeva Kličko.
Richard Šebesta
@bella. Když jsme u té češtiny, školák 1.třídy by diktát napsal určitě lépe než estebák Bureš. Já taky nesouhlasím se současnou vládou ale je komické číst vaše bludy ! Bureš je byznysák to jo věčně byl ve střetu zájmu trestně stihány za dotační podvod mimochodem už 7 let a další kauza o jeho daňových podvodech se rýsuje ve Francii. Nezastávám se ani Pavla i on má máslo na hlavě, to je bez diskuse taky bývalý soudruh a žádný podruh, to my víme. Já osobně jsem taky pro fakta , takže tady je máte.
bella.
@Richard Šebesta
Souhlasem s IQ Kinga jste se nenávratně shodil a nekritickým šílením nad Konečnou taky.Hájí Vaše zájmy.
Vám může být fuk., co bylo.Je jiná doba.
Zamrznutí v minulosti, bez řešení budoucnosti jsou vskutku jen IQ betonu co furt ječí , místo aby si ten program a názory nové Konečné pořádně prostudovali.
Nevím co chcete, ale zjevně moc flexibilní nebudete.
King I
@Richard Šebesta chápu😬
Richard Šebesta
@King I Teď s tebou souhlasím Kingu. Mohla by hrát i rudou svingu.
Richard Šebesta
Ministr demoliční a válečné vlády Stanjura má plán ! Doufám,že ne válečný a doufám že konečný a poslední pro tuto nenáviděnou vládu. Paní redaktorko vy máte vždy vtipné repliky kolik že má tato vláda důvěru 20 nebo 2 % ? Nevíte ?