Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Okamura před branami Strakovky. Jak si strany rozdělí vedení krajů?

22 komentářů

RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jan Macharacek
I když by měl být před branami věznice, splňuje "podmínky "vlastizrady". Titulek článku, tedy jaksi ehm...
giorgio287
@Jan Macharacek
Pokud máte na mysli vlastizrádce a říšského protektora Reinharda Fialu, souhlasím. Nicméně vlastizrádci nemají ve vězení co dělat - patří na popraviště.
Miroslav Rys
Pitomio je leda tak před bránou Lunatic Asylum. Tam patří. Ačkoli o Poeovi to kopyto nikdy ani neslyšelo 😸😀
jerryx
@Miroslav Rys Vy čtete Poa? Já myslel, že jenom bruselské směrnice.
Miroslav Rys
@jerryx V originále. To, že jsi postiženej Bruselem (dle vzorce "mám se blbě a mohou za to ti tam, ti jiní!"), říkejme tomu obsese, když už ne paranoia, za to my tu nemůžeme 😸
jerryx
@Miroslav Rys Já se nemám blbě, to tvrdí P.R. agentura, co si vláda najala, že všichni jejich oponenti jsou frustrovaní.
jerryx
@Miroslav Rys Vůbec tu nebrečím, naopak ze všech těch dnešních papalášů mám srandu , ale to Vy s nulovým smyslem pro humor nemůžete pochopit. Nikdy jsem tady taky netvrdil , že jsem odvážný ale za covidu , když jsem se stavěl proti Babišovi a hádal jsem se s ním o otevření škol, tak jsem ty zaryté antibabišovce a odvážné lidi kolem sebe nějak neviděl. Nevím, co se Vám stalo, ale tímhle to nevyřešíte.
Miroslav Rys
@jerryx Poea. Jsem nerad, když mým oblíbeným básníkům někdo przní jména.
jerryx
@Miroslav Rys Tak vzdělaný a tak málo vychovaný. Zajímavé.
Miroslav Rys
@Miroslav Rys Jak jsi vychovaný ty?? Abys tu dennodenně brečel jako stará dorota?? To tví rodiče vychovali pěknou srágoru. Kdyby kolem tebe za války jenom přešel gestapák, nadělal by sis do gatí. Ale spíš bys podepsal. Jako Čurda nebo Gerik. Ordnung muss sein, nicht wahr?? 😖👏
Jan Macharacek
@jerryx Vy čtěte zas kremelské
směrnice ,što,taváriš?
jerryx
@Jan Macharacek Neposlouchejte pořád toho Foltýna, má to na Vás špatný vliv. Vůbec se tu Ruskem nezabývám. 😁
Uživatel_5734171
Okamura má politiku jako čistokrevný byznys. Michal Horáček ho nazval komerčním nacionalistou a to je dokonale výstižné. Minulou stranu (Úsvit) Okamura úspěšně vytuneloval, prostinkým trikem, kdy fakturoval straně fiktivní služby v řádu milionů. Nyní to dělá již sofistikovaněji, i když pods*** je pořád stejná. Okamura prostě a jednoduše říká to, co chce desetina populace slyšet. Především pak "boj" proti migrantům, i když Okamura sám je pochopitelně migrant, ale absurdita je to poslední, co jeho voliči řeší. Podobně jako "boj proti islámu", přičemž Okamura podnikal s Afghánci. Stejně tak jsou komické útoky Okamury na socany, přičemž Okamura byl velký kamarád s Davidem Rathem a byl napojen na peníze Středočeského kraje a dnes má ve svém hnutí SPD víc socanů, než sedí v Lidovém domě. Nebožtík Bašta byl dokonce ministrem za socany, stejně jako europoslanec za SPD David nebo mamlas Foldyna a další. Recyklování socanů je zjevně Pitomiův koníček.
Problém SPD není v tom, že by to byla nedemokratická strana a tudíž pro koaliční vládnutí nepoužitelná. Ten problém je v programu, protože pilířem SPD je vystoupení z EU a NATO. Aby bylo jasno, já na tom nevidím nic špatného, politická strana na to má právo, naše členství není posvátná kráva, ale pro JAKOUKOLI koalici je tohle závora. A je jedno, jestli tu koalici bude dělat s Okamurou Bureš nebo někdo jiný, vždy to narazí na absolutní nekompatibilitu. A to oboustranně. Okamura by těžce vysvětloval voličům, že je 4 roky ve vládě a dál jsme v obou organizacích a nezměnilo se na tom ani písmeno...
jerryx
@Uživatel_5734171 Já s Vámi absolutně souhlasím, problém je, že Fiala říká lidem , co nechtějí slyšet.
lug70
Je čas dát šanci Okamurovi a ne furt volit recykláty z provařených zkorumpovaných stran ODS, KDUČSL, STAN, TOP09 i ANO. S Okamurou v čele sněmovny to horší než teď být už nemůže.
King I
@lug70 proruská svi ně má nárok na jedinou šanci – když jí dáme náskok, než vypustíme psy.
Uživatel_5734171
@lug70
právo volit a být volen... Jinými slovy, tu šanci mu dej... Já mu tu šanci nikdy nedám. Takhle jednoduché to je...
Miroslav Rys
@lug70 Je čas Pitomia srovnat klackem. Ale chápu, frekventantům zvláštních škol, lemrám, netáhlům a frustrátům ze svého hnití na světě se tenhle pazneht může jevit zajímavým 😸😀
jerryx
Strašit Okamurou je nesmysl, je to standardní populista, dělá to jen proto , aby se sám měl dobře. Některé rozumné názory na něj prostě zbyly , protože ty strany, které se nevím proč označují za demokratické, opakují jen to, co mají povoleno z Bruselu. Jak porazit Okamuru? Jednoduše, dělat dobrou politiku. Ale to lidi jako Fiala , Rakušan ani Výborný neumí. O paní Pekarové ani nemluvím, ta ani neví, co to politika je.
Miroslav Rys
@jerryx Proč se označují za demokratické? Protože tady můžeš blejt své bludy o sto pryč. Tatrmane 😶‍🌫️😀
jerryx
@Miroslav Rys To díky Havlovi, určitě ne Pavlovi. Ten ani neví, co to vlastní názor je. 😄