Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Okamura před branami Strakovky. Jak si strany rozdělí vedení krajů?

5 komentářů

King I
@lug70 proruská svi ně má nárok na jedinou šanci – když jí dáme náskok, než vypustíme psy.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@lug70
právo volit a být volen... Jinými slovy, tu šanci mu dej... Já mu tu šanci nikdy nedám. Takhle jednoduché to je...
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Okamura má politiku jako čistokrevný byznys. Michal Horáček ho nazval komerčním nacionalistou a to je dokonale výstižné. Minulou stranu (Úsvit) Okamura úspěšně vytuneloval, prostinkým trikem, kdy fakturoval straně fiktivní služby v řádu milionů. Nyní to dělá již sofistikovaněji, i když pods*** je pořád stejná. Okamura prostě a jednoduše říká to, co chce desetina populace slyšet. Především pak "boj" proti migrantům, i když Okamura sám je pochopitelně migrant, ale absurdita je to poslední, co jeho voliči řeší. Podobně jako "boj proti islámu", přičemž Okamura podnikal s Afghánci. Stejně tak jsou komické útoky Okamury na socany, přičemž Okamura byl velký kamarád s Davidem Rathem a byl napojen na peníze Středočeského kraje a dnes má ve svém hnutí SPD víc socanů, než sedí v Lidovém domě. Nebožtík Bašta byl dokonce ministrem za socany, stejně jako europoslanec za SPD David nebo mamlas Foldyna a další. Recyklování socanů je zjevně Pitomiův koníček.
Problém SPD není v tom, že by to byla nedemokratická strana a tudíž pro koaliční vládnutí nepoužitelná. Ten problém je v programu, protože pilířem SPD je vystoupení z EU a NATO. Aby bylo jasno, já na tom nevidím nic špatného, politická strana na to má právo, naše členství není posvátná kráva, ale pro JAKOUKOLI koalici je tohle závora. A je jedno, jestli tu koalici bude dělat s Okamurou Bureš nebo někdo jiný, vždy to narazí na absolutní nekompatibilitu. A to oboustranně. Okamura by těžce vysvětloval voličům, že je 4 roky ve vládě a dál jsme v obou organizacích a nezměnilo se na tom ani písmeno...
lug70
Je čas dát šanci Okamurovi a ne furt volit recykláty z provařených zkorumpovaných stran ODS, KDUČSL, STAN, TOP09 i ANO. S Okamurou v čele sněmovny to horší než teď být už nemůže.
jerryx
Strašit Okamurou je nesmysl, je to standardní populista, dělá to jen proto , aby se sám měl dobře. Některé rozumné názory na něj prostě zbyly , protože ty strany, které se nevím proč označují za demokratické, opakují jen to, co mají povoleno z Bruselu. Jak porazit Okamuru? Jednoduše, dělat dobrou politiku. Ale to lidi jako Fiala , Rakušan ani Výborný neumí. O paní Pekarové ani nemluvím, ta ani neví, co to politika je.