Komentáře
Frantisek Najman
3
My nemáme žádné právo napovídat občanům USA jak si mají vyřešit svou situaci, stejně tak ale nemáme právo napovídat občanům Doněcka, Luhanska a Krymu jaký statut by měli požadovat. V demokracii rozhoduje většina občanů, v totalitě skupina vládnoucích politiků.
Přejít do diskuze
King I
@giorgio287 každý volič se prokazuje k občanství Spojených států amerických při registraci k volbám. Pak mu teprve bude vydán nebo zaslán hlasovací lístek. Máš v tom bordel.
giorgio287
Liberální fašisti (krycí název Demokraté) cinkli minulé volby a díky tomu je senilní loutka děda Bajden prezidentem. Osvědčilo se, tak to letos chtějí zopakovat. Proto nechtějí připustit, aby každý volič prokázal, že je občanem USA.
Takto se usvědčit z podvodu - to nevymyslíš!
Takto se usvědčit z podvodu - to nevymyslíš!
Andrew Shob
Kazdy idiot vi, ze Demokrate ve volbach podvadi. To neni jako v Evrope, kde musite u voleb prokazat totoznost. V USA proto casto voli ilegalni migranti, coz masivne Demokrate zneuzivaji. Republikani to desitky let toleruji. Ale v roce 2020 to Demokrate opravdu prehnali.
Zavedli korespondecni volbu pro vsechny volice (nejenom pro ty ze zahranici) a praktiky typu "ballot harvesting" (jeden clovek muze vyzvednout volebni listky svych sousedu) a "ballot curing" (opravovani neplatnych listku po volbach). To vsechno vyrazne zvetsuje prostor po podvadeni, coz se potom take masivne delo.
Je naprosto evidentni, ze Donald Trump v roce 2020 s prehledem vyhral a Biden neni legitimne zvoleny prezident. Dokazuji to vsechny mozne statistiky od volebni ucasti, pocty udevzdanych listku, bellwether counties atd.
Zavedli korespondecni volbu pro vsechny volice (nejenom pro ty ze zahranici) a praktiky typu "ballot harvesting" (jeden clovek muze vyzvednout volebni listky svych sousedu) a "ballot curing" (opravovani neplatnych listku po volbach). To vsechno vyrazne zvetsuje prostor po podvadeni, coz se potom take masivne delo.
Je naprosto evidentni, ze Donald Trump v roce 2020 s prehledem vyhral a Biden neni legitimne zvoleny prezident. Dokazuji to vsechny mozne statistiky od volebni ucasti, pocty udevzdanych listku, bellwether counties atd.
Jindřich Zapletal
USA si zaslouží, co dostanou. Z takového celoživotního podvodnického kašpara si udělat kult a donekonečna po něm opakovat podvodnické lži, za to prostě zákonitě musí přijít trest.
Měli v Texasu předvolební debatu, oba pánové byli 6. ledna 2021 v Kongresu jako zákonodárci, jeden usilovně tvrdí, že se tam "nic nedělo". Druhý na to, já jsem vás viděl, schovával jste se v kumbálu na kancelářské potřeby. Odpověď zněla, nic se tam nedělo. U blbejch na dvorku hadr
Měli v Texasu předvolební debatu, oba pánové byli 6. ledna 2021 v Kongresu jako zákonodárci, jeden usilovně tvrdí, že se tam "nic nedělo". Druhý na to, já jsem vás viděl, schovával jste se v kumbálu na kancelářské potřeby. Odpověď zněla, nic se tam nedělo. U blbejch na dvorku hadr
King I
@Frantisek Najman Solidní salát... Deyl nám dál obsah, který by měl být v sekci Super Super Premium a ty se takhle ztrapníš.