Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Kdyby se volilo i v Praze, krajské volby mohly skončit plichtou. Čeká nás velká předvolební válka

7 komentářů

Uživatel_5542819
Kdyby - chyby !
jerryx
Myslím, že se bude opakovat situace z roku 2018, kdy absolutní prázdnota i drzost loutky Drahoše ( nebo spíš jeho loutkovodičů) přiměla spoustu Zemanových odpůrců hlasovat pro
,,Zlého dědka z Vysočiny.", jak ho kdysi vtipně nazval M. Putna. Tak teď to taky hodí Babišovi s odporem spousta jeho odpůrců , jen aby se zbavila toho ,, Kabinetu hrůzy profesora Fialy."
Avatar - adamhoubar
adamhoubar
@jerryx Mně nepřijde moc logické, pokud někomu vadí Fiala, volit kvůli tomu Babiše, který svou neschopnost za Covidu prokázal už dostatečně. Měli jsme skoro nejvyšší počet mrtvých na počet obyvatel, a přitom nadělal obrovské dluhy, aniž by většina z toho, co si půjčil, šla na skutečné kompenzace pro postižené. Ve skutečnosti ty peníze rozházel na nákup svých voličů. Okradl budoucí důchodce (dnešní pracující), protože bez náhrady zrušil penzijní reformu. Každý den deset tiskových konferencí ve stylu "odvolávám, co jsem slíbil, a slibuji, co jsem odvolal" – chaos nad chaos. Ano, přišel covid, ale nezvládl to. Tahle vláda měla na krku nejen covid, ale i válku ve spojení s obrovskou energetickou krizí a navrch ještě povodně. Přesto to nějak zvládli. Kdyby vládl Babiš, jsme doslova v průšvihu.

Takže já rozhodně Babiše volit nikdy nebudu, protože na rozdíl od vás moc dobře vím, že může být mnohem hůř.
Papanikula
@adamhoubar proč lžete

ja rozhodně Babiše volit budu nebudu volit lháře a podvodníka Petra Fialu. Petr Fiala je Absolutně nesoudnej asociální mimoň, pro normální život nepoužitelný a zcela mimo realitu...Bruselsky a zbrojarský fialovy čoklik vam vyhovuje? Diky za migranty od 2026. 30% kumulovanou inflaci, 20 % propad realnych mezd a nejdražší elek­trinu😆­✌️fi­alov­ci.Ch­ci dotáhnout změny, chtěl bych mít ještě druhé období, říká Fiala
Proboha jenom to už ne. Včera bylo pozdě a pokud nechceme být vymetená republika ještě více než dnes, tak ODS už nikdy. Voliči jsou nepoučitelní, protože po revoluci jsme to už jednou zažili. Nic nám nepatří a u nás žádná investice. A to nemluvím o tom, že přes čtyři tisíce firem za rok skončilo a další se stěhují ven.
No to je od něj drzost, jak chce vyhrát, když důchodce okrádá a to tak, že jim penze klesají o 6,5% ročně ( pro nechápavé dodávám , že se jedná o reálnou hodnotu penzí) všem zvyšují daně a podílí se na drahotě a naší levnou elektřinu prodávají do zahraničí a nám jí draze prodávají a ještě si k tomu přidají a co je nejhorší ? Sobě so přidávají a že to nejde změnit je to tak v zákoně atd. . Zákony dělají politici včetně ústavy a tak stačí jeden den a vše se může změnit a do měsíce je jasné. Jenže není vůle a nás mají za hovězí dobytek mužského pohlaví bez koulí !!tenhle patlogický lhář a sebestředný narcis dopadne ve volbách jak "sedláci u Chlumce". On by chtěl vládnout ještě další mandát... 🤣🤣🤣... on je stále mimo realitu a je otázkou, jestli je s tou jeho mozkovnou vše v pořádku... pochybuji, že je opravdu zcela zdráv!

Vždy musí být někdo nejlepší a někdo nejhorší,pak je to vše mezi tím. A tenhle bezcharakterní teoretik, který postrádá mužské vlastnosti a rysy,se bezkonkurenčně zhostil postu nejhoršího premiéra ČR v historii.. Gratulujeme
jerryx
@Papanikula A víte, že Fiala v roce 2014 mluvil o EU stejně jako já? A jeho dnešní příznivci mi nadávají, když dneska píšu totéž, co říkal on před 10ti lety. To je absurdní jak podle Havla. Jednoduše- Fiala obrátil a Babiš obrátil. Teď je protibruselský Babiš a proti těm eurobolševikům , co nás ženou do katastrofy, je nutné jít třeba s čertem.
Avatar - adamhoubar
adamhoubar
@Papanikula Pokud budete volit Babiše s tím, že Fiala je lhář a podvodník, moc to smysl nedává. Babiš například lhal v kampani ke krajským volbám, když tvrdil, že vrátí to, co prý Fialova vláda ukradla lidem. Opravdu tomu věříte? Mně třeba Fialova vláda nic neukradla, ale hlavně mě okradla vláda Babiše – konkrétně o důchod, který nedostanu, protože zrušil bez náhrady důchodovou reformu. Současný systém zkrátka nebude mít prostředky na to, aby mi v budoucnu důchod zaplatil, až na něj budu mít nárok. Současná vláda se to snaží trochu korigovat, ale Babiš dle svých slibů všechno zase zruší, takže mě okrade podruhé.

Ale dobře, hypoteticky připusťme, že Fialova vláda nějaké lidi okradla (i když si nedokážu představit, o co konkrétně). Vy opravdu věříte, že Babiš bude v krajích něco z toho vracet? A pokud tomu věříte a ono se to nestane, budete pak nadávat na Babiše stejně, jako teď nadáváte na Fialu?
jerryx
@adamhoubar A přitom taky opakujete jeho verzi, že papaláš - medicínský diletant svými stupidními opatřeními zachraňuje nebo nezachraňuje životy. O covidu snad něco vím a byl jsem tehdy s Babišem v kontaktu. Neměl jsem šanci, ono těm politikům přijde střízlivý postoj moc nudný. Lékaři- psychopati a ti, kteří na tom chtějí jen vydělat jsou totiž stejní jako politici, hrají roli zachránců lidstva. Ano, zavřením republiky Babiš způsobil obrovské materiální škody i škody na zdraví. Kšeftaři s testy málem položili zdravotnictví, prevence šla stranou. Ale Fiala hlasoval pro Nouzové stavy. A přitom nakonec covid chytil téměř každý. A druhá část otázky, Fialovy vlády se musíme po volbách nutně zbavit, protože poslouchá Brusel na slovo a pak snad vznikne solidní opozice k Babišovi bez podpory Sorose a jemu podobných.