Filmy a seriály

Zpět na článek

Forrest Gump slaví třicátiny. Všimli jste si při sledování těchto skrytých filmařských detailů a vtípků?

5 komentářů

Ringhofer
Vynechám jakékoliv oslí můstky směrem k politice. F.G. je film, který mi dal a dává hodně dobrého. Zde pospané detaily jsou novým impulsem k tomu, abych si film užil ještě jednou.
Pozn.: že má Tom bráchu Jima jsem dosud nevěděl. Ale že mi na běžícím F.G. něco trošičku nesedí, to je taky pravda. Ten rozdíl je patrný při srovnání scény ve vietnamské džungli (běží G(NMI)F 2/47- běží jako Tom Hanks) se závěrem běhu F.G. v Utahu (F.G. Point- neběží jako Tom Hanks).
Jo, a taky by se - podle mého soudu - hodilo připomenout Vlad. Dlouhého a jeho dabérské umění. V české verzi je stejným tahounem filmu, jako Tom Hanks ve verzi orginální.
Muffik
@Ringhofer
Souhlasím, ten dabing je fakt super, nejen Dlouhý, ale třeba i Jakub Konečný/Bubby.
Pavel Nyklíček
Forest gump byl filmový všeuměl.
To kupříkladu takový náš český Forrest Bureš alias kuni ksich mi také připadá jako všeuměl.
Řídí stovky firem, řídí politickou firmu, řídí složky na konkurenci, řídí podsvětí politických stran, jako všestranný sponzor, řídí kamion na mýtincích, řidil tuto zemi a chce to zopakovat, řídil covid a zachránil tisice mrtvých, řídil advokáty u soudních procesů a opět řídit bude, řídil převody majetků ve Francii, řídil vydírání zemědělců, řídil kampaně, řídí dávkování svých pravidelných léků a už neuřídil manželku se kterou se do dnes nedokázal ani rozvést.
Věřím, že dobře řídí i svou stolici a svůj tří hodinový spánek...👌
On je vlastně uřízen, možná už i vyřízen....
Biologické hodiny týkají. Tik tak, tik tak, tok tak, tiik tak...Andy zastav. Ještě je čas.
Muffik
@Pavel Nyklíček
Výborně, dokázal jste opět narvat svého Bureše v debilním komentáři do další nepolitické diskuze. Odškrtněte si splněný úkol a jděte ... klidně spát.
Pavel Nyklíček
@Muffik
Když on je ten Bureš tak sladký, že pohled na něj je jak čumět přes výlohu do cukrárně.