Komentáře

Zpět na článek

Lidovecká volba: Jurečka končí, Výborný uspěl jen napůl a hlavním poraženým je kverulant Čunek

7 komentářů

PEtr Tobes
tak lidovci jsou v krizi uz dlouho, to neni zadna novinka. jestli se zachrani, tezko rict, ale ze by je zachranil zrovna Cunik, bezpaterni radobykonzerva, ktera se spoji klidne s buresem, cimz se ani moc netaji, nebo s kymkoli jinym, hlavne aby byl u lizu, tak to asi tezko..takze reseni dobre asi nebylo k dispozici, ale mohlo to byt jiste i horsi
Jan Ráž
Ano vyhrál u Lidovců pragmatismus a strach z toho, že by si současní lidovečtí poslanci museli hledat zaměstnání, kdyby opustili SPOLU.
Nechme se překvapit jak se bude Fialův projekt SPOLU tvářit před volbami , kdy se uvnitř začne tvrdě bojovat o pořadí na kandidátce a zejména v ODS to kvůli tomu začne pořádně vřít. A také bude zajímavé sledovat jak to dopadne s podporou Fialy po prohraných volbách, kdy se na funkce nadržení vlčáci z ODS nedostanou do Sněmovny, protože se tam místo nich, díky Fialovi, dostali bafuňáři z TOP09 a Lidovců, kteří by si jinak o Sněmovnu ani neškrtli.
Jeli
Naivita a zbožné přání autora - článek napsaný přesně pro podporu těch co zradily idee své strany a pro koryto udělají vše.
jerryx
@Jan Ráž Jelikož lidovce opustili už skoro všichni voliči a TOPku to brzo čeká, kroužkování moc nehrozí. Spíš hrozí paradox, že SPOLU s Fialou získá míň hlasů, než by získala ODS bez Fialy sama.
lug70
První zahraniční cesta nového předsedy bude jistě kousek od nás na západ se bratříčkovat se sudetskými nácky a převzít si od nich instrukce a možná nějaký metál za "sbližování". Benešovy dekrety ještě zrušeny nebyly, takže kolaboranti z KDUČSL s bývalým dvorním pucflekem tlustého nácka Posselta, dnes premiérem Fialou mají co dělat aby to stihli než vypadnou ze sněmovny.
Jozef Kolek
sezemsky - VUML
jerryx
Gratuluji, to je článek, za který by se nemuseli stydět ani normalizátoři v roce 1969. Přiznám se, že mi Čunek moc nesedí, ale přesto byl pro lidovce poslední šancí. Takže co z článku pana Sezemského vyplývá? 1. Politická strana nemusí zastupovat ty, co má v názvu, tedy křesťany. To je zpátečnictví. 2. Nemusí mít taky žádné voliče, stačí papaláši, loajální Bruselu a Fialovi 3. Sliby se nemusí plnit , stačí loajalita k Fialovi a Bruselu. Pan Sezemský chce lidovce, co budou kývat progresivistům a nebudou moc chodit do kostela.A když už, tak na Halíka. Tam nehrozí, že by se nakazili nějakým zpátečnictvím, jako je například podpora rodin.