Komentáře

Zpět na článek

Katastrofa na pokračování aneb Zelenského nevítězný plán versus lži vraha Putina o mírových jednáních

24 komentářů

Jiosef Tyl
@Frank Dry / poukazovat na to co dělali Ukrajinci za Porošenka, je stejné jako poukazovat na to co dělali ukrajinští vojáci pod vedením sovětského svazu!
PEtr Tobes
@Frank Dry je to spravne oznaceni, diktator putin je masovy vrah, a on je zodpovedny za konflikt na ukrajine, a to uz od roku 2014, odkdy tam jezdi jeho vojaci v tancich na tzv. "dovolenou", kdyby je tam neposilal, tak je davno klid a mir, ale je to jeho rozhodnuti a jeho odpovednost a jednou na to ten smejd dojede...uz aby to bylo!
Jiosef Tyl
@jerryx víš proč to stojí za * protože existují lidi jako ty!
Frank Dry
Dost hloupé označení "vraha Putina". Pokud vezmu archivní vydání Reflexu tak jako první začali v roce 2014 a následujících vraždit Ruské Ukrajince Ukrajinští Ukrajinci pod vedením Porošenka a posléze Zelenského a nebo že by tenkrát Reflex lhal ????
jerryx
@Audit Audit Porošenko byl především idiot a obdivovatel antisemitského primitiva Bandery. Chtěl se stát novým Lukašenkem, jenže demokracie na Ukrajině už přece jenom zapustila kořeny.
Jozef Kolek
@Jiosef Tyl slabo, bez logiky
jerryx
Ano, něco takového si myslím, na nějakou výměnu území za mír teď Putin nepřistoupí. Chtělo by to vyměnit už unavujícího zeleného komika, ale bohužel v téhle situaci nejde na Ukrajině uspořádat volby. Vytahovat nějakou 30 let starou smlouvu, kterou druhá a silnější strana nerespektuje, nemá smysl. Je to cár papíru. A správně napsáno, rusifikace postupuje a ti co tam žijí, by už zpátky nechtěli. My jsme se chovali za 1.republiky k německé menšině stejně hloupě, jako Ukrajinci k té ruské a doplatili jsme na to. Byly k tomu důvody, ale udělat si na vlastním území pátou kolonu není rozumné.
Richard Šebesta
@Audit Audit To je slovo do pranice co na to NATOHUJEŘI ? Nic nějak jim to neštymuje !
Richard Šebesta
@jerryx Ano to já také ne. Ale někteří natohujeři mají vymyté mozky jako s. Tyl.
Petr Klíma
Byl to pěkný podraz, to Budapešťské memorandum. Garanti by se měli chytit za nos. Hned po Krymu měla přijít z jejich strany důrazná protiakce. Ale bohužel, Západ se opět zachoval zbaběle, my už jednu zkušenost s nimi máme z Mnichova 1938. Takže je to tam, kde to je - v pr**li.
giorgio287
@jerryx
Vždyť Ukrajina vítězí - komik je v kokainovém rauši už za Bajkalem 🤣🤣🤣
PEtr Tobes
@Pavlína Klimešová pekne si notujete, kolaboranti a papouskujete lzi kremlu. to, ze za valku nese hlavni odpovednost zlocinec a masovy vrah z kremlu vam evidentne vubec nevadi, prave naopak, vam se to libi, coz je sice naprosto zrudne a vlastizradne, ale takovi lide u nas proste ziji, a vy mezi ne patrite, sami jste se prihlasili
Pavlína Klimešová
@giorgio287 Hezké, uhodil jste hřebík na hlavičku, kéž by se tak stalo a svět by si oddechnul od toho blázna.
Pavlína Klimešová
Nejvyšší čas, aby konečně někdo z Ukrajinců poslal banderovce Zelenského do věčných lovišť i s tím jeho nebezpečným Vítězným plánem. Jeho snaha vlézt do Nato, aby zatáhl svět do 3.světové války, je jasná. Je horší jako byl Hitler. Svoji roli herce předvádí dnes a denně, leze do všech uskupení a otravuje jeho členy, leze tam bez pozvání, je jen zarážející, že ho dávno neodehnali. Je nebezpečím nejen pro Evropu, USA,ale i pro samotné Ukrajince.
giorgio287
Ruské vítězství není žádná teorie.

Válka skončí, až UA vyhlásí neutralitu (což měla do roku 2025 v ústavě), zaváže se nebýt v NATO uzná nové hranice.

Jak prosté, milý Watsone.

Otázka je, zda banderovec Zelenský stačí zdrhnout na soukromý ostrov, koupený z nakradených prachů, které mu z našich kapes posílali pičusové typu Fiala, nebo si ho sami ukrajinci odstřelí...
jerryx
@Jiosef Tyl No to je zajímavé, kdybych neexistoval já a mně podobní, tak by zelený komik už dávno porazil Rusko svými fantasmagoriemi. Zajímavá myšlenka, netušil jsem , že se dá válka vyhrát opakováním nesmyslů.
Audit Audit
@PEtr Tobes = středa 14.10.2015 Kyjev - den obránce Ukrajiny - výstava zaslané vojenské techniky ze státu EU na Ukrajinu. Banderovské vlajky a výzvy k vraždění Ruského obyvatelstva na východě. Mám cca 200 fotek.
Audit Audit
Porosenko.byl odsunut a dodán ambiciózní komik. Porosenko neměl zájem vést zástupnou válku za USA a EU. On je podnikatel, který dnes krachuje díky této válce. Jeho čokoládová firma Roshen je na mizině.
Avatar - epr3
epr3
@Jiosef Tyl A od kdy je pravda to, co píšou dnes? V roce 2014 ještě Reflex pravdivě informoval o událostech na východní Ukrajině. Najdi si články Jaroslava Šajtara, pořád tam ještě jsou, včetně fotografií těch hrůz, které tam páchali ukrajinští náckové.
Avatar - epr3
epr3
@PEtr Tobes ....za valku nese hlavni odpovednost zlocinec a masovy vrah z Kyjeva.
Tobesi, doplň si faktické vědomosti z nezávislých zdrojů. Kdyby ukrajinští náckové osm let nevysírali, neterorizovali a nevraždili na východní Ukrajině, žádná válka(nebo SVO, jestli chceš) by nebyla.
Richard Šebesta
Autor má pravdu konec války je v nedohlednu a plán Zelenského na vítězství je absurdní od počátku do konce. To začínají tvrdit nebo se vyjadřují v podobném duchu i lidé které nikdo nemůže podezírat ze sympatii k Putinovi jako třeba náš známy generál Šedivý. Mimochodem řeči o členství Ukrajiny v NATO které vede i nový šéf NATO plus taky Zelenskyi jsou rovněž mimo mísu z několika důvodu. Např.existují minimálně tři země NATO které by za současné situace k tomu nedaly souhlas. Jde o známé trio (TMS). Nicméně může se stát že při vyjednávání o mírových podmínkách toto může být nějaká cena za něco tedy nějaký kompromis ale to je zatím pouze pouhá teorie bez reálných kontur.
King I
@Pavlína Klimešová Teď si uděláme malý pokus: za Zelenský si dosaď Klimešová, za NATO si dosaď diskuze Reflexu. Co ti vyšlo?
King I
@giorgio287 tak on už má nově i ostrov... Vy Dezoláti jste čím dál tupější. Ukrajina nikdy v ústavě neutralitu neměla, ty *kre**e.
Jiosef Tyl
@Frank Dry ne vše co píšou média musí být pravda a nemůžeš se proto o to opírat musíš také přečíst sem tam něco jiného.