Komentáře

Zpět na článek

Volby v dezinformační palbě Kremlu. Moldavsko rozhoduje o cestě na Západ

18 komentářů

lug70
Západ vyždímal nás do mrtě, Slovensko a další země bývalého východního bloku a potřebuje na ždímání další kolonie, které by ještě mohl poštvat proti Rusku. O nic jiného nejde. http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=85Jt-ir5cXo
bella.
Pabe Bucherte,
Evropská unie je pochybná kotva států, které jsou na dně a samy si nedokázaly, byť svobodu tam mají vybudovat kvalitní budoucnost.A tak se řítí parazitovat na výdobytku lidí v EU.
A v EU jsme i my, kdy Merkelová a spol. měla výhrady a kdy nyní nám mohou ruce líbat.Jediný z Východu pracovitý, kvalifikovaný v oborech , které EU potřebuje , očkovaný, hygienicky na vysoké výši, kulturně vyspělý národ jima tam maká a díky Fialovi nyní a Pávkovi z Hradu dělá blbce.
Za to, aby byl v EU platí nemalé desátky.
Jenže na to kolik toho svou stabilitou, bezpečností, hlavně pak vysokým ratingem pro EU jistil dostává setsakra málo a za vlády Fialy a Pávka ani na ty Ukrajince nic !
Moldávie a Ukrajina jsou 2 národy, resp. státy které si na vstup hodně dlouho počkají.
Na Ukrajině mají bordel v hospodářství a není jasné, jaký režim tam bude, Zelenského už nyní berou na Západě jako diktátora a Moldávie se vcelku jeví jako jedna velká rómská krajina a se svým nic vzděláním a chudovou a mentalitou si počkají také.

Rusko se samozřejmě musí obávat, protože tím pádem, až tihle nepřínosní ( pro nás ) outsideři , pro USA a Západ přínosní svým územím země Moldavsko + Ukrajina v EU budou bude mít Rusko USA i s NATO za plotem.A to nechce nikdo kromě Černochové, puty Čaputy, Pávka a Nutelly !👎️
Asi tak, pane Bucherte!
Vstupem UA a Moldávie si už teď vyřizujte pas do Ruska .
Avatar - epr3
epr3
Podle pohádky Járy Cimrmana "Jak chudák do ještě větší nouze přišel". Moldavsko, podobně jako my po mediální masáži, strčí hlavu do oprátky, a "dobrovolně" se stane další východoevropskou kolonií tzv. Západu. Bravo.
King I
@epr3 přestaň psát kraviny, děláš ze sebe ještě většího blbce
Uživatel_5542819
Krajina, ktorú ukradol Stalin Rumunom ...
jerryx
Jestli po těch letech ještě nějaká EU bude, současná EK ji svou blbostí a arogancí přivede ke krachu
Pavel Nyklíček
Výdaje Ruska jsou tak enormní, že příjmy do státní pokladny musí zákonitě být velmi velmi pozadu těmto výdajům na informační boj a hlavně na válku.
Pár let může každý stát světa jet na této vlně, ale logicky musí přijít doba, kdy opět Rusku dojdou finance.
Stoletá historie vedení ruských válek se opakuje.
Proti Rusku stojí již tradičně západní kapitál, který potřebuje expandovat aby přežil.
Západ živí válku tak, aby ještě pokračovala. Na konci bude slabé Rusko, které zas západní kapitál přivítá a začne s ním spolupracovat. Jenže už mnohem výhodněji.
Jen vyděržat pioner.
jerryx
@Pavel Nyklíček Teď ,co je dražší. Válka nebo Green Deal?
Uživatel_5542819
@Pavel Nyklíček Ale to si už myslel aj Napoleon ! Kde bude Rusko neviem, ale viem, kde je už dnes ekonomicky EÚ . Je v prd.l.
bella.
@Pavel Nyklíček

dotaz:
kdy naposledy došly Rusku peníze, když říkáte cit . " opět Rusku dojdou finance."
a jak si představujete " západní kapitál" ?
Já mám informace, že Francie je na hnoji a Německo taky.Nzahojilo je ani zabírání majetků Rusů ( jako v 1948 prováděli komunisté v Česku ) .
Rusku dluží UA majlant, Západ už taky!
---------------------
Jan Macharacek
No,jsme na tom geograficky lépe. Protože dále od Ruska. Ale ne zase tak moc. Slovensko? A dezinformační palba je,a bude před volbami u nás stejná. Viz dva předchozí komentáře.
jerryx
@Jan Macharacek Fialova vláda je tak tragická , že vyhazovat prachy za dezinformace je zbytečné. To, co považujeme za dezinformaci, kdy si říkáme, že přece nemůžou být tak blbí, se zítra ukáže pravdou. Ona ani opozice není normální, ale s tou se ještě běžný člověk domluví bez tlumočníka do bruselské řeči
Richard Šebesta
@Jan Macharacek Zapomněl jsi hlavně na své DEZINFO ty pravdomluvče !
lug70
Hmmm, kremelská dezinformační propaganda. O ní všichni mluví, ale nikdo ji neviděl. To nebude mít s žádnou kremelskou propagandou co dočinění ani v Moldavsku. Já tu třeba narážím všude jen na jednolitou propagandu z druhé strany. Buší do mně od rána do večera ze všech stran až se někdy bojím zvednout prkýnko od záchodu aby na mně nevyskočila. Ta kremelská dezinformační propaganda, jak o ní mluví politický a mediální mainstream není nic jiného, než informace od obyčejných lidí, kteří přemýšlejí vlastní hlavou a ne pomocí přepínání mezi ČT 24 a CNN Prima news. Ti lidé umí cizí jazyky a umí si najít informace z jiných zdrojů a ne zrovna z ruských, ale Indických, arabských i třeba z USA. I v USA mainstreamová média řeknou víc pravdy než mainstream v EU. Ti bystří obyčejní lidé je potom sdílí s méně bystrými lidmi nebo chytrými lidmi, kteří neumí cizí jazyky nebo neumí porovnat informace, kterými nás krmí mainstream zde s informacemi odjinud a dát si věci do souvislostí. To máte jako s obviněním Trumpa, že mu prej ve volbách pomáhalo Rusko. Všichni o tom mluvili a nikdo nic takového neviděl, neslyšel. Nakonec se ani soudně nic takového nepotvrdilo, naopak prasklo, že si to vymyslela FBI aby byla záminka Impeachmentem Trumpa z Bílého domu sesadit.
Pavel Nyklíček
@lug70
Já kupříkladu viděl kremelskou propagandu ve Varech.
Na hotelech teď visí ruské vlajky.
..🙂
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Já tam viděl i paraguayské !
Avatar - epr3
epr3
@Pavel Nyklíček Proč by si ruský vlastník nemohl na svou nemovitost pověsit vlajku země svého původu?
giorgio287
Mějte rozum Moldavci. Okovy eurosojuzu nechtějte. Žijte si svůj normální život bez socialistických a zelených regulací, které nás, kteří v tom žaláři národů jsme, ničí.

Takže - rozum do hrsti a eurosojuzu jasné NE!