Komentáře

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Disidentů se nelze zbavit, speciální vojenská operace v Polsku a dodatek pro ruské šváby

22 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Je vidět, že úspěchy hnutí ANO a SPD přivádějí jejich malostní odpůrce k zuřivosti a ke ztrátě sebeovládání. A novinářský nádeník V. Mertlík je této ubohosti futrál.😁
Asatin
Rus Putin Rusaku ,tahni od kud jsi se priplazil.Za zlaty rubl tady nic nekoupis.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Asatin ...Ano, i o tobě hnido je můj výše uvedený názor😀
Jan Ráž
Nemohu najít v textu, koho autor myslí tím ruským švábem. Nevztahuje to nakonec pan Mertlík na sebe, že je tak nepřátelský?
Vycházím z toho, že švábi jsou k lidem nepřátelský hmyz, a je jedno jestli se jedná o švába rusa nebo švába amerického.
jerryx
Pan Mertlík, co si asi s bolševiky zažil svoje, nakonec na stará kolena mluví jako oni. Takže po vzoru eurobolševiků kritizuje ztroskotance a samozvance , kteří dokonce bez bruselského či Rakušanova povolení někam chodí, něco říkají a dokonce i něco pořádají. V liberální demokracii neslýchané! Každý kritik dokonalého Bruselu a Fialovy vlády totiž musí být nutně proruský. Totiž to , že je Green Deal blbost a že jsou jen 2 pohlaví, by si asi nikdo soudný nemyslel, kdyby nepodlehl ruské propagandě.
Saša Krach
http­s://ww­w.go­ogle­.com/ur­l?sa=t­&sou­rce=we­b&rct=­j&opi=­899784­49&ur­l=http­s://ww­w.his­tori­eblo­g.cz­/2020/­04/ko­mentar-pokus-o-smlouvu-britsko-francouzsko-polsko-sovetskou-v-roce-1939­/&ved=­2ahU­KEwi­Iuc-Fqp-JAxUQ­2QIH­HTp9BT­wQFno­ECBI­QAQ&us­g=AOv­Vaw2Ph­idtyk­CN-IJ0Mr_Vh2b2.
A vše mohlo být možná jinak...Dodnes se historici přou co a jak.
jerryx
@Saša Krach Pouhá spekulace, Hitler by zaútočil stejně, neboť Chamberlain byl pitomec a Daladier příliš váhavý.
Saša Krach
@jerryx Nejde o to co by dělal Hitler...a co udělal..Jde o to pokud by dohoda došla do konce...Byl by Hitler v obklíčení...Báli se Stalina a doskákali to všichni. Ukrajina slavila...ale to je jiná otázka.Hitler nakonec prohrál a Stalin dostal co požadoval...A v té době už souhlasili...Vše co si řekli v Jaltě se plnilo...😭😭😭😭
Saša Krach
Jo jo jo,,,nejsou lidi. Oni de facto jsou ale ta kvali­ta..No­...čl­ověk se podiví a hodí to za hlavu.
To Chce Klid...😂
Frank51482
Pane Mertlíku, vyhledejte co nejdříve specialistu v nejbližším sanatoriu duševního zdraví. Snad se s tím ještě dá něco dělat. Jste evidentně duševně nemocen. Jestli jste při broušení kovů byl stejný mimoň, tak nazdar bazar.
giorgio287
@Frank51482
Soudruh Mertlík dokládá mimo chorobné rusofobie (ještě má co dohánět, nepíše Rus s dvěma s) i ideologickou vyspělost a stranickou bdělost.

Je na nejlepší cestě dostat hodnost burše a práci v ideologické cenzorské jednotce (dříve gestapo) obersta Foltýna.

P.S. Až mne z toho mrazí. Ten hnusák piše jak Rudé právo
Miroslav Rys
@giorgio287 Ale kdepak. To jen ty máš v kebuli kočkolit, chrochtal, that's all 😃😃
giorgio287
@Miroslav Rys
Neblábol, chrochtale. Argumenty nula, mezi ušima provázek místo mozku. Pozdravuj Foltyna, zoufalče 🤣🤣🤣
Avatar - Lior Chaos
Lior Chaos
Komentář p. Mertlíka mne opět přesvědčil, že on je největší lezdop*delista, poplatný době a systému. On sám je šváb, jen nevim jestli americký nebo evropský. Asi se nikdy nedíval do zrcadla, bylo by pořád znečištěné.
Miroslav Rys
@Lior Chaos Máš něco proti Evropě či USA, jelito?? Tak si sbal ty frustráty nad sebou a vypadněte do Ruska. Ubyde tu demence a smradu 😃😃
giorgio287
@Miroslav Rys
Ať žije socialismus a evropský zelený fašismus, ten nás zachrání před tím, aby planeta do deseti let neshořela a zajistí všem Evropanům bidu.

Heil Fiala! Heil greta! Heil uršula!
King I
@giorgio287 jsi komouš, hňupe. Tobě se socialismus musí líbit
Avatar - Lior Chaos
Lior Chaos
@Miroslav Rys Mám jen něco proti jelitům jako jsi ty, vypatlaná palice. A tvé vyjadřování odpovídá úrovně bezďáků u Hlavního nádraží, kde bych tě s největší pravděpodobnosti i našel. Hovado nemytý.
jerryx
@Miroslav Rys A jaké Evropě? Té Churchillově, Adenaurově, Thatcherové, de Gaullově, nebo Evropě bolševika Starmera, Merkelové , von der Leyen a jim podobných? A jaké Americe- té Kennedyově, Reaganově, nebo té Americe uchichotané Kamaly a těch zelenogenderových fanatiků, co jí ničí ?
Miroslav Rys
@jerryx Ale svět se nebude točit kolem vás, čuníci. Jediné, co vám zbylo, je brečet na Reflexu. Italsky se "zoufalý" řekne "desolato". A to přesně jste, čuníci 😃😃
Richard Šebesta
@Miroslav Rys Ty víš co mne zajímá ? Co budeš dělat až tahle dezolátní a válečná vláda padne a vyhraje opozice. Buď tě trefí šlak nebo budeš emigrovat ? Pak vem sebou Temptera,Ryse,Kinga a další.
Avatar - Lior Chaos
Lior Chaos
@Richard Šebesta
Perfektně napsáno👍