Komentáře

Zpět na článek

Petr Havlík: Ruské stopy v České republice. Proruských užitečných idiotů máme víc než dost

11 komentářů

Frantisek Najman
Autor článku zde své spoluobčany klidně nazývá proruskými užitečnýmí idioty a je zvláštní že redakci Reflexu to nevadí, je to veřejné napadání skupiny obyvatel bez důkazů a novinářské nepřípustné rozdělování občanů na dvě strany.
Avatar - našinec
našinec
Njn, proruští musí vyvažovat ty dobře placené proamerické idioty, co likvidují ČR pro zájmy USA.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Lepší užitečný proruský idiot než Bruselští prounijní neužiteční a Česku škodící idioti a jejich podporovatelé.😎
pablo41
@RASPUTIN Jeden užitečný proruský idiot Vám dal souhlasný hlas, Rasputine, ale nezoufejte, ono jich je na gaučích víc.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@pablo41 ...Nejenom je, ale hlavně bude, rozumní Češi se vždy včas přikloní k předpokládanému vítězi, a tak jenom pro pořádek, vedle ukrajinské, EU vlajky a tibetské vlajky, které vyvěšuješ, máš připravenou i tu správnou ? Protože štěstí přeje připraveným.😉
Marek Kyrian
@RASPUTIN
Bože do koho jsi duši dal
Miloš Hora
Nemohl by s tím odhalováním ruských agentů pomoci náš prezident? Vždyť se mezi nimi pohyboval, školili ho, předávali zkušenosti...
giorgio287
Aha. Takže když tu mají Rusové firmy tak je to špatně (což je znárodnit nebo-li ukrást, soudruhu), ale když nás vysávají germánské, francouzské nebo jiné západní pijavice, tak je to o.k.?

Vyhledejte odbornou pomoc...
Uživatel_5343962
@giorgio287
Co na tom nechápete? Západní země nevedou dobyvačné války oproti Rusku. Nechtějte být za "proruského užitečného idiota".
giorgio287
@Uživatel_5343962
Jistě. Západní země po dobytí našeho území bez jediného výstřelu rabují a rabují. A fialový blb na to jen čumí a čumí z bruselské řiti, ve které je zaražen.

Však přijde čas, zúčtujem spolu
malylibor
@Uživatel_5343962
On nechce být, on je proruský užitečný idiot, nebo možná mnohem spíše proruSSácký kolaborant, který už se těší, až bude u nás opět vítat ruSSáky na tancích a zase bude udávat slušné lidi agentům FSB, GRU a nějaké té party českých kolaborantů jako je STBák, Japonec, fízl a dýzl, rudá Káča a spol, kteří tomu tady budou jménem Moskvy vládnout.