Komentáře

Zpět na článek

Petr Havlík: Ruské stopy v České republice. Proruských užitečných idiotů máme víc než dost

11 komentářů

malylibor
@Uživatel_5343962
On nechce být, on je proruský užitečný idiot, nebo možná mnohem spíše proruSSácký kolaborant, který už se těší, až bude u nás opět vítat ruSSáky na tancích a zase bude udávat slušné lidi agentům FSB, GRU a nějaké té party českých kolaborantů jako je STBák, Japonec, fízl a dýzl, rudá Káča a spol, kteří tomu tady budou jménem Moskvy vládnout.
Uživatel_5343962
@giorgio287
Co na tom nechápete? Západní země nevedou dobyvačné války oproti Rusku. Nechtějte být za "proruského užitečného idiota".
pablo41
@RASPUTIN Jeden užitečný proruský idiot Vám dal souhlasný hlas, Rasputine, ale nezoufejte, ono jich je na gaučích víc.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@pablo41 ...Nejenom je, ale hlavně bude, rozumní Češi se vždy včas přikloní k předpokládanému vítězi, a tak jenom pro pořádek, vedle ukrajinské, EU vlajky a tibetské vlajky, které vyvěšuješ, máš připravenou i tu správnou ? Protože štěstí přeje připraveným.😉
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Lepší užitečný proruský idiot než Bruselští prounijní neužiteční a Česku škodící idioti a jejich podporovatelé.😎
Miloš Hora
Nemohl by s tím odhalováním ruských agentů pomoci náš prezident? Vždyť se mezi nimi pohyboval, školili ho, předávali zkušenosti...
giorgio287
@Uživatel_5343962
Jistě. Západní země po dobytí našeho území bez jediného výstřelu rabují a rabují. A fialový blb na to jen čumí a čumí z bruselské řiti, ve které je zaražen.

Však přijde čas, zúčtujem spolu
Frantisek Najman
Autor článku zde své spoluobčany klidně nazývá proruskými užitečnýmí idioty a je zvláštní že redakci Reflexu to nevadí, je to veřejné napadání skupiny obyvatel bez důkazů a novinářské nepřípustné rozdělování občanů na dvě strany.
Avatar - našinec
našinec
Njn, proruští musí vyvažovat ty dobře placené proamerické idioty, co likvidují ČR pro zájmy USA.
Marek Kyrian
@RASPUTIN
Bože do koho jsi duši dal
giorgio287
Aha. Takže když tu mají Rusové firmy tak je to špatně (což je znárodnit nebo-li ukrást, soudruhu), ale když nás vysávají germánské, francouzské nebo jiné západní pijavice, tak je to o.k.?

Vyhledejte odbornou pomoc...