Komentáře

Zpět na článek

Slovenští přátelé dali Babišovi „štempl“, že nebyl agentem StB. Zůstává jím dál, reagují historici

36 komentářů

Miroslav Rys
Štempl z opice člověka neudělá 😸
Ferdi Nand
Nacpat ten dobytek dobytčáků a poslat směr Felvidék. Líný je to jako prasata, hloupí a vychlastaní, věčně nataženou pazouru a při první příležitosti nám vrazí kudlu do zad. A tuhle šišlavou, udavačskou svi ni přivázat na nárazník a vláčet ho až do Possony.
Saša Krach
@Ferdi Nand Ty jo...už i nemocné pustí na internet...Nebo starý kádr který si myslí že je Babiš zradil ..
😂🥔😂😂Bože to je materiál.
Saša Krach
Chudáci v ústavu Paměti národa na Slovensku. Udělali z nich hlupáky...ale brání se že pokud by je dál Babiš k soudu určitě by vyhráli..
Už se toho chytli někteří naši chytří a tvrdí to samé...
A Babiš prdí na všechny...Určitě má v paměti jak ti samí lidé zneužili jeho nemocného syna...a nestyděli se..a uznejte to byl hnus srovnatelný s metodami STB 😂😂
Tak komu věřit...😂😂😂🥵
Myslím že je rozumné řešení ..prdět na to....
jerryx
@Saša Krach Bádání je něco jiného , než soud.
Saša Krach
@jerryx Tak bádej...a dej si u toho bádání pozor ať nenarážíš na 💩 nebudeš vědět kdo ho tam nechal..
Bože..😂😂😂
tempter
@Saša Krach "Myslím že je rozumné řešení ..prdět na to...." Teda Sašeno, ty nám v těch diskusích zraješ jako víno! Jinak máš recht, ten únos Babišova syna na Krym byl jako vystřižený z příruček STB. Na tom se shodneme.
Saša Krach
@tempter Pokud to byl únos...😂
Pokud byl Babiš u STB.😂.a pokud ty sám uznáš že blbce děláš z lidí rád...😂😂😂😂Ještě že to procento tebou oslovených je menší a menší.😱😝
tempter
@Saša Krach Tak na % oslovených či těch druhých jsi tady královna ty, Sašeno. Kdyby sis neodpovídala sama, tak většinou bez odezvy. Teda vyjma těch vyloženě "kladných" ohlasů, viz. např. Ferdinand níže...
Ferdi Nand
Debile omezenej.@Saša Krach
Frantisek Najman
Názor historiků může přetrvávat, ale platí v civilizovaném světě úřední či soudní rozhodnutí vždy, ale autor článku zapomněl, že žalobcem byl Babiš a ne historici nebo někdo další,mohou přece podat ti historici tu soudní žalobu na toto úřední rozhodnutí sami.
King I
@Frantisek Najman k***wa Najman, já to nehodlám vysvětlovat každému jednotlivě. Soud nerozhodoval o tom jestli byl nebo nebyl práskač. Soud jen sepsal to, na čem se protistrany dohodly a dal tomu štempl. Nic víc se tam nedělo.
Ještě jsem nepotkal chytrého komunistu.
Saša Krach
@King I A koho jsi volil na hrad..
Hlupáci se vždy odkopou..😂
tempter
@Saša Krach Ale ty jsi zase volila Zemana, že Sašeno?
King I
@Saša Krach Nikoho. 🤫😁😁😄­😄😠😐😠😛😜­😉😁😁💰🙂😠­😛😒😜😜🤔🤔­😠😂😂🤣😭😆
Ferdi Nand
Dávno měl viset, dobytek kolaborantskej. Chcípni xindle.@King I
giorgio287
Na hradě bolševik, vrchní prokurátor bolševik, šéf ústavního soudu bolševik, ve Strakovce blb a všichni mají největší starost, v jakém módu musel Babiš hlásit, kolik koupil v Maroku hnojiva. Absurdní.

A čo si predstavujete pod takým slovom absurdný, Kefalín?

Podstatné je, že Babiš bude sestavovat příští vládu. I kdyby praskla žilka komunistobijcům, kterým nevadí odporný rudý hnus na hradě....a to je Pávek onačejší sviňák, než Bureš!
King I
@giorgio287 ale to nám nevadí, oni pracují pro nás. Jen ty, chrochtal, jsi zabržděný komouš.
Leo66A
@King I Ti budou pracovat pro kohokoliv.Ať je to bolševik nebo lepševik.
lug70
Pomiňme Babiše, ale podle této logiky zůstávají agenty StB všichni, co byli evidováni, počínaje Havlem, přes Daniela Kroupu, Pavla Rychetského, Tomáše Halíka, Petra Pitharta, Jaromíra Štětiny, Šimona Pánka, Zdeňka Svěráka, Miroslava Donutila, Jířího Bartošky, Michaela Kocába až třeba po takového brankáře Dominika Haška či novináře Karla Steigerwalda. Nezastávám se Babiše, protože vím, že je to šmejd, ale zajímavé je, že když on je veden ve svazcích StB vadí, ale u těch výše vyjmenovaných to je pohoda, to byli hodní StBáci a donašeči. Dnes už dokonce není problém minulost normalizačního kádra a současného prezidenta Pavla a to nemluvím o minulosti jeho ženy politručky. Samozřejmě musí stát jako přibitý na té správné straně, jinak by ho liberální média taky vláčela bahnem, jako Babiše. Ty do očí bijící dvojí metry, jsou hrozné.
giorgio287
@lug70
Jenomže soudruh Pávek poslouchat liberální fašisty umí a musí. A Bureš na ně ***. A to je nejvíc ***.
King I
@lug70 jestli si chceš po tomhle prů*** vypláchnout hlavu, běž se ožrat. Je to furt lepší, než kdybys tady páchal intelektuální sebevraždu v přímém přenosu.
giorgio287
@King I
???
lug70
@King I a zase to samé, když mozková kapacita nestačí na věcné argumenty, nastupují nálepky, nadávky, v lepším případě dětinské narážky na nějakou chybičku v pravopisu. Jak řekl klasik, inteligentní člověk napadne názor a snaží se ho věcnými argumenty vyvrátit, blbec napadne člověka, který ten názor vyslovil.
King I
@lug70 těm tvým s** říkáš věcné argumenty? Vzpamatuj se.
lug70
King I já chápu, že když mozková kapacita nestačí, je jednodušší oponenta napadnout, že píše *** a pod, než mu to vyvracet. Komu není shůry dáno, ani v apatyce nekoupí. Ale v podstatě mám pro takové "méně bystré" pochopení. Nemůžou být všichni lidé jen chytří. Z liberálně-progresivního hlediska je to takové pestré, moderně pojmenováno "inkluzivní".
Uživatel_5858283
Skvele napsané,bratia slovaci ,nezávidím vam.
jerryx
Hlavně, že máme na Hradě Petra Pavla bojovníka za svobodu ,disidenta, intelektuála a velkého znalce díla Václava Havla, jakož i jiných filosofů. 😊 Pan Sezemský by nám mohl sdělit kolik mu platí za každý protibabišovský článek. Musí to být nuda, psát pořád to samé , Zeman už je důchodce a Rajchl nikoho nezajímá. Ještě snad ten Okamura. Nebýt Babiše, asi by byl současný Reflex z půlky prázdný, když o prezidentovi , vládě a EU psát nesmí.
King I
Jako by si *** sehnala štempl na to, že je ještě panna.
giorgio287
Je přece jasné, že každý, kdo pracoval v podniku zahraničního obchodu, musel StB hlásit. Což ovšem neznamená, že musel být agentem. Jak to bylo, to ví jen Babiš.

Soudruh Pávek by se bez rudé knížky do kurzu rozvědčíků také nemohl dostat - a tito kovaní soudruzi byli onačejší sviňáci než ti, kdo hlásili nákupy hnojiv v Maroku. Pozoruhodné je, že Pávkova minulost, mnohem temnější než Burešova, nevadí ani mnohým komunistobijcům.
tempter
@giorgio287 Koukám, že dnes máte všichni stejné notičky... Přitom je to vše už dávno jasné: http­s://ww­w.fa­cebo­ok.co­m/wat­ch/?v=­101585­928679­82593
Richard Šebesta
@giorgio287 Neřekl bych že temnější. Bonzák je prostě bonzák ! Vyjde to stejně.
King I
@giorgio287 chrochtal, vymýšlíš teorie, na které nestačíš
giorgio287
@King I
Opět skvělá neprůstřelná argumentace, vybroušený styl a ta logika - voni jsou hlava! Ty máš IQ Pávkovy soudružky = šimpanz +1 (šimpanz promine)
jerryx
@giorgio287 Jasně, kdo chtěl ven, musel jim to podepsat. Ovšem mi chybí kdokoliv kdo byl jeho tehdejší činností poškozený. ( Já se cítím jeho činností poškozený, ale to až v době, kdy byl premiérem 😊)Tihle eurobolševici respektují soud, jen když se jim to hodí. To pak ale soudy nemusí být a vlastně ani volby, když mají lidi jako pan Sezemský vždycky pravdu.
King I
@jerryx celá úloha soudu při smíru je v tom, že sepíše na čem se protistrany dohodly a kontroluje, že to není protiprávní. Při smíru soud nezkoumá jestli se něco stalo nebo ne. Konečně si to uvědom. Rozumíš tomu jako koza petrželi.