Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Podle Babiše je Fiala směšný a trpí halucinacemi, jeho poslanec Novák je blb. A co je Babiš?

36 komentářů

Uživatel_5858283
Skvele napsané, velké plus,ty komentáře níže nečtěte ,ztráta času.
kosmos kosmos
Čobolský Estébák by už měl obléct do kvadra a jít 👍nikomu normálnímu nebude chybět 🤣👍
tempter
@Saša Krach No jestli je ti Sašeno jedno, že ti bude vládnout bývalý stb agent společně s komunisty, tak se připrav na to, že už nebudeš muset shánět žádnou čokoládu, ty ani tvoje vnoučata.
tempter
@Saša Krach Jak jinak, Sašeno. Vy komouši jste vždycky vyznávali ta "správná" pragmatická řešení...
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
pro mě je neuvěřitelná jedna věc. Jak si ti Burešovi lidé nechají kálet na hlavu. Ti lidé nemají ani stopové množství nějaké cti v těle. Nejde jen o jeho poskoky, tak se to dá ještě pochopit, většinou jde o mamlasy a jelita, co by nikdy takou práci nedostali a za tu bezmeznou oddanost jim Bureš platí, jde mi i o jeho koaliční partnery, které v minulosti urážel naprosto veřejně a většinou těžce za hranou slušnosti. Komické je třeba i to, jak před lety Bureš ve sněmovně v přímém přenosu obvinil Klause z toho, že po něm chtěl milion euro úplatek za podpis zákona o biopalivech. A ten samý Klaus se dnes s Burešem objímá, fotí se spolu a na mejdan k Zemanovi na narozky spolu zajdou. Buď se všichni Bureše bojí, nebo jsou to prodejné šlápoty a doufají v nějakou tu vyžírku...
Bureš a jeho politika je SUVERÉNNĚ největší ohrožení demokracie v zemi. Ostatní politici žádným ohrožením nejsou, od toho tu jsou volby. Když voliči pochopili, že Špidla je tragéd, socani prohráli volby (tehdy to byly eurovolby, po kterých Špidla odstoupil). Když voliči zjistili, že Věci Veřejné byl omyl, v dalších volbách zmizely z politické mapy. Stejně tak to odskákala Topolánkova ODS, předtím lidovci, kteří vypadli na čas ze sněmovny, dnes zcela zmizela (a naprosto zaslouženě) ČSSD, ke dnu míří Piráti, protože zklamali své voliče, nepochybně svůj díl od voličů dostane za rok Fiala atd. Tady to funguje a je dobře, že to funguje. Ale voliči ANO je jiný level. Klidně by mohl Bureš v přímém přenosu rozšlapat štěně jezevčíka a stejně by ho jeho Babišky volily, protože by jim nakecal, že to není pravda a že to byla manipulace médií. Na ty lidi neplatí nic, ani argumenty, ani důkazy, prostě nic. Ostatně na tomto principu sekty vždy fungovaly a ANO je sekta...
Richard Šebesta
@Uživatel_5858283 Včetně tvého !
tempter
@jerryx Tak si vezmi čisté trenky, narvi se do obleku z tanečních (au) a vyraž do světa. Někdo tu mezeru mezi osobnostmi zaplnit musí!
Frank51482
Fiala je nejen směšný, ale i hloupý. A nic na tom nezmění ani jeho 4 pochybné tituly. Zkrátka je to jen hloupý politolog, který se našprtal několik frází a ty mele stále dokola. A jeho nejnovější perlou bylo prohlášení, že traktorista Jurečka je nejlepším ministrem práce za posledních 30 let!!! To je už skutečně na klecové lůžko. A to nemluvě o té kolaborantské gumě na hradě. Babiše nemusím, ale jiná silná alternativa proti vládním zločincům tady zatím ještě není.
Jiosef Tyl
@Asatin Velká část Babišových voličů jsou důchodci. A to jen z takového prostého důvodu, že jim přidal na penzích. Ovšem z půjčených peněz, což je ve výsledku tak, že jim přidal peníze ale ubral jim ve spotřebním koši. Takže zvýšení životní úroveň je o 0%!
Saša Krach
@epr3 Určitě mu nevadí,když je jejich kůň...
Saša Krach
@Uživatel_5858283 Cenzor...ale demokratický .,to tu ještě nebylo ..
😂😂😂😂😂i když je možné že je to nový předvolební trend...
😭
Saša Krach
@tempter Já si myslím pravý opak tvého hloupého psaní.
Dneska je v politice zvláště u této party vše tak dobře zabetonované .. že i komunisté musí z hrobu závidět ...a ta neomylnost prostě úžasné ..a průser se řeší až když to stojí miliony ...😂😂😂😂😂
tempter
@Saša Krach Ještě, že ty se tím trápit nemusíš.
Saša Krach
@Frank51482 Pragmatické řešení ..Ale to se místním pisálkům líbit nebude.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Souhlasím s tím co píšeš. Ovšem všeho do času. Skončí Bureš skončí ANO ! Zestárlý estebák už má taky všeho dost a ještě ty kauzy. No myslím,že v politice už dlouho nebude. Doufám.
Saša Krach
Jak to dopadá s Babišem...Média spřátelené s touto vládou mají jasno ...A je to agent. ...
SNN stanice která dá slovo všem...Tak tam to je nerozhodně.
Volič,,,,tomu je to jedno, je už unaven z těch rozborů a canců a už podle huby pozná kdo co vyplivne....Kašle na to volič..
A shání levnou čokoládu 😝😂😂😂😂
Saša Krach
@kosmos kosmos Jak se ti žije v národě kde začíná být velká většina nenormální ....Musí to být pro tu chytřejší menšinu opravdu na prašky.
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Je to dlouhé únavné a stále stejné. Stačí napsat....Lidé chtějí změnu a proto budou volit Babiše. Nechápu je,,vždyť já jsem spokojen, ale bude to asi tím že jsem velmi chytrý ..A stačí
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
A co Babiš ? No prostě Babiš je budoucím předsedou vlády😉
Jiosef Tyl
@Frank51482 proč tady lžeš? Ty seš stoprocentní babišovec. Akorát si tu nechceš asi přiznat, A je hezké že chceš pozvat Fialu k sobě do své klece. Aspoň se něco přiučíš. I když na premiéra se opravdu nehodí(Fiala).
Ferdi Nand
Blbci jsme my, český národ, že si necháme kázat morálku od bolševické, udavačské sv ině a na Hradě máme ještě horšího dobytka, který v uniformě československého vojáka kolaboroval s nepřítelem, který nás přepadl a okupoval a té jeho rudé matraci budeme ještě platit chlast a kur vení.. Něco jako Emanuel Moravec s nacisty. Ten měl, alespoň tolik slušnosti, že se sám odpravil.
Jiosef Tyl
@epr3 jo? tohle ale lidi prý říkají o tobě. Já si myslím že to s Fialou tak děsný není. I když dobrý to taky není. On se pouze na post premiéra nehodí. Minimálně by ho zachránilo to, kdyby měl mluvčího a on se vůbec veřejně nevyjadřoval.
tempter
@epr3 Tobě nevadil Zeman na hradě?
Asatin
Novak je blb a co je estebak Babis?...taky blb a psychous,,ktery kdyz krade a urazi lidi ,tak se s radosti placa do kolen.Kdy se bude placat do hlavy je otazka casu..
Avatar - epr3
epr3
Zajímavý článek na částečně stejné téma:
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2024/­10/praz­dna-slupka
Avatar - epr3
epr3
@epr3 http­s://bl­og.id­nes.cz­/vla­dimir­stas­tny/pr­of-phdr-fialo-ph-d-ll-m-cr-vlady-predsedo-uz-jste-slysel-o-systemovem-reseni.Bg22070152
Avatar - epr3
epr3
Tak já bych s Babišem v tomto případě vzácně souhlasil. Fiala, ač studovaný, je neschopný idiot a navíc bezpáteřní oportunista. Hnusnější figura asi na postu předsedy vlády od převratu nebyla.
Avatar - epr3
epr3
@tempter A tobě nevadí bolševik a politručka na hradě?
Saša Krach
@tempter První pravda co z tebe vypadla...Opravdu netrapim..
😝😝😝😝😝😝
Saša Krach
@tempter Já ho nevolim.
Jinak , Mikuláš s čertem je až v prosinci...
Tak nestraš ,,,bububububu.
Saša Krach
@Frank51482 Už se to nelíbí...První to nevydržel a podělal se...
Saša Krach
@Richard Šebesta Bude, nebude, dnes už je to jedno...jak říkal bolševik...Vstanou nový bojovníci ...a s nimi kupa problémů. Třeba budou hezky mluvit ale jinak budou úplně pitomý..😂
Saša Krach
@Richard Šebesta No možná emigrace je řešení . Ale máš pravdu...Kam
Možná by bylo dobré řešení ..jako poslanec do EU...😂
Richard Šebesta
@Saša Krach To máš pravdu Sašo. Když zhruba 30 % fandí komunistickému estebákoví,který v každé větě lže a krade kde se dá a už byl i premiér a je ve střetu zájmů tak takový život je na prášky. K tomu tato válečná a neschopná vláda je to skoro na mašli. Někdo by řekl , tak si sbal saky paky a emigruj. Jenže kam když celá Evropa je jeden Hnůj !
jerryx
Teď nějak nechápu, v matematice jsme se něco učili o pravdivosti výroku a všechny výroky v titulku jsou pravdivé a je tedy jedno, kdo je vyslovil.
jerryx
@RASPUTIN To je už jasné ,teď je otázka, kdo bude jeho protivníkem. Málo platné, rivalita Klause a Havla, to je už dávno pryč. Osobnosti došly.