Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Spasí Petr Fiala na TikToku svoji vládu?

28 komentářů

Richard Šebesta
TikTok Fialu nespasí. Nejhorší polistopadový předseda vlády ! Co dodat ? Za ty 3 roky dokázal,že vést smysluplně vládu ku prospěchu občanů této země nedokáže. Průzkumy o tom jak si vláda stojí plus troje voleb,které letos proběhly rovněž ukázaly že vláda není u lidí populární a ztrácí podporu.Rozpad vládního kvintetu na kvarteto je jen dalším důkazem neschopnosti této vlády. Nejlepší by bylo vyvolat předčasné volby,ale to se nestane. Nezbývám nám než ještě rok trpět pod touto příšernou vládou.
Asatin
Ikdyz si estebak Babis tu svou vladu urazkami a zlode­jina­my,vyh­raje,­tak ho budou volit jen vykradene mozky a mistni blbecci s keci o demokracii. a Buresovi ritolezci. Zas zvitezi lez.
Saša Krach
@Asatin Lež už zvítězila....Čas na návrat k normálu...😝
Frank51482
@Asatin Tuto zločineckou vládu kazišuků nelze urazit.
Richard Šebesta
@Asatin Vyjímečně s tebou souhlasím . Ale je pozoruhodná ta poslední věta. Zase zvítězí lež ! Ano , Bureš představuje lež,beru ale to slovo zase znamená,že přiznáváš že i nyní nám vládne lež !
lug70
Já se obávám, že ty Fialovy zločince spasí korespondenční volba od nebožtíků, jako teď v Moldavsku zastánce vstupu do EU. Proč by jinak Fialův gang tu korespondenční volbu tak úporně prosazoval, že? Oni moc dobře vědí, že skýtá velký falšovací potenciál, navíc téměř nezjistitelný. Však taky Pekarová-svetrová v jednom televizním interview na otázku moderátorky, jak oni koalice chtějí vyhrát další sněmovní volby, když mají malé preference, které stále klesají a její strana se dokonce s preferencemi pohybuje pod čarou, Pekarová-svetrová sebejistě prohlásila, že zavedou korespondenční volbu a vítězství mají v kapse. Co dodat.
Saša Krach
Jelikož jsem velmi chytrý přišel jsem na způsob jak zachránit tuto vládu..
Je to jednoduché....
Přihlásit jí do soutěže....
....­....­...St­arDan­ce..­.....
Výborná sledovanost,,, výborné vysílací časy....a pokud by někdo vypadl,,,,okamžitá rezignace a náhrada .
A pořád dokola opakovat...do kola a do kola....Ne zaplétat ...😂😂😂😂😂
Saša Krach
Česky volič je poměrně líný volič a dlouho mu trvá než pochopí že je něco úplně špatně.
Na druhou stranu je to nejchytřejší volič v rámci EU...
Tedy to si myslí o sobě český volič..Jsem nejchytřejší a ostatní jsou blbci.Zapomněl jsem na další vlastnost chytrého našince....Nechat vše vyhnít a čekat na zázrak...pokud zázrak nepřichází jde na internet a udělá že všech blbce.....A troufám si tvrdit že tato povaha z nás udělá ocas EU.
A musím připomenout,,,máte to co jste chtěli....Ovšem, na pivo 🍻 pomalu mít nebudete....Na zdraví
King I
@Saša Krach nechceš slevit ze svého impresionismu? Nemám čas další tři hodiny zkoumat, co jsi tím vlastně myslela.
jerryx
A co by tak Fiala mladým nabídnul? Každý nechce být jako on- přednášet , psát knížky a pak se stát papalášem , na všechny názory zapomenout a nechat se chválit dalšími papaláši z Brusele? Nebo zničit v pozici šéfredaktora Reflex, protože vláda nemá ráda kritická média a majitel Reflexu, když chce s ní být zadobře, tak jnenuje šéfredaktorem pana Bartkovského, který k premiérovi vzhlíží s nábožnou úctou ? Jsou tady ještě mladí, co chtějí studovat, pracovat a dokonce někteří i mít rodinu, což vláda vyloženě nechápe. Papaláš a režimní novinář nechápe lidi, co je zajímá i něco jiného, než být bohatý , cestovat po světě a říkat jen to , co se od nich čeká. A pohrdat těmi dole.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Pokud naše vláda "vstoupí" na TikTok, tak ten se vedle bezpečnostní hrozby stane i futrálem vládních lží a hlouposti.😉
King I
@RASPUTIN buď v klidu, ty to tady vyvažuješ
Avatar - epr3
epr3
Trouba nikoho a nic spasit nemůže, ať k tomu použije jakékoli prostředky.
Richard Šebesta
@epr3 Svatá pravda.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Nesleduji televizní zpravodajství ani publicistiku už dva a půl roku. Nicméně z jiných zdrojů mám informací dost, abych mohl doporučit Fialovi následující:
1. Smířit se s tím, že volby prohraje. Nesnažit se za každou cenu křečovitě měnit styl a kopírovat stupiditu konkurentů. Voliči vládních stran nejsou tak vymaštění, jako jsou voliči ANO a SPD, já opravdu nepotřebuji pro svoje rozhodování idiotské video, kde mi někdo bude blikajícími velkými písmeny něco vzkazovat...
2. Uvědomit si, že na nějaké velké akce už není čas. Legislativní proces trvá zhruba rok, pokud není nějaký nový zákon už v legislativním procesu, do voleb se nestihne...
3 Vytýčit si dva tři cíle a na ty se soustředit. Ty cíle musí být KONKRÉTNÍ, nesmí to být kecy typu zkvalitníme státní správu nebo přiblížíme úřady lidem...
4. NEPŘISTOUPIT na to, aby agendu určovala opozice. To je základní problém této vlády, že neustále reaguje na to, co ANO předhazuje. A já nekritizuji to, že to ANO dělá, je to jeho právo. Chyba je, že vláda na to naskakuje. Agendu musí určovat strany, které jsou na pozicích a ne opozice.
5. Snažit se udělat v exekutivě systémová opatření, které neumožní to, co se nyní děje na Slovensku. Protože přesně to bude chtít Bureš po vítězných volbách udělat. Ideální by bylo udělat to legislativně, ale platí zde bod 2.

Kdybych měl poradit vládě, na co se soustředit, bylo by to připravení energetické koncepce a připravit "finanční ústavu". Ta by sice nemohla být schválena, viz bod 2., ale mohla by být PŘIPRAVENA a po volbách by se mohla stát předmětem vyjednávání. Lapidárně řečeno, demokratické strany by mohly říct Burešovi: "Umožníme ti vznik jednobarevné menšinové vlády, výměnou za schválení finanční ústavy do jednoho roku". Pokud by zde byla finanční ústava, žádné velké škody by vláda ANO napáchat nemohla a nemohla by provádět sociální korupci typu třináctý důchod, jízdné zdarma atd.
King I
@Uživatel_5734171 neházej flintu do žita. Co blbneš?Posledně to mělo stejný průběh. Nebureš se umlátí sám.
Já chci vidět, že Fiala je můj úplně nejlepší kámoš. Jeho výčty úspěchů na Twitteru nikoho nezajímají. Respektive to mě zajímá až v druhé řadě. Není kontaktní. Nebureš je kontaktní, ale já nejsem prase.

Rozumíš mi? Já nepotřebuji vědět, co zrovna řeší. Dokud budem mít mou důvěru, ať si dělá co chce.
Avatar - epr3
epr3
@King I Nemohl bys nějaký jeho úspěch uvést? To, že se Fiala za něco sám pochválí, ještě automaticky neznamená, že jde o úspěch. Fiala se totiž chválí bez uzardění i za věci, které totálně podělal, nebo udělal úplně obráceně, než sliboval.
King I
@epr3 už jsem to tu dělal několikrát.

Ale máš výjimečně můj respekt za to, že jsi dokázal odpovědět během 3 vteřin po mé odpovědi.
Avatar - epr3
epr3
@King I Opakování, matka moudrosti, tak opakuj. Sypej ty úspěchy, dělej.
King I
@epr3 nas er si
Avatar - epr3
epr3
@King I 😂😂😂Nejseš ani schopnej si žádný vymyslet, tak je Fialeko jako premiér zoufalej a marnej.
King I
@epr3 nepotřebuješ kapesníček?
Avatar - epr3
epr3
@King I Potřebuju. Když toho blbce slyším někde řečnit, slzy smíchu tečou a tečou.....😂😂😂
King I
@Uživatel_5734171 A není tahoun. Neumí strhnout zemi. Velká chyba .
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Uži­vatel­_57341­71,,Co je to ferdo taký pojem "demokratické strany" ? 😀
Avatar - epr3
epr3
@RASPUTIN Přesně. Slovo demokracie bych v souvislosti českou, potažmo evropskou politikou vůbec nepoužíval. Tam už demokracie dávno není. Je to stejné, jako když ODS o sobě prohlásí, že je pravicová😂😂😂.
jerryx
@Uživatel_5734171 Musíte vycházet z toho, jací lidé skutečně jsou , Fiala je totálně neschopný, nikdy nežil reálný život a o nějaké energetické koncepci nemá ani páru. Ursula chce Green Deal , tak se to bude plnit. Že to nebude fungovat ví každý, kromě těch politiků. Podobně je to s migrací, po zhruba 10 letech těm v Bruselu dochází to, co věděl každý zedník hned , že je to velký problém. Já už jsem trochu pamětník, jsme tak v roce 1983, lidem došlo, že to tak dál nejde, ale různí Rakušanové a Foltýnové si myslí, že řešení je kritikům nadávat a zastrašovat je což je komické, protože na rozdíl od komoušů nemají žádné silové složky odpovědné režimu. Samozřejmě, opozice za moc nestojí, taky jsou to kariéristi, ale jsou donucení lidem naslouchat, takže volba ANO je volbou racionální, žádným obdivem k Babišovi. Nebo tu chcete mít blackouty, migranty , fanatiky ve školách, co budou blbnout lidem hlavu, jen proto , aby byl Fiala pochválen v Bruselu a přijela za ním Kamala se stupidně chichotat? Vláda je neoblíbená, protože její jedinou starostí je někam umístit neschopné papaláše a jejich příbuzné.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Rada pro tuto vládu ? Zabalte to a vyhlaste předčasné volby ! Prasáren už jste nadělali dost. Čím dříve skončíte tím lépe. Tak prosté to je.