Divoký kačer

Zpět na článek

Putin prohlásil, že volby v Moldavsku nebyly svobodné a uspořádá v Rusku nové moldavské volby

16 komentářů

Avatar - ES02
ES02
@TCerny BRICKS. Vážně? Tuhle ruský polodebilní stepní Hitler hlásil, že každý *** dostane ruské občanství. Otázka zní, proč tu pořád jsi?
Uživatel_5728743
Pane TCerny, nevím, kdo jste, ani nevím, z které země píšete (asi nebudete Čech, Vaše čeština není moc dobrá). Chci Vám ale říct, že Vaše připosranost před množstvím (byť navíc nepřesně uváděným) je odpudivá. Člověk má hodnotu, jen když hájí svou svobodu. Když se skrčí a klaní se před brutálním násilím, tak nemá žádnou cenu, a nezasluhuje si žádnou úctu, je jen bláto. Když chcete žít vestoje, tak má smysl bojovat i proti přesile. Navíc je Vaše ubohost také hloupá. Žádný stát sdružený v BRICS nebude za Rusko bojovat (tedy možná s výjimkou ajatolláhů z Íránu, ti jsou na to dost šílení). Západní civilizace, stojící na úctě k životu a lidským právům, je ve svých ideálech nekonečně silnější, než velká stáda ovládaných otroků. Diktatura může vyhrát, ale ne nadlouho. Vás plazících se je hodně, ale není Vás většina. Bude to boj, ale věřím tomu, že pro většinu lidí bude nakonec lepší volba být svobodný, než si užívat zaprděného "klidu na práci", který si pamatujeme z doby, kdy u nás o všem rozhodovali soudruzi z Kremlu.
Avatar - ES02
ES02
@našinec tak jsi se dezolko zachvěl vzteky. Co já s tím, že jsi b.l.b.
Avatar - ES02
ES02
@našinec není, jen jsi hltal Novinky až příliš. Každý článek byl v řádu hodin aktualizován. Má však smysl to vysvětlovat někomu,kdo za jiným výsledkem než směr rusko vidí spiknutí? prostě si dej facku nebo radši sto až už ten virtuální svět neobtěžuj svými názory.
Michal Kelner
@našinec hele, jogurte, zase jsi se překonal.
I dezolát může psát inteligentně, i názory kremelské filcky může mít hlavu a patu.
Tvoje psaní nic z toho neobsahuje.
Opravdu by sis měl dát pár facek a zmizet.
Václav Plachta
@TCerny BRIGS je mrtvý projekt. Kromě Ruska už o něj nikdo nemá zájem. Zaspal jste dobu.
King I
@ES02 tak on emigroval do Německa, aby mohl kolaborovat s Ruskem. To dává smysl. Ale asi jen jemu.
Avatar - ES02
ES02
@našinec je naopak neprekvapující číst od proruského lži. Nic co tvrdíš jsem nepsal 😉
TCerny
@Václav Plachta krom toho jsem na svuj preklep poukazal -to C v Bricks representuje Chinu .
TCerny
@Václav Plachta Vase informace jsou jiste z Ceska.
Prave v nasi TV ukazuji na 1. miste dnesni objimani predstavitelu 1,5 miliardove Indie , 1,5 miliardove Ciny , 200 mil. Brasilie 150 Jihoafricke Republiky a 150 mil. Ruska v Kazan v Rusku.President OSN je tam pozvan.Vaclav Plachta v malilinkatem Cesku a 1 mil. Estonsku ci 1 mil. Litve to nejspis neukazuji.
TCerny
@ES02 Leider hat es weder Ihre Mutter noch die insufficiente tschechische Grundschule fertiggebrcht, Ihnen beizubringen , ***s man auch auf tschechisch fremden Menschen nicht duzt.
Jinak samozrejme Bricks-to "c" je pro 1,5 miliardovou Cinu.
Avatar - našinec
našinec
@ES02 Hele fašounku, přečti si svůj příspěvek a pak reaguj.
Avatar - našinec
našinec
@ES02 Hltal jsem mainstream. Je zajímavé číst od provládního, že mainstream lže.
TCerny
Dnes reportuje nase TV na 1.miste o sjezdu statu BRIGS ( 1,5 miliardova Cina, 1,5 miliardova Indie , 200 mil. Brasilie , 100 mil. JAR a 150 mil. Rusko v ruske Kazani kam byl pozvan i predseda OSN.
Malicke 10 mil. Cesko ale probira v TV nahledy 1 mil. Estonska, 1 mil. Litvy a Lotyska , 400 mil. EU a 330 mil. USA coz je jiste take vlmi dulezite.
Avatar - našinec
našinec
Je zajímavé, že reportéři tvrdili, že lidé v Moldavii nesouhlasí a pak zvítězil souhlas. Myslím si, že je to každému jasné. Kdyby to bylo v RF, tak ...
reproman
Vysílat signál se naučili od Fialy?