Poprask

Zpět na článek

StarDance má vysokou sledovanost právem, studio by ale mělo být hezčí. Jana Paulová je diva pořadu!

7 komentářů

tempter
Komerční aktivity, reklama a jejich podpůrné pořady na veřejnoprávní média nepatří.
Frank51482
Jestli taková sra.ka má velkou sledovanost, svědčí to o úrovni diváků, potažmo voličů.
Jan Bejšovec
Fajn, proč bych tedy měl tuto zábavu povinně platit prostřednictvím výpalného zvaném televizní poplatek???
Milos Barta
@Jan Bejšovec Protože viděnou tvou logikou, jiní platí stejně tak za pořady které zajímají tebe ač jim jsou ukradené. Stejně tak platíš sociální, zdravotní a daně obecně.
Jan Bejšovec
@Milos Barta No to je ale něco jiného. Já nikoho nenutím platit poplatky. Za mně by se měly zrušit i kdyby to znamenalo, že přijdu o programy, které já sleduji. A daně platí všichni s příjmem, nikoli jen někdo jako u TV poplatků.
Miroslav Vlasák
Sledovanost je jedna věc, ale takový oddechový a přitom nákladný pořad není správné financovat z prostředku veřejnoprávní televize. To patří na Novy, Primy, Barrandovy apod.
kosmos kosmos
@Miroslav Vlasák tak tam mají sponzory snad... že to zrovna nejvíce trápí ty největší zoufalce 🤦😲👎